Filter
Ijazah Sarjana
Maghribi Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Ekonomi Antarabangsa di Maghribi

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

ekonomi antarabangsa program dan kursus membantu pelajar memulakan atau meneruskan kerjaya mereka dalam perniagaan dan pengurusan. Sebilangan besar ekonomi antarabangsa graduan mencari jawatan dalam perniagaan runcit, institusi kerajaan atau syarikat-syarikat besar apabila mereka telah menamatkan pengajian mereka.

Maghribi; rasmi Kerajaan Morocco. adalah yang paling barat di negara-negara Afrika Utara. Ia mempunyai garis pantai Atlantik dan Mediterranean, dan bahagian dalaman gunung berceranggah. Sumber-sumber utama ekonomi Maghribi adalah pertanian, fosfat, pelancongan dan tekstil.

Sarjana dalam Ekonomi Antarabangsa di Maghribi

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Results in Ekonomi Antarabangsa, Maghribi

Ecole de Gouvernance et d'Economie de Rabat

Master of Economic and International Studies (Eco) adalah Master of the Moroccan School of Economics (MSE) dibina melalui perkongsian antarabangsa antara Politeknik Moham ... [+]

Master of Economic and International Studies (Eco) adalah Master of the Moroccan School of Economics (MSE) dibina melalui perkongsian antarabangsa antara Politeknik Mohammed VI University, Institut Kajian Politik Aix-en-Provence dan Fakulti Ekonomi, Universiti Pierre Mendès Perancis Grenoble.

Kursus ini bertujuan untuk melatih pelajar-pelajar yang dapat menganalisis dan bertindak dalam konteks antarabangsa yang amat ketara oleh pengantarabangsaan sistem ekonomi dan syarikat. Di dalam dunia yang ditandai dengan banyaknya data dan maklumat ekonomi, Diploma Ekonomi dan Kajian Antarabangsa menyediakan alat untuk memahami secara saintifik mekanisme dan sistem ekonomi, berat dan memajukan analisis atau cadangan tetapi juga menjangka tetapi juga untuk menyebarkan dan memikirkan ekonomi dan pembangunan.... [-]

Maghribi Rabat