Filter
Ijazah Sarjana
Republik Czech Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Economic Development di Republik Czech

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Pembangunan ekonomi adalah satu kajian yang mempersiapkan para pelajar untuk menggunakan teori-teori ekonomi untuk mewujudkan dasar-dasar yang membantu rakyat negara maju secara ekonomi dan sosial. Bidang ekonomi ini memberi tumpuan kepada pertumbuhan negara dan warganya.

Republik Czech adalah di tengah-tengah Eropah merupakan jiran Slovakia, Austria, Jerman dan Poland. Universiti Czech menawarkan reputasi lama dan pengkhususan menarik.

Sarjana dalam Economic Development di Republik Czech

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Economic Development, Republik Czech

Mendel University in Brno

Program pengajian induk memberi tumpuan kepada aspek-aspek teori, metodologi dan praktikal bagi perumusan dan pelaksanaan strategi dan konsep mengenai pembangunan wilayah ... [+]

Sarjana dalam Pembangunan Sosioekonomi dan Alam Sekitar Kawasan

Program pasca siswazah "Pembangunan Serantau" ini memberi tumpuan kepada "Pembangunan Ekonomi dan Alam Sekitar Kawasan" dengan tujuan menyediakan para pelajar dengan pengetahuan yang luas mengenai proses globalisasi dan penyatuan wilayah yang berkaitan dengan pembangunan wilayah yang mampan, konteks ekonomi pembangunan daerah, keadaan alam sekitar dan isu-isu sumber semula jadi, keadaan sosial dan budaya serta hubungan dalam pembangunan serantau dan isu-isu serantau, geografi, demografi dan pentadbiran, kepentingan dan penggunaan warisan budaya untuk pembangunan serantau, serta kaedah organisasi dan pengurusan dalam pentadbiran awam, kerajaan dan aktiviti perniagaan.... [-]

Republik Czech Brno-sever
Feb. 2020
Sepenuh masa
3 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu