Sarjana dalam Ekonometrik di Rusia

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Ekonometrik di Rusia

Ekonometrik

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

Individu yang suka nombor dan matematik mungkin menarik untuk belajar ekonometrik, yang merupakan subset ekonomi yang memberi tumpuan kepada menggunakan kaedah matematik dan formula untuk mempelajari dan seterusnya membezakan sistem ekonomi.

Rusia (Rusia: Россия) setakat ini negara terbesar di dunia, yang meliputi lebih daripada satu perlapan daripada kawasan tanah yang didiami Bumi 's. Bekas Jawatankuasa Negeri bagi Pengajian Tinggi di Rusia dibiayai 240 universiti, akademi dan institusi, menjadikan Russia sebuah negara yang kukuh untuk belajar di.

Sarjana dalam Ekonometrik di Rusia

Baca lebih lanjut

Master Dalam Teori Permainan Dan Operasi Penyelidikan

Saint Petersburg State University
Campus Sepenuh masa September 2018 Rusia St. Petersburg

Satu program master dua tahun dalam teori permainan dan operasi penyelidikan menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam industri, sains dan pendidikan. Program ini memudahkan pembelajaran dalam konsep, teknik dan kaedah teori permainan moden dan membawa pelajar untuk memahami bidang fungsian yang berbeza penyelidikan operasi. [+]

Gambaran Keseluruhan

Satu program master dua tahun dalam teori permainan dan operasi penyelidikan menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam industri, sains dan pendidikan. Program ini memudahkan pembelajaran dalam konsep, teknik dan kaedah teori permainan moden dan membawa pelajar untuk memahami bidang fungsian yang berbeza penyelidikan operasi. Kursus-kursus yang direka untuk mengkaji teori dan kaedah penyelidikan operasi, teori permainan, ekonometrik, digunakan statistik, teori keputusan, sistem beratur, penggunaan teknologi komputer dalam penyelidikan operasi dan topik yang berkaitan.

bidang-bidang penyelidikan matematik berorientasikan pada pengoptimuman, aktiviti ekonomi, pemasaran yang kompetitif dan kerjasama serantau, perancangan pencemaran multinasional dan pengekstrakan sumber, meneroka bersama, model rangkaian, pembiakan dan wabak model, dan lain-lain digunakan... [-]