Sambilan Sarjana dalam Etika Gunaan di Sepanyol

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Etika Gunaan di Sepanyol 2018

Etika Gunaan

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

Sarjana dalam Etika Gunaan memberi peluang kepada pelajar untuk meneroka isu-isu asas etika yang dibangkitkan dalam bidang undang-undang dan dasar awam. Ijazah ini mengajar pelajar bagaimana untuk mendekati persoalan etika dalam kehidupan seharian mereka.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Sambilan Sarjana dalam Etika Gunaan di Sepanyol

Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Dalam Etika Dan Demokrasi

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Online & Campus Combined Sambilan September 2018 Sepanyol Castellón de la Plana

Master dalam Etika dan Demokrasi merangkumi pelajar dalam latihan dan latihan antara disiplin dalam bidang etika dan falsafah politik [+]

Master dalam Etika dan Demokrasi merangkumi pelajar dalam latihan dan latihan antara disiplin dalam bidang etika dan falsafah politik.

Terutama, ia menawarkan pengetahuan yang maju dalam etika perniagaan dan dalam teori demokrasi. Ijazah sarjana ini berasal dari program PhD etika dan demokrasi Interuniversity, yang telah diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan dan Perincian Kualiti Sains sejak tahun 2004.

Penyelidikan terkemuka dalam bidang etika dan falsafah politik telah membolehkannya diiktiraf sejak tahun 2003 sebagai kumpulan RDI Kecemerlangan Generalitat Valenciana, di mana ia mempunyai sehingga 2014 daripada program penyelidikan kumpulan kecemerlangan Prometheus.

Ijazah sarjana akan membolehkan akses kepada program kedoktoran kedoktoran Etika dan Demokrasi yang kini mempunyai pengiktirafan Doktor ke arah Kecemerlangan (BOE 6 November 2011).... [-]


Ijazah Sarjana Dalam Bioetika

VIU Valencian International University
Online September 2018 Sepanyol Valencia

Apabila ditanya: adalah segala sesuatu yang secara teknikal mungkin betul dari segi etika? Ia adalah perlu untuk mencari jawapan bukan sahaja dalam sains tetapi juga dalam etika. Etika (bioetika) menyediakan peraturan asas dan sejagat yang cuba meletakkan batas atau margin pada sains. [+]

Apabila ditanya: adalah segala sesuatu yang secara teknikal mungkin betul dari segi etika? Ia adalah perlu untuk mencari jawapan bukan sahaja dalam sains tetapi juga dalam etika. Etika (bioetika) menyediakan peraturan asas dan sejagat yang cuba meletakkan batas atau margin pada sains.

Takrif program

Master bertujuan untuk menyumbang, dari penglihatan manusia dan ekologi, untuk mengekalkan amalan profesional bagi mereka yang ingin dilatih dalam wacana etika yang diilhami oleh yayasan moral yang memihak kepada keputusan yang berhemat dan mewajibkan untuk mencari yang terbaik untuk setiap orang, Perhatian dan dengan kualiti sains dan manusia yang terbaik.

Apa yang membuat tuan ini unik?Program disiplin: perubatan, undang-undang, politik, komunikasi, dll.Output profesional untuk bidang bioetika yang berlainan: kesihatan, ekonomi, undang-undang, dll.Latihan untuk menjadi ahli pelbagai Jawatankuasa Penyelidikan Klinikal dan Etika Penjagaan.Latihan untuk membolehkan pelajar campur tangan dalam situasi kritikal dengan pesakit.Belajar menulis dan berkomunikasi dalam bidang penyelidikan saintifik.Termasuk etika dan akhlak dalam semua tindakan yang dilakukan oleh profesional masa depan dalam tugas mereka.peluang kerjaya... [-]