Filter
Ijazah Sarjana
Mozambique Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Economic Development di Mozambique

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Pembangunan ekonomi adalah satu kajian yang mempersiapkan para pelajar untuk menggunakan teori-teori ekonomi untuk mewujudkan dasar-dasar yang membantu rakyat negara maju secara ekonomi dan sosial. Bidang ekonomi ini memberi tumpuan kepada pertumbuhan negara dan warganya.

Budaya yang meriah dan seni tradisional Mozambique menawarkan pelajar antarabangsa peluang untuk mengembangkan pandangan global dan pendidikan pengalaman dari perspektif yang unik. Bahasa utama Mozambique adalah Portugis. Pelajar mungkin mendapati bahawa Mozambique adalah tempat yang baik untuk meningkatkan kemahiran bahasa Portugis mereka.

Sarjana dalam Economic Development di Mozambique

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Economic Development, Mozambique

Universidade Católica De Moçambique

Kursus Master Profesional dalam Pembangunan Ekonomi Wilayah dan Tempatan ditadbir oleh Undang-undang n.27 / 2009 dari 29 September, pada pendidikan tinggi, yang diterbitk ... [+]

Kursus Master Profesional dalam Pembangunan Ekonomi Wilayah dan Tempatan ditadbir oleh Undang-undang n.27 / 2009 dari 29 September, pada pendidikan tinggi, yang diterbitkan dalam Boletim da República I Série, Nomor 38, oleh Statutes of Universidade Católica De Moçambique dan oleh Peraturan yang berkuatkuasa di Fakulti Pengurusan Pelancongan dan Informatika.

Mozambique adalah Negara dalam pembinaan dengan banyak peluang, tetapi juga dengan banyak masalah dan cabaran. Ekonomi serantau di dunia global memerlukan pakar yang tahu cara menerapkan prinsip-prinsip pembangunan yang benar-benar manusia, untuk memerangi kemiskinan dan memperbaiki keadaan hidup masyarakat dan masyarakat setempat di seluruh Mozambique. Untuk menanggapi keperluan profesional kreatif, inovatif dan berdaya saing yang sektor ini menuntut, Fakulti Pengurusan Pelancongan dan Informatika bangga mempersembahkan ijazah induk ini.... [-]

Mozambique Maputo
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu