Sambilan Sarjana dalam Etika di UK

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Etika di UK 2018/2019

Etika

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Kajian falsafah yang benar dengan yang salah dikenali sebagai etika. Bidang ini telah dikaji untuk beribu-ribu tahun dan hari ini mempunyai aplikasi dalam pelbagai bidang. Topik berkaitan termasuk perniagaan dan etika ekonomi.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Sambilan Sarjana dalam Etika di UK

Baca lebih lanjut

MA Falsafah Agama dan Etika dalam Pendidikan

Heythrop College - University Of London
Campus Sambilan 1 - 2  September 2019 United Kingdom London

Ijazah unik ini khusus untuk guru-guru falsafah agama dan etika di sekolah-sekolah, terutamanya mereka yang menyampaikan atau ingin menyampaikan, Tahap A [+]

Ijazah unik ini khusus untuk guru-guru falsafah agama dan etika di sekolah-sekolah, terutamanya mereka yang menyampaikan atau ingin menyampaikan, syllabi A Level.

Anda akan memberi tumpuan kepada topik mengenai syllabi A Level dengan modul Mengajar Falsafah Agama dan Etika, yang merangkumi latihan dalam metodologi Falsafah untuk Kanak-kanak. Ia adalah untuk mereka yang mempunyai pendidikan terdahulu dalam bidang pengajian dan mereka yang mencari pengenalan yang ketat.

MODUL LEBIHPengajaran Falsafah dan EtikaSebab dan AgamaYayasan EtikaMODUL OPTIONALIsu Etika Hari IniBioetika dan Etika SeksualPerpaduan dan Kepelbagaian dalam Pemikiran Islam KontemporariKemasukan

Ijazah kehormat (biasanya 2.1 atau lebih tinggi) atau bersamaan dalam mata pelajaran yang sesuai... [-]