Filter
Ijazah Sarjana
Rusia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Environmental Study di Rusia

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Meneliti kemampanan dan pemuliharaan boleh menjadi sebahagian daripada program pembelajaran alam sekitar. Pelajar juga boleh mempelajari konsep yang boleh digunakan untuk membantu melindungi, memantau, dan mengekalkan ekosistem yang rapuh dan sumber semula jadi yang berharga.

Rusia atau, juga secara rasmi dikenali sebagai Persekutuan Rusia, adalah sebuah negara di utara Eurasia. Pendidikan di Rusia disediakan terutamanya oleh kerajaan dan dikawal selia oleh Kementerian Pendidikan dan Sains. Di Rusia, ia mengambil masa kira-kira 70% daripada masa latihan bagi pelajaran hubungan dengan seorang guru, selebihnya 30% daripada beban kerja yang mengabdikan diri untuk kajian bebas bahan.

Sarjana dalam Environmental Study di Rusia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Results in Environmental Study, Rusia

Peoples’ Friendship University of Russia

Matlamat program sarjana adalah untuk menyediakan pakar-pakar yang berkemahiran tinggi, memiliki pengetahuan teori dan kemahiran praktikal dalam bidang pengurusan hidupan ... [+]

Sarjana Ekonomi Pengurusan Sumber Asli

Tempoh pengajian: 2 tahun Kredit ek: 120 Bahasa: Bahasa Inggeris

Penerangan Program

Matlamat program sarjana adalah untuk menyediakan pakar-pakar yang berkemahiran tinggi, memiliki pengetahuan teori dan kemahiran praktikal dalam bidang pengurusan hidupan liar ekonomi.

Pakar dalam bidang ekonomi moden pengurusan sumber asli mempunyai peluang yang baik pekerjaan di pasaran buruh, mempunyai satu set luas kecekapan profesional. Antaranya yang anggaran ekonomi sumber asli yang berkualiti, anggaran ekonomi sumber bergantung kepada keadaan mereka dan permintaan, anggaran kerosakan ekonomi alam menggunakan dan risiko ekologi dalam pengurusan hidupan liar, cukai dalam bidang pengurusan hidupan liar, perakaunan ekologi dan laporan, dan ekologi pengurusan juga.... [-]

Rusia Moscow
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu