Sarjana dalam Ekonometrik di Republik Czech

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Ekonometrik di Republik Czech

Ekonometrik

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

Ekonometrik merupakan satu bahagian ekonomi yang menggunakan model regresi linear, bersama-sama dengan formula matematik yang lain, untuk menyediakan analisis statistik dasar-dasar dan kaedah ekonomi yang berbeza. Ekonometrik adalah perlu untuk membantu menentukan sama ada dasar-dasar yang dimaksudkan sebenarnya akan membangunkan sebagaimana dimaksud dalam dunia sebenar.

Republik Czech, merupakan negara daratan di Eropah Tengah. Negara ini bersempadan dengan Jerman ke barat, Austria ke selatan, Slovakia ke timur dan Poland di utara. Modal dan bandar terbesar, dengan 1.3 juta penduduk, adalah Prague.

Sarjana dalam Ekonometrik di Republik Czech

Baca lebih lanjut

Sarjana dalam Analisis Ekonomi Kuantitatif

University of Economics Prague - Faculty of Informatics and Statistics
Campus Sepenuh masa September 2019 Republik Czech Prague

Program ijazah sarjana muda (2 tahun / 120 ECTS, sepenuh masa, diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris) di Fakulti Informatik dan Statistik (FIS), Universiti Ekonomi, Prague (VŠE.). [+]

qea.vse.cz

Program ijazah sarjana muda (2 tahun / 120 ECTS, sepenuh masa, diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris) di Fakulti Informatik dan Statistik (FIS) , University of Economics, Prague (VŠE).

Para graduan program Analisis Ekonomi Kuantitatif (QEA) akan dapat menggunakan kaedah dan alat kuantitatif dalam penyelidikan operasi, analisis keputusan, statistik dan ekonometrik .

Mereka akan mendapat pengalaman dengan menggunakan produk perisian yang berbeza dan akan dapat membina model pengoptimuman dan ekonometrik komprehensif dan menyediakan analisis statistik mendalam .

Bidang utama pengajianStatistikEkonometrikAnalisis KeputusanPenyelidikan OperasiMatematik Kewangan dan InsuransProspek kerjaya... [-]