Filter
Ijazah Sarjana
Croatia Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav di Croatia

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Pendapatan Master yang memerlukan dua tahun pendidikan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Ini ijazah lanjutan boleh membantu pelajar untuk mencapai matlamat pendidikan dan profesional mereka, kerana kekangan untuk pelajar kereta api program bantuan Sarjana dalam kemahiran dan pengetahuan yang perlu mendarat kerjaya impian mereka.

 

Croatia adalah pilihan yang baik untuk pelajar-pelajar yang ingin belajar di tempat yang terkenal dengan pantai yang indah, campuran Mediterranean dan Selatan-Timur pesona Eropah dan kaya warisan sejarah dan budaya.

Sambilan Sarjana di Croatia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Aspira University College

Pengajian Siswazah (Sarjana) Pengurusan Sukan adalah program pengajian pertama dan satu-satunya di Croatia. Ia bertujuan untuk profesional yang sudah bekerja dalam sukan, ... [+]

Siapa Program Pengajian yang Diperuntukkan?

Pengajian Siswazah (Sarjana) Pengurusan Sukan adalah program pengajian pertama dan satu-satunya di Croatia.

Ia bertujuan untuk profesional yang sudah bekerja dalam sukan, dan ingin memajukan kerjaya mereka, serta mereka yang ingin mencapai kerjaya yang berjaya dalam industri sukan dan sukan.

Pada masa kini, sukan di EU menjana beberapa ratus juta Euro, iaitu kira-kira 4% KDNK Kesatuan Eropah, dan menyediakan pekerjaan untuk 15 juta orang, atau 5.4% tenaga kerja.

Di Croatia, terdapat keperluan yang hebat untuk para profesional yang berpendidikan tinggi dalam bidang pengurusan sukan kerana hakikat bahawa pengurus dalam organisasi olahraga, iaitu mereka yang bekerja dalam industri sukan biasanya tidak secara formal berpendidikan untuk menguruskan proses perniagaan tertentu di kawasan sukan.... [-]

Croatia Berpecah
Mac 2020
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu