Sarjana dalam Ekonometrik di Rusia

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Ekonometrik di Rusia

Ekonometrik

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

Individu yang suka nombor dan matematik mungkin menarik untuk belajar ekonometrik, yang merupakan subset ekonomi yang memberi tumpuan kepada menggunakan kaedah matematik dan formula untuk mempelajari dan seterusnya membezakan sistem ekonomi.

Rusia (Rusia: Россия) setakat ini negara terbesar di dunia, yang meliputi lebih daripada satu perlapan daripada kawasan tanah yang didiami Bumi 's. Bekas Jawatankuasa Negeri bagi Pengajian Tinggi di Rusia dibiayai 240 universiti, akademi dan institusi, menjadikan Russia sebuah negara yang kukuh untuk belajar di.

Sarjana dalam Ekonometrik di Rusia

Baca lebih lanjut

Sarjana Dalam Penyelidikan Teori Dan Operasi Permainan

Saint Petersburg University
Campus Sepenuh masa September 2018 Rusia Saint Petersburg

Pengetahuan dan kemahiran teoretikal dan praktikal yang diperolehi membolehkan pelajar menjalankan penyelidikan akademik dan memperoleh dan menganalisis keputusan teoritis dan penggunaan baru mengikut profil kajian [+]

KAWASAN KHAS

Penyelidikan Teori dan Operasi Permainan

MANFAAT PROGRAM

Pembelajaran inovatif dan teknologi yang dipertingkatkan dan mengajar.Kursus yang diajar dalam bahasa Inggeris. Perkongsian dengan pusat pendidikan dan penyelidikan Rusia dan asing; pembangunan hubungan akademik dan penyelidikan serantau, kebangsaan dan antarabangsa; penyertaan dalam penyelidikan kebangsaan dan antarabangsa, program pendidikan dan kebudayaan, persidangan, seminar, simposium dalam bidang kepentingan utama.

KURSUS UTAMA

Penyelidikan Teori dan Operasi PermainanTeori Kawalan ModenKeputusan Statistik dan EkonometrikTeori LajurPengurusan projekModel Matematik Pengurusan HasilKaedah Kuantitatif dalam Analisis Ekonomi GunaanMatematik KewanganModel Permainan-Teoretik Pertandingan Tidak SesuaiPermainan Dinamik... [-]