Filter
Ijazah Sarjana
Romania Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Ekonomi Antarabangsa di Romania

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

MSc dalam bidang Ekonomi Antarabangsa adalah satu program yang menyediakan latihan yang mendalam dalam interaksi ekonomi yang berbeza, tingkah laku pasaran global dan perdagangan. Program ini memberi tumpuan kepada pengajaran teori makroekonomi utama dan juga teori perdagangan dan dasar. Selalunya program termasuk kursus yang kuat dalam bidang ekonomi untuk memahami sifat pemahaman ekonomi.

Kelayakan universiti Romania amat dihargai dan diiktiraf di Eropah dan seterusnya, yuran pengajian paling murah dan kos hidup di Eropah. Romania mempunyai sejarah lama dan kaya, terutamanya di Bucharest modal dengan 2 juta rakyatnya. Pelajar antarabangsa bersedia untuk belajar di Romania boleh memohon sama ada kepada Kementerian Pelajaran dan Penyelidikan atau universiti Romania yang dipilih, untuk menerima Surat Setuju Terima.

Sarjana dalam Ekonomi Antarabangsa di Romania

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Results in Ekonomi Antarabangsa, Romania

Danubius University

Program ini bertujuan untuk menawarkan pelajar suasana yang tepat untuk membangunkan kemahiran yang tinggi bagi akses dan pergerakan dalam kerangka kajian antarabangsa, u ... [+]

Program ini bertujuan untuk menawarkan pelajar suasana yang tepat untuk membangunkan kemahiran yang tinggi bagi akses dan pergerakan dalam kerangka kajian antarabangsa, untuk mendapatkan kecekapan yang sangat baik dalam berkomunikasi dalam sekurang-kurangnya dua bahasa antarabangsa, untuk membiasakan diri dengan persekitaran perniagaan antarabangsa dan Eropah institusi dan dasar kesatuan, keserasian profesional untuk terlibat dalam pelbagai besar aktiviti, daripada hal ehwal dalaman swasta yang menganjurkan aktiviti-aktiviti perdagangan asing, kepada syarikat-syarikat multinasional dan institusi antarabangsa. Subjek kajian: Arah semasa dalam hubungan antarabangsa, Hubungan ekonomi antarabangsa, Perhubungan awam dalam persekitaran antarabangsa, Ekonomi dunia, Perubahan global, Strategi perdagangan perniagaan, Dimensi media ekonomi, Etika perniagaan dalam hubungan antarabangsa. ... [-]

Romania Galați