Sarjana dalam Ekonometrik di Portugal

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Ekonometrik di Portugal

Ekonometrik

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

Individu yang suka nombor dan matematik mungkin menarik untuk belajar ekonometrik, yang merupakan subset ekonomi yang memberi tumpuan kepada menggunakan kaedah matematik dan formula untuk mempelajari dan seterusnya membezakan sistem ekonomi.

Portugal, secara rasmi Republik Portugis, adalah sebuah negara yang terletak di Eropah Barat Daya, di Semenanjung Iberia. Portugal berusia 900 tahun, dan walaupun ia mempunyai kawasan yang agak kecil, ia memainkan peranan penting dalam sejarah dunia. Universidade do Porto adalah yang paling popular oleh warga asing yang terdiri daripada pelajar antarabangsa 11%.

Sarjana dalam Ekonometrik di Portugal

Baca lebih lanjut

MSc Dalam Ekoretrik Dan Ramalan Gunaan

ISEG - Lisbon School of Economics & Management
Campus Sambilan September 2018 Portugal Lisbon

Ia menyediakan profesional dalam bidang kuantitatif yang diminta oleh bank, penanggung insurans, perundingan dan jabatan pengajian, dalam domain yang paling beragam seperti statistik, perancangan pengurusan dan kawalan, kewangan, analisis risiko, dan lain-lain. [+]

OBJEKTIF

Ijazah sarjana ini bertujuan untuk melatih kakitangan khusus untuk institusi kewangan, syarikat, dan institusi awam dan swasta yang menggunakan analisis data dan rawatan sebagai sokongan keputusan, serta guru dan penyelidik. Dalam erti kata lain, ia bertujuan untuk membangunkan keupayaan untuk mengintegrasikan pengetahuan teoretikal dan empirikal dengan cara yang kritis dan kreatif, dan membiasakan pelajar dengan pelbagai perisian analisis kuantitatif.

PENERIMA

Ijazah sarjana ini bertujuan untuk mereka yang ingin menyelesaikan, memperkukuhkan, memperdalam dan mengemas kini latihan kitaran pertama dalam bidang statistik, ekonomi, siri masa dan ramalan. Ia adalah ijazah sarjana profesional, memberikan pengkhususan yang boleh berpunca dengan latihan dalam sektor perniagaan. Ia juga bertujuan untuk mereka yang ingin meningkatkan prospek mereka untuk kerjaya akademik dan / atau penyelidikan.... [-]