Sarjana dalam Economic Development di Rusia

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Economic Development di Rusia

Economic Development

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Pembangunan ekonomi adalah bidang ekonomi yang memberi tumpuan kepada bagaimana negara dapat menggubal dasar tertentu untuk meningkatkan kesejahteraan ekonomi dan sosial rakyatnya. Pelajar juga boleh belajar bagaimana negara dapat meningkatkan kedudukan ekonomi antarabangsa mereka.

Rusia atau, juga secara rasmi dikenali sebagai Persekutuan Rusia, adalah sebuah negara di utara Eurasia. Pendidikan di Rusia disediakan terutamanya oleh kerajaan dan dikawal selia oleh Kementerian Pendidikan dan Sains. Di Rusia, ia mengambil masa kira-kira 70% daripada masa latihan bagi pelajaran hubungan dengan seorang guru, selebihnya 30% daripada beban kerja yang mengabdikan diri untuk kajian bebas bahan.

Sarjana dalam Economic Development di Rusia

Baca lebih lanjut

Sarjana antarabangsa dalam pembangunan perniagaan antarabangsa

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
Campus Sepenuh masa September 2019 Rusia Saint Petersburg

Fokus program ini adalah untuk memberi kemahiran praktikal tindakan pengurusan dalam pembangunan perniagaan di pasaran antarabangsa - dengan kajian kes, bekerja dalam pasukan silang budaya, perniagaan permainan dan simulasi perniagaan komputer, bengkel pakar-pakar ', lawatan pada perusahaan. [+]

Program Ijazah Sarjana Antarabangsa: Pembangunan Perniagaan Antarabangsa

5 sebab terbaik untuk mengambil bahagian dalam program ini

1. profesor bertaraf dunia dari SPbSPU dan sekolah-sekolah perniagaan terkemuka Eropah.

2. peluang unik untuk mobiliti antarabangsa. Semester mungkin ke luar negara pada rakan-rakan akademik SPbSPU.

3. Pilihan darjah Double dengan universiti-universiti Eropah.

4. Pelbagai kursus elektif untuk membina landasan individu berdasarkan kepentingan peribadi. Keupayaan kami adalah untuk memberikan pengalaman dalam pengurusan antarabangsa bukan sahaja barangan pengguna, tetapi juga produk untuk kegunaan industri dan teknologi tinggi barangan.... [-]