Sambilan Sarjana dalam Ekonomi di Amerika Newcastle Australia

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Ekonomi di Amerika Newcastle Australia 2018

Ekonomi

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Medan yang menarik dan unik, ekonomi dan pentadbiran melibatkan kajian kedua-dua ekonomi yang lebih besar dan tingkah laku individu dalam ekonomi itu. Pengetahuan yang maju ekonomi serta latihan dalam bidang perniagaan, kewangan dan dasar awam mampu peluang kerjaya banyak untuk pakar-pakar untuk membantu kedua-dua organizarions sektor awam dan swasta.

Australia mempunyai bilangan ketiga terbesar pelajar asing di dunia walaupun mempunyai masyarakat yang hanya 23 juta. Ini adalah pencapaian akademik yang kukuh, tetapi institusi Australia seperti yang disenaraikan sebagai bandar-bandar yang menempatkan mereka di sekitar tanah yang asli.

Pembekal utama di bandar ini pendidikan tinggi adalah Universiti Newcastle. Terdapat kampus lain universiti-universiti utama terletak di Newcastle yang menawarkan pelbagai kursus ijazah dan sarjana muda.

Sambilan Sarjana dalam Ekonomi di Amerika Newcastle di Australia

Baca lebih lanjut

Sarjana Pentadbiran Perniagaan / Master Kewangan Gunaan

University of Newcastle
Campus Sambilan January 2019 Australia Newcastle

Program ijazah gabungan - Sarjana Pentadbiran Perniagaan / Sarjana Kewangan Gunaan membolehkan pelajar menjalankan kajian dalam bidang perniagaan yang lebih umum daripada Sarjana Pentadbiran Perniagaan di samping mengkaji tertentu kursus Kewangan Gunaan daripada Master Gunaan Kewangan. [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan / Sarjana Kewangan Gunaan

Program ijazah digabungkan membolehkan pelajar menjalankan kajian dalam bidang perniagaan yang lebih umum daripada Sarjana Pentadbiran Perniagaan di samping mengkaji tertentu kursus Kewangan Gunaan daripada Master Gunaan Kewangan.

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan direka untuk menyediakan pelajar dengan pelbagai kemahiran analisis, strategik dan kepimpinan yang akan menyediakan mereka untuk kerjaya semakin kompetitif dalam pengurusan perniagaan di sektor korporat dan awam. Program ini menawarkan asas dalam bidang perniagaan asas seperti perakaunan, kewangan, tingkah laku organisasi, ekonomi, pemasaran dan pengurusan. Analisis dan penyelesaian masalah ditekankan melalui pemahaman gunaan rangka kerja teori di mana pengurus hari ini mesti beroperasi, serta pemerolehan kemahiran praktikal dalam kerja berpasukan, penulisan, persembahan dan pengurusan masa. Keupayaan untuk menghadapi perubahan organisasi dan teknologi yang pesat dibangunkan melalui pemahaman perlakuan organisasi, sistem maklumat dan perubahan organisasi dan pembangunan.... [-]


Sarjana Kewangan Gunaan

University of Newcastle
Campus January 2019 Australia Newcastle

Sarjana Kewangan Gunaan direka untuk menyediakan pelajar dengan campuran bunyi teori kewangan dan amalan. Program ini menawarkan pandangan yang berharga ke dalam prinsip-prinsip pengurusan kewangan, pengurusan risiko kewangan dan operasi pasaran kewangan. [+]

MASA DEPAN ANDA

Sarjana Kewangan Gunaan direka untuk menyediakan pelajar dengan campuran bunyi teori kewangan dan amalan. Program ini menawarkan pandangan yang berharga ke dalam prinsip-prinsip pengurusan kewangan, pengurusan risiko kewangan dan operasi pasaran kewangan.

The Master of Applied Kewangan yang diiktiraf oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Pelaburan Australia (ASIC) dan menyediakan graduan untuk kerjaya yang mencabar tetapi sangat bermanfaat dalam perkhidmatan kewangan dan kewangan pengurusan. Program ini melengkapkan pelajar dengan kemahiran analitikal penting dan kepakaran pengurusan kewangan untuk meneruskan kerjaya dalam perancangan kewangan, analisis sekuriti, saham pembrokeran, pengurusan dana, perbankan dan pengurusan pertukaran asing.... [-]