Sarjana dalam Construction

Terbaik 23 Ijazah Sarjanav dalam Construction 2018

Satu program 's master adalah satu langkah yang biasa diambil untuk membina kajian sarjana muda sebelumnya. Bagi mereka yang pulang ke sekolah, kemahiran dan pengetahuan yang diperolehi dalam program-program ini mungkin memajukan kerjaya yang sedia ada.

Apa yang Sarjana Construction? Kursus-kursus ini adalah yang paling sering tertumpu kepada alam tertentu di dalam kategori am kejuruteraan awam. Satu program dalam pengurusan pembinaan selalunya mengandungi kelas dalam topik-topik seperti pengurusan projek, perancangan dan penjadualan, undang-undang kontrak, kos menganggarkan dan prosedur keselamatan. Sesi-sesi ini biasanya digabungkan dengan tujuan untuk melengkapkan graduan untuk mengendalikan pengagihan sumber dan pengurusan buruh yang diperlukan untuk melaksanakan projek-projek pembinaan yang besar, seperti jalan raya, bangunan dan jalan air.

Pelajar program ini selalunya mengembangkan pemahaman tentang sumber yang diperlukan untuk membangunkan dan mengekalkan infrastruktur.Ini boleh membawa kepada penghargaan yang lebih besar kejuruteraan awam, serta keupayaan untuk melihat peluang untuk penambahbaikan. kemahiran penyelidikan yang bertambah baik dan amalan organisasi juga mungkin berguna dalam apa-apa bilangan tugas-tugas peribadi atau profesional.

Program dalam bidang ini berbeza-beza secara meluas dalam kos berdasarkan faktor-faktor sebagai berbeza sebagai lokasi sekolah dan tempoh kelas. Bertanya terus dengan institusi untuk angka yang tepat.

Industri pembinaan sering sumber banyak pekerjaan di pelbagai peringkat kemahiran dan pendidikan. Lulusan program ijazah pengurusan pembinaan jangkakan untuk mencari pekerjaan sebagai pengurus tapak. Jawatan-jawatan ini boleh melibatkan tugas-tugas yang berkaitan dengan syarikat-syarikat bekalan dan logistik, membangunkan jadual, dan mengarahkan kakitangan pengurusan. Seseorang juga mungkin mencari kedudukan di sebuah firma perundingan, memberikan perkhidmatan yang diperlukan kepada pelabur dan kerajaan, seperti penilaian kos, pengurusan rantaian bekalan atau kajian semula kontrak.

Pembinaan sering bidang rumit, jadi merancang pendidikan anda dengan teliti untuk peluang terbaik untuk kejayaan. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut

Master of Engineering in Energy-efficient Building Construction and Reconstruction

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences
Campus Sepenuh masa October 2018 Jerman Magdeburg

[+]

Objektif program Master dalam Pembinaan Tenaga Cekap adalah untuk menyampaikan pengetahuan asas yang meliputi kawasan yang berpotensi untuk penjimatan tenaga, penebat haba untuk pembinaan, bekalan haba regeneratif dan keberkesanan kos. Pelajar dilengkapi dengan kemahiran untuk merancang dan membina bangunan yang cekap tenaga dan pasif serta menjalankan pengubahsuaian struktur sedia ada ke tahap kecekapan tenaga tertinggi.

Objektif utama program Master ini adalah untuk dilengkapi untuk memohon kaedah saintifik dan secara bebas menguasai permintaan pelbagai peranan profesional dalam amalan, penyelidikan atau pengajaran yang digunakan.

