Sarjana dalam Ekonometrik di Afrika Selatan

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Ekonometrik di Afrika Selatan

Ekonometrik

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

Individu yang suka nombor dan matematik mungkin menarik untuk belajar ekonometrik, yang merupakan subset ekonomi yang memberi tumpuan kepada menggunakan kaedah matematik dan formula untuk mempelajari dan seterusnya membezakan sistem ekonomi.

Afrika Selatan, secara rasmi Republik Afrika Selatan, adalah sebuah negara yang terletak di hujung selatan Afrika. Ia dibahagikan kepada sembilan wilayah. Afrika Selatan adalah bukan sahaja satu titik melompat mati, ia adalah dengan sendirinya suatu destinasi yang hebat kaya dengan budaya, flora fauna & dan sejarah.

Sarjana dalam Ekonometrik di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut

MCom in Econometrics

University of Johannesburg
Campus Sepenuh masa Sambilan February 2019 Afrika Selatan Johannesburg + 1 lagi

[+]

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Ekonometrik di Afrika Selatan. Calon juga mungkin dikehendaki untuk berjaya mempertahankan cadangan penyelidikan mereka di sesi perbincangan khas. [-]