Filter
Ijazah Sarjana
Belanda Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Ekonometrik di Belanda

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

Ekonometrik menggunakan data dalam pelbagai bentuk, seperti statistik, model linear, dan teori ekonomi, untuk membantu menerangkan atau mencabar hubungan berulang yang wujud antara pembolehubah ekonomi. Ahli ekonomi sering bergantung kepada model yang dihasilkan oleh ekonometrik untuk membuat keputusan mengenai dasar ekonomi, kewangan, dan ekonomi buruh.

Rakyat, bahasa, dan budaya Belanda disebut sebagai "Belanda ". Sebuah negara Eropah moden hari ini, Belanda dipelihara watak sangat antarabangsanya dan terkenal kerana mentaliti liberal. Belanda mempunyai banyak universiti. Negara ini baru-baru ini telah ditukar tajuk mereka sendiri ke dalam sistem sarjana muda / sarjana.Terdapat dua jenis universiti: Akademik (memberi tumpuan lebih kepada pengetahuan teori, aka "Universiteit ") atau Sains Gunaan (memberi tumpuan lebih pada pengetahuan praktikal, aka "Hogeschool ")

Sarjana dalam Ekonometrik di Belanda

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Results in Ekonometrik, Belanda

Other options within this field of study:
Vrije Universiteit Amsterdam

Ekonometrik ... [+]

Program induk dalam Ekonometrik dan Penyelidikan Operasi di Kampus VU menawarkan anda peluang untuk mengembangkan kemahiran kuantitatif untuk kegunaan mereka dalam Kewangan, Pemasaran, Ekonomi dan Perniagaan.

Penyelidikan Ekonometri dan Operasi membuka tingkap ke dunia yang rumit yang memberikan pandangan tentang bagaimana orang, perniagaan dan kerajaan membuat keputusan mereka. Ekonometrik adalah sains dan seni menggunakan kaedah statistik untuk menganalisis data kewangan, pemasaran dan ekonomi, pada masa kini sering Data Besar. Penyelidikan Operasi adalah sains dan seni membuat keputusan yang lebih baik dalam ekonomi, pengurusan dan kewangan menggunakan kaedah matematik.

Pengkhususan ekonomiTeori Ekonometrik Terokai dan menguasai bidang penyelidikan aktif dalam bidang ekonomiEconometrics Kewangan Mengkaji kaedah ekonomi yang digunakan setiap hari dalam industri kewangan, dan menjadi pakar kewangan kuantitatifSains Data Pemasaran Ketahui bagaimana sains data boleh meningkatkan strategi pemasaran dan mendapatkan kelebihan kuantitatif dalam e-dagang esokEkonomi Kuantitatif Terokai persimpangan ekonomi dan ekonomi; persimpangan dari segi ekonomi, mikroekonomi, makroekonomi dan makrofinansPengkhususan Penyelidikan OperasiTeori Penyelidikan Operasi Kajian di sempadan sains: menjadi penukar permainan untuk amalan industriPengurusan rantaian bekalan Membentuk rangkaian rangkaian bekalan dalam dunia yang saling berkaitanKejuruteraan Kewangan Menjadi pakar dalam menganalisis dan merekabentuk produk kewangan... [-]
Belanda Amsterdam
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu