Pembelajaran jarak jauh Sarjana dalam Ekonomi Persekitaran

Terbaik Pembelajaran jarak jauh Ijazah Sarjanav dalam Ekonomi Persekitaran 2019

Ekonomi Persekitaran

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

A Sarjana Ekonomi Alam Sekitar bertujuan untuk pelajar dari latar belakang yang sangat berbeza yang tidak semestinya termasuk ahli ekonomi terlatih. Ia bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran untuk melihat isu-isu alam sekitar dan masalah menggunakan alat ekonomi dan model. Ia memerlukan pengajaran ekonomi sumber, teori permainan, ekonometrik dan juga mikro dan makroekonomi.

Walaupun kelas pembelajaran jauh menghadiri saya dalam talian, beberapa universiti memegang kuat di beberapa lokasi. Anda juga boleh berhenti mengambil kelas untuk beberapa minggu dalam setahun tanpa menarik balik dan tanpa membuang pinjaman pelajar anda ke dalam pembayaran balik. Itu adalah hujah yang kuat ramai orang melihat apabila mendaftar dalam kelas-kelas pembelajaran jarak jauh.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana dalam Ekonomi Persekitaran

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah Sarjana Ekonomi Persekitaran distance. Cuba kategori kami MSc Ekonomi Persekitaran Pembelajaran jarak jauh.
Ekonomi Persekitaran

Search for similar programs here