Sambilan Sarjana dalam Engineering di Afrika Selatan

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Engineering di Afrika Selatan 2018/2019

Engineering

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Kajian kejuruteraan berkaitan dengan reka bentuk, pengoptimuman, penyelenggaraan, dan penciptaan mesin dan sistem. Pelajar mungkin dapat mempelajari pelbagai topik, termasuk matematik, reka bentuk, dan bahkan penyelesaian masalah yang lebih maju.

Sebuah negara yang terletak ke hujung selatan Afrika, Afrika Selatan, mempunyai budaya yang kaya yang anda tidak akan mendapatkan cukup sambil melawat atau belajar di sini. Bahasa-bahasa di sini termasuk Afrikaner dan Inggeris dan Belanda. Kehidupan kampus luas Universiti Afrika Selatan, Johannesburg Universiti atau mana-mana universiti lain akan menjadi fikiran bertiup. Anda akan suka berinteraksi dengan Bantus sini dan iklim tropika di rantau ini.

Sambilan Sarjana dalam Engineering di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut

Meng / MPhil dalam pengurusan kejuruteraan (syarahan atau Penyelidikan)

University of Johannesburg
Campus Sambilan 12 - 24  February 2019 Afrika Selatan Johannesburg

Tujuan kelayakan adalah untuk membangunkan seorang jurutera dengan kebolehan maju dalam menggunakan sains pengurusan kejuruteraan asas dan / reka bentuk dan sintesis dan prinsip-prinsip yang berkaitan dengan sistem pengurusan tertentu masalah-masalah masyarakat pada umumnya. Salah satu objektif utama dalam proses ini adalah untuk membangunkan keupayaan canggih untuk menjalankan sistem kejuruteraan asas dan penyelidikan pengurusan bebas. Ia juga menggalakkan pendekatan pembelajaran sepanjang hayat. [+]

MEng dalam Pengurusan Kejuruteraan (syarahan)

Tujuan kelayakan adalah untuk membangunkan seorang jurutera dengan kebolehan maju dalam menggunakan sains pengurusan kejuruteraan asas dan / reka bentuk dan sintesis dan prinsip-prinsip yang berkaitan dengan sistem pengurusan tertentu masalah-masalah masyarakat pada umumnya. Salah satu objektif utama dalam proses ini adalah untuk membangunkan keupayaan canggih untuk menjalankan sistem kejuruteraan asas dan penyelidikan pengurusan bebas. Ia juga menggalakkan pendekatan pembelajaran sepanjang hayat.

hasil kelayakan

tahap keluar keberhasilan: Pelajar yang layak akan dapat:

Mengenal pasti, menilai, merumuskan, mentafsir, menganalisis dan menyelesaikan masalah penyelidikan dan pembangunan kejuruteraan kreatif dan inovatif dengan menggunakan pengetahuan asas berkaitan iaitu Matematik, Sains Asas dan / atau Kejuruteraan dan Sains Pengurusan dalam bidang yang dipilih penyelidikan. Merancang dan mengurus projek penyelidikan pengurusan kejuruteraan, menunjukkan pengetahuan asas, pemahaman dan wawasan ke dalam prinsip-prinsip, kaedah dan konsep yang membentuk tanggungjawab sosial (kepada masyarakat tempatan dan lain-lain) penyelidikan / pembangunan dalam bidang yang dipilih amalan penyelidikan. Bekerja dengan berkesan, secara individu atau dengan orang lain, sebagai ahli satu pasukan, kumpulan, organisasi dan masyarakat atau dalam persekitaran yang pelbagai disiplin dalam bidang yang dipilih penyelidikan. Menganjurkan dan menguruskan dia / dirinya dan aktiviti / beliau secara bertanggungjawab, berkesan, profesional dan beretika, bertanggungjawab dalam / had beliau kecekapan, dan membuat pertimbangan berdasarkan pengetahuan dan kepakaran, berkaitan dengan bidang penyelidikan. Merancang dan menjalankan tahap berkenaan penyiasatan, penyelidikan dan / atau eksperimen dengan menggunakan teori dan metodologi yang sesuai, dan melaksanakan analisis data dan interpretasi. Berkomunikasi dengan berkesan secara lisan dan bertulis, dengan kejuruteraan dan khususnya penyelidikan penonton dan... [-]