Pembelajaran jarak jauh Sarjana dalam Ekonomi Politik

Terbaik Pembelajaran jarak jauh Ijazah Sarjanav dalam Ekonomi Politik 2019

Ekonomi Politik

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

ekonomi politik menggabungkan dua disiplin untuk memberi tumpuan kepada perdagangan, pemasaran, dan industri yang berkaitan dengan undang-undang dan peraturan-peraturan. Ia boleh menggabungkan sejarah dan falsafah untuk menganalisis trend dan kesan kerajaan terhadap kestabilan kewangan sesebuah negara.

Berurusan dengan universiti awam adalah jauh dari pilihan optimum. Sekolah swasta memberikan bantuan lebih baik dalam pengalaman pembelajaran jarak jauh anda. Beberapa universiti dalam talian menarik guru dan pelajar pada jarak yang besar dari seluruh dunia. Ini jauh meningkatkan kepelbagaian dalam bilik darjah pembelajaran jarak jauh dan menghasilkan perbualan mencabar di kalangan mereka dari masyarakat amat berbeza, wilayah, dan budaya yang jauh.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana dalam Ekonomi Politik

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah Sarjana Ekonomi Politik distance. Cuba kategori kami MSc Ekonomi Politik Pembelajaran jarak jauh.
Ekonomi Politik

Search for similar programs here