Sarjana dalam Ekonometrik di Afrika Selatan

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Ekonometrik di Afrika Selatan

Ekonometrik

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Ekonometrik menggunakan data dalam pelbagai bentuk, seperti statistik, model linear, dan teori ekonomi, untuk membantu menerangkan atau mencabar hubungan berulang yang wujud antara pembolehubah ekonomi. Ahli ekonomi sering bergantung kepada model yang dihasilkan oleh ekonometrik untuk membuat keputusan mengenai dasar ekonomi, kewangan, dan ekonomi buruh.

Sebuah negara yang terletak ke hujung selatan Afrika, Afrika Selatan, mempunyai budaya yang kaya yang anda tidak akan mendapatkan cukup sambil melawat atau belajar di sini. Bahasa-bahasa di sini termasuk Afrikaner dan Inggeris dan Belanda. Kehidupan kampus luas Universiti Afrika Selatan, Johannesburg Universiti atau mana-mana universiti lain akan menjadi fikiran bertiup. Anda akan suka berinteraksi dengan Bantus sini dan iklim tropika di rantau ini.

Sarjana dalam Ekonometrik di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut

MCom in Econometrics

University of Johannesburg
Campus Sepenuh masa Sambilan February 2019 Afrika Selatan Johannesburg + 1 lagi

[+]

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Ekonometrik di Afrika Selatan. Calon juga mungkin dikehendaki untuk berjaya mempertahankan cadangan penyelidikan mereka di sesi perbincangan khas. [-]