Sarjana dalam Ekonometrik di Republik Czech

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Ekonometrik di Republik Czech

Ekonometrik

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Ekonometrik menggunakan statistik, matematik, dan teori ekonomi untuk membantu mewujudkan model ekonomi difahami. Model-model ekonomi kemudiannya digunakan untuk membuat keputusan penting dasar ekonomi yang boleh memberi kesan kawasan yang lebih besar seperti pasar kewangan dan tenaga kerja. 

Republik Czech mempunyai pendidikan universiti yang mantap dan penyelidikan berasaskan. Ini telah menjadikan pembelajaran Jogja Prague salah satu kurikulum dihormati 's di Eropah kerana ia memupuk semangat kreativiti dan inovasi di kalangan pelajar.

Sarjana dalam Ekonometrik di Republik Czech

Baca lebih lanjut

Sarjana dalam Analisis Ekonomi Kuantitatif

University of Economics Prague - Faculty of Informatics and Statistics
Campus Sepenuh masa September 2019 Republik Czech Prague

Program ijazah sarjana muda (2 tahun / 120 ECTS, sepenuh masa, diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris) di Fakulti Informatik dan Statistik (FIS), Universiti Ekonomi, Prague (VŠE.). [+]

qea.vse.cz

Program ijazah sarjana muda (2 tahun / 120 ECTS, sepenuh masa, diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris) di Fakulti Informatik dan Statistik (FIS) , University of Economics, Prague (VŠE).

Para graduan program Analisis Ekonomi Kuantitatif (QEA) akan dapat menggunakan kaedah dan alat kuantitatif dalam penyelidikan operasi, analisis keputusan, statistik dan ekonometrik .

Mereka akan mendapat pengalaman dengan menggunakan produk perisian yang berbeza dan akan dapat membina model pengoptimuman dan ekonometrik komprehensif dan menyediakan analisis statistik mendalam .

Bidang utama pengajianStatistikEkonometrikAnalisis KeputusanPenyelidikan OperasiMatematik Kewangan dan InsuransProspek kerjaya... [-]