Filter
Ijazah Sarjana
Jenis pengajian: Pembelajaran jarak jauh Secara: Semua

Terbaik Pembelajaran jarak jauh Ijazah Sarjanav dalam Ekonometrik 2019

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Ekonometrik adalah satu bentuk ekonomi yang menggunakan teori statistik dan formula matematik untuk menilai dan memahami hubungan yang wujud di antara dua pembolehubah. kaedah ekonometrik sering digunakan dalam pelbagai bidang, seperti kewangan, dasar ekonomi, dan makro dan mikroekonomi.

Pendidikan jarak jauh atau pembelajaran jarak jauh adalah satu cara untuk menyampaikan pendidikan dan pengajaran, sering secara individu, kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana dalam Ekonometrik

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Other options within this field of study:

1 Results in Ekonometrik, Pembelajaran jarak jauh

Universidad Regiomontana

Master dalam Pembangunan Modal Insan menyediakan penyediaan pengurus yang bertanggungjawab dalam pengurusan bakat manusia, yang memegang platform kompetensi yang diperluk ... [+]

Ijazah Sarjana dalam Pembangunan Modal Insan

Master dalam Pembangunan Modal Insan menawarkan penyediaan pengurus yang bertanggungjawab dalam pengurusan bakat manusia, yang memegang platform kecekapan yang diperlukan untuk proses Sumber Manusia untuk memberikan nilai tambah yang signifikan dan tersendiri kepada proses perniagaan.

ditujukan kepada

Profesional, komited untuk belajar mereka, dengan kecenderungan jelas untuk membaca, analisis dan penyelidikan, dengan sikap yang ingin tahu dan kreatif dan mesti mempunyai keupayaan dan keupayaan untuk:

Menganalisa dan menyelesaikan masalahMembuat konsultasi bibliografi dan konsultasi melalui InternetBekerja dalam pelbagai pasukan disiplinUrus perisian khususOrientilah diri anda kepada pelangganBerkomunikasi secara lisan dan bertulisProfil Siswazah... [-]
Mexico Mexico Online Monterrey