Kandungan kursus Ijazah Pembinaan bangunan yang cekap tenaga dan keterangan terperinci Lanjutan kebisingan dan keselamatan kebakaran Membina kerosakan dan pengubahsuaian bangunan Projek praktikal Penggunaan teknologi pengukuran dalam analisis bangunan [-]

Master Dalam Talian Pengurusan Pembinaan

NewSchool of Architecture and Design
Online Sepenuh masa October 2018 Amerika Syarikat San Diego

Projek-projek pembinaan berkembang semakin kompleks, begitu juga permintaan untuk kakitangan peringkat pengurusan khusus. Master dalam talian sepenuhnya NewSchool Pengurusan Pembinaan menyediakan pelajar untuk berkembang maju dalam peranan ini dan cemerlang dalam pelbagai profesion yang berkisar alam bina. Bersama-sama dengan arahan asas sekitar semua pihak dalam industri pembinaan, program ini memberi penekanan khusus kepada pembangunan kemahiran sebagai pengurus perniagaan bersedia untuk cabaran semasa dan masa depan perdagangan pembinaan itu. [+]

Projek-projek pembinaan berkembang semakin kompleks, begitu juga permintaan untuk kakitangan peringkat pengurusan khusus. Master dalam talian sepenuhnya NewSchool Pengurusan Pembinaan menyediakan pelajar untuk berkembang maju dalam peranan ini dan cemerlang dalam pelbagai profesion yang berkisar alam bina. Bersama-sama dengan arahan asas sekitar semua pihak dalam industri pembinaan, program ini memberi penekanan khusus kepada pembangunan kemahiran sebagai pengurus perniagaan bersedia untuk cabaran semasa dan masa depan perdagangan pembinaan itu.

[-]

Kecekapan Tenaga Master Bangunan Kemudahan Teknik

Technical University of Civil Engineering Bucharest
Campus Sepenuh masa September 2018 Romania Bucharest

Selepas kitaran pertama (lesen), Ijazah Sarjana "Kecekapan Tenaga Membina Kemudahan Teknikal", EEITB menambah kepada kemahiran jurutera, pengetahuan yang mendalam dalam bidang penyelidikan utama yang dibangunkan di Fakulti kami: tenaga bangunan, keselesaan dalam persekitaran tertutup, tingkah laku sistem teknikal bangunan (pengudaraan, pemanasan, penyejukan, penghawa dingin, pemasangan elektrik, pencahayaan, pemasangan kebersihan, pengurusan automatik, akustik, pencemaran udara dan sistem penapisan, sumber tenaga boleh diperbaharui). [+]

Selepas kitaran pertama (lesen), Ijazah Sarjana "Kecekapan Tenaga Membina Kemudahan Teknikal", EEITB menambah kepada kemahiran jurutera, pengetahuan yang mendalam dalam bidang penyelidikan utama yang dibangunkan di Fakulti kami: tenaga bangunan, keselesaan dalam persekitaran tertutup, tingkah laku sistem teknikal bangunan (pengudaraan, pemanasan, penyejukan, penghawa dingin, pemasangan elektrik, pencahayaan, pemasangan kebersihan, pengurusan automatik, akustik, pencemaran udara dan sistem penapisan, sumber tenaga boleh diperbaharui). Kelas didasarkan pada topik seperti:

termodinamik teknikal termaju (dinamik gas boleh mampat, termodinamik tak dapat dipulihkan dengan halaju terhingga, sistem tenaga tidak konvensional),mekanik bendalir (lapisan sempadan, pergolakan, CFD),kejuruteraan elektrik canggih (electrotechnics teori, rangkaian elektrik sementara dan bukan sinusoidal)pemodelan berangka dan simulasi kelakuan peralatan dan sistem pemasangan,kaedah eksperimen untuk memantau operasi sistem loji,sistem kompleks pengurusan teknikal,sumber tenaga boleh diperbaharui dan cekap,bahan, peralatan dan sistem "pintar" yang digunakan di bangunan dengan penggunaan tenaga yang sangat rendah,kaedah untuk menilai prestasi tenaga sistem pemasangan (pengauditan dan pensijilan tenaga bangunan).... [-]

Sarjana Teknologi Kejuruteraan Pembinaan

CEPT University
Campus Sepenuh masa Sambilan September 2018 India Ahmedabad + 1 lagi

