Sarjana dalam Ekonomi Antarabangsa di Maghribi

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Ekonomi Antarabangsa di Maghribi

Ekonomi Antarabangsa

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

program ekonomi antarabangsa menawarkan beberapa kursus dalam keluasan kawasan perniagaan, seperti mikroekonomi, makroekonomi, undang-undang, pengurusan, kewangan dan pemasaran. Para pelajar juga boleh mempunyai peluang untuk belajar beberapa bahasa baru semasa mendaftar. 

Maghribi adalah sebuah negara Afrika Utara yang mempunyai garis pantai di kedua-dua Lautan Atlantik Utara dan Laut Mediterranean. Kebanyakan warga asing yang ingin belajar di Maghribi mencari sama ada kursus bahasa Arab atau Perancis. Semua bandar-bandar utama mempunyai pusat-pusat bahasa, dan malah ada yang akan menguruskan penginapan rumah dengan keluarga yang berbahasa Arab semasa kursus anda.

Sarjana dalam Ekonomi Antarabangsa di Maghribi

Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Dalam Ekonomi Dan Pengajian Antarabangsa (Eco)

Ecole de Gouvernance et d'Economie de Rabat
Campus Sepenuh masa August 2018 Maghribi Rabat

Master of Economic and International Studies (Eco) adalah Master of the Moroccan School of Economics (MSE) dibina melalui perkongsian antarabangsa antara Politeknik Mohammed VI University, Institut Kajian Politik Aix-en-Provence dan Fakulti Ekonomi, Universiti Pierre Mendès Perancis Grenoble. [+]

Master of Economic and International Studies (Eco) adalah Master of the Moroccan School of Economics (MSE) dibina melalui perkongsian antarabangsa antara Politeknik Mohammed VI University, Institut Kajian Politik Aix-en-Provence dan Fakulti Ekonomi, Universiti Pierre Mendès Perancis Grenoble.

Kursus ini bertujuan untuk melatih pelajar-pelajar yang dapat menganalisis dan bertindak dalam konteks antarabangsa yang amat ketara oleh pengantarabangsaan sistem ekonomi dan syarikat. Di dalam dunia yang ditandai dengan banyaknya data dan maklumat ekonomi, Diploma Ekonomi dan Kajian Antarabangsa menyediakan alat untuk memahami secara saintifik mekanisme dan sistem ekonomi, berat dan memajukan analisis atau cadangan tetapi juga menjangka tetapi juga untuk menyebarkan dan memikirkan ekonomi dan pembangunan.... [-]