Filter
Ijazah Sarjana
Denmark Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Economic Development di Denmark

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Pembangunan ekonomi adalah kajian ekonomi negara dan bagaimana negara dapat meningkatkan kesejahteraan ekonomi dan sosial rakyatnya. Pelajar dapat mempelajari teori ekonomi dan bagaimana menerapkan idea-idea ini kepada dunia moden.

Denmark, secara rasmi Kerajaan Denmark, adalah sebuah negeri yang berdaulat di Eropah Utara, terletak di barat daya Sweden, selatan Norway, dan bersempadan dengan selatan oleh Jerman.

Sarjana dalam Economic Development di Denmark

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Economic Development, Denmark

University of Southern Denmark

Program ini menyediakan pelajar dengan kemahiran yang relevan dalam pengurusan sumber manusia dan perundingan, yang akan membolehkan mereka membantu majikan membuat keput ... [+]

Kos kakitangan adalah penting, dan adalah penting bahawa organisasi memahami keupayaan, kemahiran dan motivasi pekerja mereka, supaya mereka dapat membangun dan melaksanakan strategi penciptaan nilai. MSc dalam Pengurusan Sumber Manusia memberi tumpuan kepada teori dan kaedah pengurusan sumber manusia yang berkesan, untuk membangunkan pandangan berstruktur dan berprinsip mengenai pengurusan sumber manusia yang strategik dan operasi yang berkesan. Berbanding dengan banyak program HR lain, MSc di SDU menyediakan graduan dengan kemahiran yang diperlukan untuk menganalisis sumber manusia firma, dari perspektif tingkah laku dan ekonomi. Pelajar akan membangunkan kemahiran teoretikal dan praktikal yang diperlukan untuk menguruskan fungsi dan projek dalam pengurusan sumber manusia, dan akan dapat berfikir secara berprinsip mengenai dasar-dasar utama dan pilihan merekrut dan mengekalkan bakat, serta bagaimana untuk menggunakan kemahiran mereka dalam reka bentuk dasar dan program. Program ini amat sesuai untuk pelajar yang ingin mengikuti kerjaya dalam bidang pengurusan sumber manusia.Kursus Wajib Semester 1 • Pengurusan Sumber Manusia • Prinsip Pengurusan Lanjutan • Asas Organisasi Semester ke-2 • Kepimpinan dan Komunikasi Organisasi • Kakitangan Ekonomi • Seminar Penyelidikan dalam Strategi Lanjutan dan Teori OrganisasiPeluang kerjaya Program MSc dalam Pengurusan Sumber Manusia menyediakan pelajar dengan asas yang sangat baik untuk pelbagai peluang kerjaya masa depan. Kompetensi yang diperolehi semasa MSc boleh digunakan dalam beberapa kerjaya yang berkaitan dengan HR termasuk: • Penyelaras Sumber Manusia • Pakar Sumber Manusia • Pengurusan Sumber Manusia • Pengurus Komunikasi Korporat • Perunding perniagaan Sama ada anda mahukan kerjaya sebagai pakar HR yang bekerja sendiri, atau sebagai pengurus di syarikat awam atau swasta, ijazah... [-]

Denmark Odense