Pengurus pembinaan memainkan peranan penting dalam pembangunan persekitaran dan infrastruktur yang dibina dengan memastikan pelaksanaan projek pembinaan yang cekap dan tepat pada masanya. CEPT University menawarkan program pascasiswazah sepenuh masa dua tahun yang membawa kepada Master of Technology (M. Tech) dalam Kejuruteraan dan Pengurusan Pembinaan. Program ini bertujuan untuk melatih jurutera dan arkitek untuk menjadi profesional yang kompeten dalam bidang kejuruteraan pembinaan dan pengurusan projek. [+]

Sarjana Teknologi Kejuruteraan Pembinaan

Fakulti Teknologi - CEPT University

APAKAH (CEM)?/>

CEM - Kejuruteraan dan Pengurusan Pembinaan di CEPT adalah program yang sangat dicari yang memberi tumpuan kepada amalan pengurusan profesional yang digunakan untuk projek pembinaan dan portfolio. Ia melibatkan pelbagai perkhidmatan semasa fasa perancangan, reka bentuk, pembinaan dan pasca pembinaan dengan tujuan mencapai matlamat projek seperti pengurusan kualiti, kos, masa dan ruang lingkup.

MENGENAI KAJIAN (CEM)?/>

Pengurus pembinaan memainkan peranan penting dalam pembangunan persekitaran dan infrastruktur yang dibina dengan memastikan pelaksanaan projek pembinaan yang cekap dan tepat pada masanya. CEPT University menawarkan program pascasiswazah sepenuh masa dua tahun yang membawa kepada Master of Technology (M. Tech) dalam Kejuruteraan dan Pengurusan Pembinaan. Program ini bertujuan untuk melatih jurutera dan arkitek untuk menjadi profesional yang kompeten dalam bidang kejuruteraan pembinaan dan pengurusan projek.... [-]


Sarjana Penyelenggaraan Industri

SEAS Estudios Superiores Abiertos
Online Sepenuh masa Sambilan 1500  September 2018 Sepanyol Zaragoza + 1 lagi

Master membolehkan anda memperoleh pengetahuan dan kemahiran disiplin teknikal yang berbeza yang diperlukan dalam persekitaran perindustrian dan alat pengurusan yang akan membolehkan anda mengarahkan jabatan penyelenggaraan yang menghadiri keperluan pembetulan, pencegahan dan ramalan. [+]

Penyelenggaraan dalam persekitaran perindustrian memerlukan profesional dengan penglihatan global dari sudut pandang teknikal yang membolehkan anda menilai secara objektif penyelesaian yang harus diterima pakai dalam setiap kes , yang mempunyai keupayaan untuk menganalisis pelbagai penyelesaian disiplin yang menggabungkan konsep elektrik, mekanik, berkualiti dan keselamatan.

Master membolehkan anda memperoleh pengetahuan dan kemahiran disiplin teknikal yang berbeza yang diperlukan dalam persekitaran perindustrian dan alat pengurusan yang akan membolehkan anda mengarahkan jabatan penyelenggaraan yang memenuhi keperluan pembetulan, pencegahan dan ramalan .

Tempoh: 1500 jam. 60 ECTS./>... [-]


Sarjana Persekitaran Bina Dalam Bidang Perumahan (Perumahan MBE)

University of the Witwatersrand
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  February 2019 Afrika Selatan Johannesburg + 1 lagi

Ijazah Perumahan MBE melibatkan isu perumahan dari perspektif multi-disiplin, antarabangsa. Kursusnya meneroka aspek teori, konseptual, sosial, teknikal, pengurusan, undang-undang, kewangan dan perancangan perumahan dalam dasar dan amalan. Melalui komponen penyelidikan yang substansial, para pelajar diberi peluang untuk secara kritis meneroka aspek tertentu minat mereka dalam perumahan. [+]

Ijazah Perumahan MBE melibatkan isu perumahan dari perspektif multi-disiplin, antarabangsa. Kursusnya meneroka aspek teori, konseptual, sosial, teknikal, pengurusan, undang-undang, kewangan dan perancangan perumahan dalam dasar dan amalan. Melalui komponen penyelidikan yang substansial, para pelajar diberi peluang untuk secara kritis meneroka aspek tertentu minat mereka dalam perumahan.

Faedah program ini

Perumahan MBE membangunkan kemahiran praktikal, pengurusan, analitis, dan spatial serta sensitiviti sosial dan budaya untuk memenuhi cabaran perumahan di dunia yang tidak merata.

Garis Kurikulum / Modul yang diajar

Konsep dan Dasar Teori Perumahan (20 mata)Kewangan dan Undang-undang Perumahan (20 mata)Kemapanan Sosial dan Teknikal di Perumahan (20 mata)Pengurusan Seminar Perumahan atau Semula Perumahan Sedia Ada Menaiktaraf Penyelesaian Tidak Bermaklumat (20 mata)Kaedah Penyelidikan (10 mata)Laporan Penyelidikan (90 mata)... [-]

Pengurusan BIM Sarjana

INESEM Business School
Online Sambilan 600  Pendaftaran Terbuka Sepanyol Spain Online

Tokoh pengurus BIM muncul dalam projek bangunan baru, memaksa profesional pembinaan untuk mendapatkan pengkhususan dalam pengurusan semua alat BIM. Menjadi pengurus BIM adalah sinonim dengan sebutan mengenai profesional sektor lain. Dengan Master BIM Management anda mempunyai peluang untuk mendapatkan latihan dalam ledakan dan semakin banyak dituntut di seluruh dunia. [+]

Tokoh pengurus BIM muncul dalam projek bangunan baru, memaksa profesional pembinaan untuk mendapatkan pengkhususan dalam pengurusan semua alat BIM . Menjadi pengurus BIM adalah sinonim dengan sebutan mengenai profesional sektor lain. Dengan Master BIM Management anda mempunyai peluang untuk mendapatkan latihan dalam ledakan dan semakin banyak dituntut di seluruh dunia.Mengapa ia menyediakan anda?

Para pelajar yang mempelajari Master BIM Management mempersiapkan pengurusan peralatan teknologi dan manusia dengan alat BIM, mempunyai visi global mengenai projek bangunan yang membolehkan untuk memahami dua bahagian yang berlainan, seperti teknisi dan pengurus. Sebagai Pengurus BIM akan membolehkan anda mengoptimumkan projek bangunan dengan meningkatkan produktiviti dan mengurangkan masa penghantaran dan kesan alam sekitar pembinaan.... [-]


Master Amalan Pembinaan (profesional)

Bond University
Campus Sepenuh masa 92  January 2019 Australia Robina

The Master Amalan Pembinaan (Profesional) meliputi pelbagai jenis mata pelajaran dalam bidang amalan pembinaan, memberi tumpuan kepada pengurusan dan pelaksanaan projek-projek pembinaan kompleks. [+]

Program profesional berikut struktur yang sama seperti Master Amalan Pembinaan dengan 20 minggu komponen Portfolio Profesional tambahan.

Portfolio Professional ialah 20 minggu, 45 kredit titik tertakluk disediakan untuk (Profesional) pelajar sarjana di Fakulti Society & Design. Subjek ini amat experientially berorientasikan dan menggalakkan pelajar untuk membangunkan kemahiran profesional mereka dalam persekitaran dunia yang sebenar. Subjek akan memastikan pelajar menggabungkan analisis diri dan pembelajaran reflektif kemahiran dengan kaedah profesional, untuk mengembangkan keupayaan pemikiran analitikal dan strategik. Ia akan menyediakan pengalaman praktikal kepada pelajar untuk mengembangkan kemahiran mereka dalam profesion yang berkaitan dengan pengkhususan tuan mereka.... [-]


Sarjana Kejuruteraan Kepimpinan Dalam Bangunan Prestasi Tinggi

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Campus Sepenuh masa January 2019 Kanada Vancouver

Master of Engineering Leadership (MEL) dalam Bangunan Prestasi Tinggi adalah program ijazah satu tahun intensif untuk para jurutera dan arkitek yang ingin membuat perubahan dalam sektor bangunan. [+]

Master of Engineering Leadership (MEL) dalam Bangunan Prestasi Tinggi adalah program ijazah satu tahun intensif untuk para jurutera dan arkitek yang ingin membuat perubahan dalam sektor bangunan. Graduan program ini akan mempunyai kemahiran teknikal dan kepimpinan untuk meningkatkan prestasi tenaga bangunan sedia ada dan reka bentuk sistem tenaga berprestasi tinggi bersepadu untuk bangunan baru.

Kedua-dua industri kerajaan dan swasta menimbulkan permintaan untuk pakar bangunan berprestasi tinggi dengan kemahiran kreatif dan berwawasan untuk membangunkan proses dan sistem baru yang mendorong perubahan positif dan proaktif. Graduan boleh mengharapkan kerjaya dalam reka bentuk bangunan bersepadu hijau tempatan, di peringkat kebangsaan dan antarabangsa.... [-]


Menguasai Bidang Hartanah Dan Pengurusan Pembinaan

KTH Royal Institute of Technology
Campus Sepenuh masa August 2018 Sweden Stockholm

Program ini menyediakan graduan untuk pekerjaan yang berlainan yang berkaitan dengan sektor hartanah, kerajaan dan pengurusan pembinaan. Pada tahun 2015, program ini telah dianugerahkan akreditasi RICS, yang bermaksud program itu memberi jawapan kepada piawaian tertinggi dalam pendidikan hartanah. [+]

Program ini menyediakan graduan untuk pekerjaan yang berlainan yang berkaitan dengan sektor hartanah, kerajaan dan pengurusan pembinaan. Pada tahun 2015, program ini telah dianugerahkan akreditasi RICS, yang bermaksud program itu memberi jawapan kepada piawaian tertinggi dalam pendidikan hartanah.

Pengurusan Harta dan Pembinaan di KTH

Kurikulum program ini merangkumi empat syarat pengajian sepenuh masa. Di dalam program ini, adalah mungkin untuk menjadi pakar dalam: Pengurusan Projek Pembinaan, Pembangunan Harta Tanah dan Undang-undang Tanah atau Bangunan dan Ekonomi Harta Tanah. Beberapa kursus pilihan elektif dalam bidang Pengembangan Harta Tanah dan Pengkhususan Undang-Undang Tanah diajar dalam bahasa Sweden.... [-]


Pembinaan Pengurusan Projek

SRH University Heidelberg
Campus 20  October 2018 Jerman Heidelberg

Secara profesional menemani harta dari pembangunan projek melalui realisasi projek kepada pengurusan kemudahan - ini memerlukan kepakaran teknikal dan ekonomi serta kemahiran pengurusan yang komprehensif. Dan ini adalah apa yang semakin diperlukan eksekutif dalam industri pembinaan dan hartanah serta pengurusan pembinaan dan bangunan. [+]

Ijazah Sarjanav dalam Construction. Perspektif yang pelbagai Anda menyelesaikan pengajian dengan "Sarjana Sains". Ini bukan sahaja memberi anda akses kepada perkhidmatan yang lebih tinggi. Mereka juga membuka pintu kepada kualiti profesional yang berorientasikan pada masa depan.Kerja disiplin Sebagai pengurus projek dalam pembinaan, anda bekerja dengan orang ramai dari pelbagai disiplin. Sudah semasa pengajian anda, anda bekerja dalam pasukan interdisipliner. Jadi anda bersedia untuk amalan ini!Pembelajaran yang disasarkan Mereka belajar dan bekerja dalam kumpulan kecil, menerima pengawasan intensif, mempunyai jadual padat dan melepaskan rehat semester mereka. Anda boleh menamatkan pengajian anda dalam masa 20 bulan! Dan yang terbaik: Dengan sedikit kelonggaran, anda boleh belajar lebih banyak pekerjaan.Pembelajaran berorientasikan amalan Profesor kami akan menyediakan anda untuk aktiviti masa depan anda dengan relevan praktikal yang rapat. Di samping itu, kami telah mengarahkan pengamal yang didactically berpengalaman seperti arkitek, jurutera dan pengurus dari kedudukan teratas dan kepimpinan untuk anda. [-]

Ijazah Sarjana Dalam Pengurusan Dan Inovasi Teknologi Dalam Pembinaan

Universidad de La Laguna
Online & Campus Combined Sambilan September 2018 Sepanyol Santa Cruz de Tenerife

Ijazah sarjana ini mencadangkan latihan profesional dalam metodologi baru ini, yang berkaitan dengan topik dan ditunjukkan sebagai salah satu sektor inovasi dalam bidang pengurusan pembinaan pada tahun-tahun mendatang: model maklumat dalam pembinaan - BIM (Bangunan Pemodelan Maklumat), sistem pengurusan bersepadu, sistem pengurusan alam sekitar, sistem pengurusan kualiti, pengenalpastian dan penilaian risiko, tanggungjawab sosial-persekitaran syarikat pembinaan, kawalan pengurusan pembinaan terma, masa dan kos, analisis dan diagnosis dalam pemulihan bangunan, teknologi bangunan yang inovatif dalam pemulihan bangunan, pemeriksaan teknikal dan audit tenaga dan pensijilan bangunan, serta proses inovasi dan trend baru dalam sektor daripada pembinaan. [+]

Sektor pembinaan bergerak ke arah rangka kerja konsep baru yang menuntut keperluan dan keupayaan teknologi, sosial, ekonomi dan alam sekitar yang baru. Pembinaan dikaitkan dengan konsep baru seperti inovasi, kemampanan, pemulihan dan penyelenggaraan, dan teknologi baru yang digunakan untuk reka bentuk dan pembinaan seni bina dan bandar, perindustrian dan kecekapan dalam pengurusan keseluruhan proses.

Ijazah sarjana ini mencadangkan latihan profesional dalam metodologi baru ini, yang berkaitan dengan topik dan ditunjukkan sebagai salah satu sektor inovasi dalam bidang pengurusan pembinaan pada tahun-tahun mendatang: model maklumat dalam pembinaan - BIM (Bangunan Pemodelan Maklumat), sistem pengurusan bersepadu, sistem pengurusan alam sekitar, sistem pengurusan kualiti, pengenalpastian dan penilaian risiko, tanggungjawab sosial-persekitaran syarikat pembinaan, kawalan pengurusan pembinaan terma, masa dan kos, analisis dan diagnosis dalam pemulihan bangunan, teknologi bangunan yang inovatif dalam pemulihan bangunan, pemeriksaan teknikal dan audit tenaga dan pensijilan bangunan, serta proses inovasi dan trend baru dalam sektor daripada pembinaan.... [-]


MTECH Dalam Pengurusan Pembinaan (penyelidikan - Berdasarkan)

University of Johannesburg
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  February 2019 Afrika Selatan Johannesburg + 1 lagi

Kelayakan ini adalah bertujuan untuk membolehkan graduan mengaplikasi bersepadu teknikal pengetahuan / kemahiran dan analisis maju dan menyelesaikan masalah untuk pengkhususan tertentu dalam pengurusan pembinaan, hartanah dan bidang-bidang yang berkaitan, melalui penglibatan dalam projek penyelidikan yang digunakan. [+]

Kelayakan ini adalah bertujuan untuk membolehkan graduan mengaplikasi bersepadu teknikal pengetahuan / kemahiran dan analisis maju dan menyelesaikan masalah untuk pengkhususan tertentu dalam pengurusan pembinaan, hartanah dan bidang-bidang yang berkaitan, melalui penglibatan dalam projek penyelidikan yang digunakan.

hasil kelayakan

Menjalankan penyelidikan dan pembangunan dalam bidang yang khusus dan melibatkan diri dalam pemindahan teknologi dalam bidang pengurusan pembinaan dan pembangunan hartanah.

Syarat kemasukan dan kriteria pemilihan

A BTECH: Construction Management, ATAU kelayakan yang setaraf daripada standard bersamaan ATAU A National Diploma Tinggi: Ukur Bangunan atau Penyeliaan Pembinaan, plus pengalaman kerja yang diluluskan dan pengajian lepasan diploma lain. Murid-murid dipilih berdasarkan merit akademik dan bidang pengajian yang diluluskan.... [-]


Ijazah Sarjana Dalam Bangunan Mapan

Universidade da Coruña
Campus Sepenuh masa September 2018 Sepanyol A Coruña

Ijazah Sarjana dalam Bangunan Mampan (MUES) adalah kitaran pengajian selama satu tahun yang bertujuan untuk melatih para profesional dalam bidang kemapanan. [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana dalam Bangunan Mampan (MUES) adalah kitaran pengajian selama satu tahun yang bertujuan untuk melatih para profesional dalam bidang kemapanan.

Tema yang akan dibangunkan pada masa ini mempunyai minat yang besar kerana kemasukan pelbagai peraturan kebangsaan dan Eropah, seperti rangka kerja Horizon 2020 , yang membina masa depan bangunan baru.

Dari tahun 2020 ia akan menjadi wajib untuk semua bangunan baru menjadi hampir penggunaan sifar tenaga , jadi objektif Master adalah latihan profesional yang berkelayakan dan khusus untuk memenuhi keperluan ini.

Isi latihan, dengan beban praktikal yang signifikan , bertujuan untuk memberikan kemahiran profesional kepada pelajar untuk memenuhi permintaan terkini dan masa depan bagi pakar kemapanan .... [-]


Sarjana Dalam Projek, Pembinaan Dan Penyelenggaraan Infrastruktur Elektrik Voltan Tinggi

Structuralia
Online Sepenuh masa 750  October 2018 Sepanyol Spain Online

Master dalam Projek, Pembinaan dan Penyelenggaraan Infrastruktur Elektrik Voltan Tinggi telah direka oleh penulis dan profesor kelas pertama, terdiri daripada profesional berprestij dari sektor perniagaan, universiti dan institusi yang mempunyai pengalaman hebat dalam sektor ini dan dengan arah Fernando de Cuadra García, Pengarah, Jurutera Perindustrian Doktor oleh Sekolah Teknik Teknik Tinggi ICAI. [+]

Ijazah Sarjanav dalam Construction. Talian kuasa voltan tinggi adalah asas untuk pengangkutan tenaga dan secara langsung mempengaruhi pembangunan sesebuah negara. Menjadi pakar dalam reka bentuk, pembinaan dan penyelenggaraan jenis infrastruktur ini.Pengetahuan mendalam mengenai fasa projek dan pembinaan infrastruktur pengangkutan tenaga voltan tinggi: pengurusan personil, kesihatan dan keselamatan, pengurusan lingkungan, tender, pembiayaan infrastruktur, subkontrak, dll.Ia membezakan ciri-ciri utama dan singulariti komponen yang berbeza: garis, pencawang, sistem keselamatan, sistem tambahan, dan lain-lain.Ketahui teknik utama operasi, pengurusan dan penyelenggaraan garisan kuasa voltan tinggi dan elemen mereka.Pada akhir ijazah sarjana, anda akan memperoleh ijazah dari Pontifical University of Comillas (ICAI).Mengapa anda berminat?... [-]