Sambilan Sarjana dalam Etika di Sepanyol

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Etika di Sepanyol 2018/2019

Etika

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Salah satu cabang tertua falsafah, etika melibatkan kajian tentang nilai-nilai, moral, dan tingkah laku yang betul. Ini kawasan subjek mempunyai pelbagai bidang yang berkaitan, termasuk sejarah, perniagaan, politik, dan sosiologi.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Sambilan Sarjana dalam Etika di Sepanyol

Baca lebih lanjut

Sarjana dalam Kerajaan yang Bertanggungjawab dan Pengurusan Organisasi Mampan

CIFF Centro Internacional de Formación Financiera
Campus Sambilan October 2018 Sepanyol Madrid

Kajian ini membentangkan edisi keenam program modular, fleksibel, menarik, dikemas kini dan dibezakan, dengan fakulti terdiri daripada gabungan profesional / akademik yang mempunyai kaitan yang tinggi dalam bidang kebangsaan dan antarabangsa dan dengan perspektif Ibero-Amerika [+]

Dalam edisi keenamnya, kajian ini membentangkan program modular, fleksibel, menarik, dikemas kini dan dibezakan, dengan fakulti terdiri daripada gabungan profesional / akademik yang mempunyai kaitan yang tinggi dalam bidang kebangsaan dan antarabangsa dan dengan perspektif Ibero-Amerika.

Program ini disahkan oleh institusi antarabangsa yang berprestij seperti Universiti Alcalá, bank Santander, Mapfre, 3M, Aenor, Palang Merah, Sekolah Perniagaan di mana ia sedang dikaji, Pusat Latihan Kewangan Antarabangsa, CIFF dan Pengerusi Tanggungjawab Sosial Korporat yang mengarahkannya, sebagai tambahan kepada lebih dari 150 pelajar yang sepanjang edisi terdahulu telah mengkajinya.

Jadual perjalanan MASTER dalam Organisasi Kerajaan yang Bertanggungjawab dan Pengurusan Mampan (60 ECTS), terdiri daripada modul-modul dalam Organisasi Bertanggungjawab Sosial dan Kemapanan Korporat, dalam Pengurusan Strategik Tanggungjawab Sosial Korporat dan Pemangku Kepentingan dan dalam Perniagaan Sosial. Pelaburan dalam Komuniti (15 ECTS) dan beberapa seminar pengkhususan yang layak (3 - 6 ECTS), sebagai tambahan kepada Akhir Projek Induk yang melaksanakan Pelan Induk Tanggungjawab Sosial dan dibangunkan dalam sebuah syarikat yang sebenar.... [-]


Sarjana Bioetika

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Barcelona

Master dalam Bioethics adalah program akademik yang bertujuan untuk melatih para profesional yang khusus dalam kajian dan penyelidikan bioetika [+]

Master dalam Bioethics adalah program akademik yang bertujuan untuk melatih para profesional yang khusus dalam kajian dan penyelidikan bioetika.

Program ini mengikuti metodologi kajian pelbagai disiplin dari pendekatan saintifik, antropologi, etika dan undang-undang.

Objektif keseluruhan:

Melatih profesional yang khusus dalam bidang bioetikal pada tahap teori dan praktikal.

Objektif khusus:

Melatih para profesional dalam medan bioetika dari latar belakang saintifik, antropologi, etika dan undang-undang yang kukuh.Untuk menyediakan latihan teoretikal dan praktikal peringkat tinggi dalam bidang bioetika.Menggalakkan latihan pakar di kawasan bioetika dengan pengalaman dalam pengurusan kumpulan kajian multidisiplin.... [-]

Ijazah Sarjana dalam Etika dan Demokrasi

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Online & Campus Combined Sambilan September 2019 Sepanyol Castellón de la Plana

Master dalam Etika dan Demokrasi merangkumi pelajar dalam latihan dan latihan antara disiplin dalam bidang etika dan falsafah politik [+]

Master dalam Etika dan Demokrasi merangkumi pelajar dalam latihan dan latihan antara disiplin dalam bidang etika dan falsafah politik.

Terutama, ia menawarkan pengetahuan yang maju dalam etika perniagaan dan dalam teori demokrasi. Ijazah sarjana ini berasal dari program PhD etika dan demokrasi Interuniversity, yang telah diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan dan Perincian Kualiti Sains sejak tahun 2004.

Penyelidikan terkemuka dalam bidang etika dan falsafah politik telah membolehkannya diiktiraf sejak tahun 2003 sebagai kumpulan RDI Kecemerlangan Generalitat Valenciana, di mana ia mempunyai sehingga 2014 daripada program penyelidikan kumpulan kecemerlangan Prometheus.

Ijazah sarjana akan membolehkan akses kepada program kedoktoran kedoktoran Etika dan Demokrasi yang kini mempunyai pengiktirafan Doktor ke arah Kecemerlangan (BOE 6 November 2011).... [-]