Sarjana dalam Ekonomi Antarabangsa di Belanda

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Ekonomi Antarabangsa di Belanda

Ekonomi Antarabangsa

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

MSc dalam bidang Ekonomi Antarabangsa adalah satu program yang menyediakan latihan yang mendalam dalam interaksi ekonomi yang berbeza, tingkah laku pasaran global dan perdagangan. Program ini memberi tumpuan kepada pengajaran teori makroekonomi utama dan juga teori perdagangan dan dasar. Selalunya program termasuk kursus yang kuat dalam bidang ekonomi untuk memahami sifat pemahaman ekonomi.

Belanda adalah sebuah negara konstituen Kerajaan Belanda, yang terdiri daripada dua belas wilayah di Utara-Barat Eropah dan tiga pulau di Caribbean. Berbahasa Inggeris pelajar akan tidak mempunyai masalah mencari kursus yang sesuai. Bagi pelajar antarabangsa yang memohon untuk universiti di Belanda, beberapa biasiswa boleh didapati.

Sarjana dalam Ekonomi Antarabangsa di Belanda

Baca lebih lanjut

Sarjana Ekonomi Antarabangsa

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam
Campus Sepenuh masa September 2018 Belanda Rotterdam

Adakah anda melihat diri anda dalam persekitaran ekonomi dan perniagaan antarabangsa? Adakah anda mencari cabaran peringkat tinggi pendidikan yang berorientasikan amali untuk merealisasikan cita-cita anda? Program Ekonomi Antarabangsa membentangkan anda dengan pelbagai isu-isu ekonomi global semasa. [+]

Sarjana dalam Ekonomi Antarabangsa

Adakah anda bersedia untuk menakluk dunia Ekonomi Antarabangsa?

Adakah anda melihat diri anda dalam persekitaran ekonomi dan perniagaan antarabangsa? Adakah anda mencari cabaran peringkat tinggi pendidikan yang berorientasikan amali untuk merealisasikan cita-cita anda? Program Ekonomi Antarabangsa membentangkan anda dengan pelbagai isu-isu ekonomi global semasa.

Dalam program yang meluas ini, anda akan meneroka dan menganalisis integrasi progresif barangan negara, pasaran buruh dan modal dan penurunan dalam halangan kebangsaan yang memisahkan mereka pada masa lalu. Anda akan menangani kesan saling bergantung peningkatan ekonomi mempunyai kerajaan-kerajaan, firma, pengurus dan pekerja mereka. Pendek kata, anda akan dibimbing untuk perbatasan penyelidikan Ekonomi Antarabangsa di kedua-dua teori dan amalan. ... [-]