Pembelajaran jarak jauh Sarjana dalam Ekonomi Kesihatan

Terbaik Pembelajaran jarak jauh Ijazah Sarjanav dalam Ekonomi Kesihatan 2018/2019

Ekonomi Kesihatan

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Sarjana Kesihatan Ekonomi menawarkan pelajar asas dalam mata pelajaran ekonomi kesihatan memberi tumpuan kepada kaedah yang perlu untuk mentadbir dan mengagihkan sumber-sumber dalam kesihatan dan penjagaan kesihatan sumber awam. Program ini secara tradisinya akan menawarkan kemahiran yang diperlukan pelajar untuk menduduki jawatan dalam kedua-dua sektor swasta dan awam.

Pendidikan jarak jauh atau pembelajaran jarak jauh adalah satu cara untuk menyampaikan pendidikan dan pengajaran, sering secara individu, kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana dalam Ekonomi Kesihatan

Baca lebih lanjut

Kajian Ekonomi Kesihatan Master (MAHE)

Apollon Hochschule
Online Sambilan 24 - 32  Pendaftaran Terbuka Jerman Germany Online

Kursus pembelajaran jarak jauh kepada Master of Health Economics (MAHE) direka khas untuk menyediakan pengetahuan praktisi yang berkaitan dengan akademik industri berkaitan industri penjagaan kesihatan. Dengan berbuat demikian, anda akan memperoleh profil yang dicari yang berjaya melaksanakan reorientasi ke arah pertumbuhan sektor kesihatan. Dalam kombinasi dengan pengalaman kerja terdahulu anda, anda akan mendapat ijazah universiti yang lain, yang sangat dihargai di pentas antarabangsa. Ia melengkapkan ... [+]

Kursus pembelajaran jarak jauh kepada Master of Health Economics (MAHE) direka khas untuk menyediakan pengetahuan praktisi yang berkaitan dengan akademik industri berkaitan industri penjagaan kesihatan. Dengan berbuat demikian, anda akan memperoleh profil yang dicari yang berjaya melaksanakan reorientasi ke arah pertumbuhan sektor kesihatan. Dalam kombinasi dengan pengalaman kerja terdahulu anda, anda akan mendapat ijazah universiti yang lain, yang sangat dihargai di pentas antarabangsa. Ia melengkapkan kelayakan anda dahulu dengan ekonomi kesihatan, pentadbiran perniagaan, komunikasi, pengetahuan organisasi dan undang-undang. Ini membuka laluan kerjaya baru untuk anda, sebagai ahli akademik terlatih yang diperlukan dalam sektor penjagaan kesihatan yang akan datang.... [-]