Filter
Ijazah Sarjana
Sepanyol Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Dasar Ekonomi di Sepanyol

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

dasar ekonomi datang dari idea bahawa kerajaan perlu campur tangan dalam menguruskan ekonomi negara. Contoh kerajaan menguruskan ekonomi termasuk kadar faedah, cukai, dan perbelanjaan kerajaan. Individu yang mengkaji dan kereta api dalam dasar ekonomi boleh belajar bagaimana untuk membangunkan dasar-dasar ekonomi yang berkesan yang membawa kepada ekonomi yang kukuh.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Sarjana dalam Dasar Ekonomi di Sepanyol

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Dasar Ekonomi, Sepanyol

EAE Business School

Master dalam Analisis Ekonomi Undang-undang dan Pengurusan Awam membawa anda lebih dekat kepada dunia undang-undang dengan kaedah yang berbeza dari analisis tradisional y ... [+]

Master dalam Analisis Ekonomi Undang-undang dan Pengurusan Awam membawa anda lebih dekat kepada dunia undang-undang dengan kaedah yang berbeza dari analisis tradisional yang digunakan oleh peguam. Melalui metodologi ini, penalaran ekonomi digunakan untuk menganalisis undang-undang dan sistem kawal selia lain, seperti kontrak, perundangan dan apa-apa jenis peraturan sosial yang berkaitan dengan syarikat. Objektif utama AED adalah mencari kecekapan dalam sistem perundangan dan mekanisme organisasi sosial yang lain, seperti institusi dan kebijakan publik, yang bertujuan untuk melatih pelajar sebagai pakar dalam nasihat undang-undang.

Dari perspektif Analisis Ekonomi Undang-undang, norma-norma undang-undang dan dasar-dasar awam difahami sebagai sumber insentif dan merenungkan akibat hukum, ekonomi dan sosial mereka. Pendekatan ini merupakan inovasi paling penting dalam bidang Undang-undang dalam beberapa dekad kebelakangan ini dan mempunyai pengaruh yang semakin meningkat di Sekolah-sekolah Undang-undang universiti terbaik di dunia. Advokasi abad ke-21 menghadapi cabaran besar untuk menguasai alat yang disediakan oleh sains sosial, untuk meningkatkan pembangunan profesional mereka di dunia yang menuntut pelbagai disiplinasi setiap hari. Oleh itu, Master dalam Analisis Ekonomi Undang-undang dan Pengurusan Awam menawarkan peluang unik untuk menjalankan kajian pasca siswazah dan penyelidikan rasmi yang mengukuhkan pengetahuan undang-undang melalui interaksi dengan Ekonomi dan sains sosial lain, untuk menawarkan yang mencukupi nasihat undang-undang dan ekonomi.... [-]

Sepanyol Madrid
Oktober 2019
Sepenuh masa
12 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu