Sarjana dalam Economic Development di Rusia

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Economic Development di Rusia

Economic Development

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

Pembangunan ekonomi adalah bidang ekonomi yang memberi tumpuan kepada bagaimana negara dapat menggubal dasar tertentu untuk meningkatkan kesejahteraan ekonomi dan sosial rakyatnya. Pelajar juga boleh belajar bagaimana negara dapat meningkatkan kedudukan ekonomi antarabangsa mereka.

Rusia (Rusia: Россия) setakat ini negara terbesar di dunia, yang meliputi lebih daripada satu perlapan daripada kawasan tanah yang didiami Bumi 's. Bekas Jawatankuasa Negeri bagi Pengajian Tinggi di Rusia dibiayai 240 universiti, akademi dan institusi, menjadikan Russia sebuah negara yang kukuh untuk belajar di.

Sarjana dalam Economic Development di Rusia

Baca lebih lanjut

Sarjana Antarabangsa Dalam Pembangunan Perniagaan Antarabangsa

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
Campus Sepenuh masa September 2018 Rusia Saint Petersburg

Fokus program ini adalah untuk memberi kemahiran praktikal tindakan pengurusan dalam pembangunan perniagaan di pasaran antarabangsa - dengan kajian kes, bekerja dalam pasukan silang budaya, perniagaan permainan dan simulasi perniagaan komputer, bengkel pakar-pakar ', lawatan pada perusahaan. [+]

Program Ijazah Sarjana Antarabangsa: Pembangunan Perniagaan Antarabangsa

5 sebab terbaik untuk mengambil bahagian dalam program ini

1. profesor bertaraf dunia dari SPbSPU dan sekolah-sekolah perniagaan terkemuka Eropah.

2. peluang unik untuk mobiliti antarabangsa. Semester mungkin ke luar negara pada rakan-rakan akademik SPbSPU.

3. Pilihan darjah Double dengan universiti-universiti Eropah.

4. Pelbagai kursus elektif untuk membina landasan individu berdasarkan kepentingan peribadi. Keupayaan kami adalah untuk memberikan pengalaman dalam pengurusan antarabangsa bukan sahaja barangan pengguna, tetapi juga produk untuk kegunaan industri dan teknologi tinggi barangan.... [-]