Pembelajaran jarak jauh Sarjana dalam Ekonometrik

Terbaik Pembelajaran jarak jauh Ijazah Sarjanav dalam Ekonometrik 2018/2019

Ekonometrik

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Ekonometrik adalah satu bentuk ekonomi yang menggunakan teori statistik dan formula matematik untuk menilai dan memahami hubungan yang wujud di antara dua pembolehubah. kaedah ekonometrik sering digunakan dalam pelbagai bidang, seperti kewangan, dasar ekonomi, dan makro dan mikroekonomi.

Berurusan dengan universiti awam adalah jauh dari pilihan optimum. Sekolah swasta memberikan bantuan lebih baik dalam pengalaman pembelajaran jarak jauh anda. Beberapa universiti dalam talian menarik guru dan pelajar pada jarak yang besar dari seluruh dunia. Ini jauh meningkatkan kepelbagaian dalam bilik darjah pembelajaran jarak jauh dan menghasilkan perbualan mencabar di kalangan mereka dari masyarakat amat berbeza, wilayah, dan budaya yang jauh.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana dalam Ekonometrik

Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana dalam Pembangunan Modal Insan

Universidad Regiomontana
Online Sambilan July 2019 Mexico Mexico Online Monterrey

Master dalam Pembangunan Modal Insan menyediakan penyediaan pengurus yang bertanggungjawab dalam pengurusan bakat manusia, yang memegang platform kompetensi yang diperlukan untuk proses Sumber Manusia untuk memberikan nilai tambah yang signifikan dan tersendiri kepada proses perniagaan ... [+]

Ijazah Sarjana dalam Pembangunan Modal Insan

Master dalam Pembangunan Modal Insan menawarkan penyediaan pengurus yang bertanggungjawab dalam pengurusan bakat manusia, yang memegang platform kecekapan yang diperlukan untuk proses Sumber Manusia untuk memberikan nilai tambah yang signifikan dan tersendiri kepada proses perniagaan.

ditujukan kepada

Profesional, komited untuk belajar mereka, dengan kecenderungan jelas untuk membaca, analisis dan penyelidikan, dengan sikap yang ingin tahu dan kreatif dan mesti mempunyai keupayaan dan keupayaan untuk:

Menganalisa dan menyelesaikan masalahMembuat konsultasi bibliografi dan konsultasi melalui InternetBekerja dalam pelbagai pasukan disiplinUrus perisian khususOrientilah diri anda kepada pelangganBerkomunikasi secara lisan dan bertulisProfil Siswazah... [-]