Sarjana dalam Environmental Study di Rusia

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Environmental Study di Rusia

Environmental Study

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Seorang pelajar kajian alam sekitar dapat mengetahui bagaimana manusia berinteraksi dengan alam sekitar dan mempengaruhi interaksi ini terhadap sumber alam dalam jangka masa panjang. Mereka boleh belajar tentang konsep-konsep seperti kemampanan.

Rusia (Rusia: Россия) setakat ini negara terbesar di dunia, yang meliputi lebih daripada satu perlapan daripada kawasan tanah yang didiami Bumi 's. Bekas Jawatankuasa Negeri bagi Pengajian Tinggi di Rusia dibiayai 240 universiti, akademi dan institusi, menjadikan Russia sebuah negara yang kukuh untuk belajar di.

Sarjana dalam Environmental Study di Rusia

Baca lebih lanjut

Master dalam bidang ekonomi pengurusan sumber asli

Peoples’ Friendship University of Russia
Campus Sepenuh masa September 2019 Rusia Moscow

Matlamat program sarjana adalah untuk menyediakan pakar-pakar yang berkemahiran tinggi, memiliki pengetahuan teori dan kemahiran praktikal dalam bidang pengurusan hidupan liar ekonomi. [+]

Sarjana Ekonomi Pengurusan Sumber Asli

Tempoh pengajian: 2 tahun Kredit ek: 120 Bahasa: Bahasa Inggeris

Penerangan Program

Matlamat program sarjana adalah untuk menyediakan pakar-pakar yang berkemahiran tinggi, memiliki pengetahuan teori dan kemahiran praktikal dalam bidang pengurusan hidupan liar ekonomi.

Pakar dalam bidang ekonomi moden pengurusan sumber asli mempunyai peluang yang baik pekerjaan di pasaran buruh, mempunyai satu set luas kecekapan profesional. Antaranya yang anggaran ekonomi sumber asli yang berkualiti, anggaran ekonomi sumber bergantung kepada keadaan mereka dan permintaan, anggaran kerosakan ekonomi alam menggunakan dan risiko ekologi dalam pengurusan hidupan liar, cukai dalam bidang pengurusan hidupan liar, perakaunan ekologi dan laporan, dan ekologi pengurusan juga.... [-]