Sarjana dalam Construction

Terbaik 27 Ijazah Sarjanav dalam Construction 2019

Satu program 's master adalah satu langkah yang biasa diambil untuk membina kajian sarjana muda sebelumnya. Bagi mereka yang pulang ke sekolah, kemahiran dan pengetahuan yang diperolehi dalam program-program ini mungkin memajukan kerjaya yang sedia ada.

Apa yang Sarjana Construction? Kursus-kursus ini adalah yang paling sering tertumpu kepada alam tertentu di dalam kategori am kejuruteraan awam. Satu program dalam pengurusan pembinaan selalunya mengandungi kelas dalam topik-topik seperti pengurusan projek, perancangan dan penjadualan, undang-undang kontrak, kos menganggarkan dan prosedur keselamatan. Sesi-sesi ini biasanya digabungkan dengan tujuan untuk melengkapkan graduan untuk mengendalikan pengagihan sumber dan pengurusan buruh yang diperlukan untuk melaksanakan projek-projek pembinaan yang besar, seperti jalan raya, bangunan dan jalan air.

Pelajar program ini selalunya mengembangkan pemahaman tentang sumber yang diperlukan untuk membangunkan dan mengekalkan infrastruktur.Ini boleh membawa kepada penghargaan yang lebih besar kejuruteraan awam, serta keupayaan untuk melihat peluang untuk penambahbaikan. kemahiran penyelidikan yang bertambah baik dan amalan organisasi juga mungkin berguna dalam apa-apa bilangan tugas-tugas peribadi atau profesional.

Program dalam bidang ini berbeza-beza secara meluas dalam kos berdasarkan faktor-faktor sebagai berbeza sebagai lokasi sekolah dan tempoh kelas. Bertanya terus dengan institusi untuk angka yang tepat.

Industri pembinaan sering sumber banyak pekerjaan di pelbagai peringkat kemahiran dan pendidikan. Lulusan program ijazah pengurusan pembinaan jangkakan untuk mencari pekerjaan sebagai pengurus tapak. Jawatan-jawatan ini boleh melibatkan tugas-tugas yang berkaitan dengan syarikat-syarikat bekalan dan logistik, membangunkan jadual, dan mengarahkan kakitangan pengurusan. Seseorang juga mungkin mencari kedudukan di sebuah firma perundingan, memberikan perkhidmatan yang diperlukan kepada pelabur dan kerajaan, seperti penilaian kos, pengurusan rantaian bekalan atau kajian semula kontrak.

Pembinaan sering bidang rumit, jadi merancang pendidikan anda dengan teliti untuk peluang terbaik untuk kejayaan. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut

Master of Engineering in Energy-efficient Building Construction and Reconstruction

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences
Campus Sepenuh masa October 2019 Jerman Magdeburg

[+]

Objektif program Master dalam Pembinaan Tenaga Cekap adalah untuk menyampaikan pengetahuan asas yang meliputi kawasan yang berpotensi untuk penjimatan tenaga, penebat haba untuk pembinaan, bekalan haba regeneratif dan keberkesanan kos. Pelajar dilengkapi dengan kemahiran untuk merancang dan membina bangunan yang cekap tenaga dan pasif serta menjalankan pengubahsuaian struktur sedia ada ke tahap kecekapan tenaga tertinggi.

Objektif utama program Master ini adalah untuk dilengkapi untuk memohon kaedah saintifik dan secara bebas menguasai permintaan pelbagai peranan profesional dalam amalan, penyelidikan atau pengajaran yang digunakan.

Kandungan kursus Ijazah Pembinaan bangunan yang cekap tenaga dan keterangan terperinci Lanjutan kebisingan dan keselamatan kebakaran Membina kerosakan dan pengubahsuaian bangunan Projek praktikal Penggunaan teknologi pengukuran dalam analisis bangunan [-]

Sarjana Pengurusan Pembinaan

University of Texas Arlington
Online Campus Sepenuh masa Sambilan 2 - 3  August 2019 Amerika Syarikat Arlington + 2 lagi

Ijazah Sarjana Pengurusan Pembinaan adalah program interdisipliner yang memberi tumpuan kepada pengurusan projek pembinaan. Ia termasuk kursus elektif dalam seni bina, perniagaan, dan pengurusan. Ijazah sarjana ini direka terutamanya untuk pemohon dengan ijazah sarjana dalam bidang kejuruteraan awam, tetapi pelajar yang mempunyai disiplin sarjana yang berlainan boleh memasuki program ini dengan mengambil kursus meratakan yang ditetapkan. [+]

Ijazah Sarjana Pengurusan Pembinaan adalah program interdisipliner yang memberi tumpuan kepada pengurusan projek pembinaan. Ia termasuk kursus elektif dalam seni bina, perniagaan, dan pengurusan. Ijazah sarjana ini direka terutamanya untuk pemohon dengan ijazah sarjana dalam bidang kejuruteraan awam, tetapi pelajar yang mempunyai disiplin sarjana yang berlainan boleh memasuki program ini dengan mengambil kursus meratakan yang ditetapkan.

Pengurusan pembinaan

Kemajuan dalam teknologi, pembiayaan, dan kaedah pembinaan menggariskan keperluan untuk pengurusan projek pembinaan yang kukuh dan sistematik. Struktur organisasi, model perniagaan, dan keupayaan melaksanakan teknologi baru dalam amalan memerlukan kajian lanjutan dalam pengurusan pembinaan. Ijazah Sarjana Pengurusan Pembinaan menyediakan kajian interdisipliner dalam aplikasi komersil, kediaman, berat / lebuh raya, dan industri untuk menangani pelbagai cabaran yang dihadapi oleh bidang pengurusan pembinaan.... [-]


MSc (Building) in Construction Project Management

University of the Witwatersrand
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  February 2019 Afrika Selatan Johannesburg + 1 lagi

[+]

Ia juga boleh menyediakan satu kajian lanjut di Wits atau institusi akademik lain yang terkemuka.

[-]

Master dalam talian pengurusan pembinaan

NewSchool of Architecture and Design
Online Sepenuh masa October 2019 Amerika Syarikat San Diego

Projek-projek pembinaan berkembang semakin kompleks, begitu juga permintaan untuk kakitangan peringkat pengurusan khusus. Master dalam talian sepenuhnya NewSchool Pengurusan Pembinaan menyediakan pelajar untuk berkembang maju dalam peranan ini dan cemerlang dalam pelbagai profesion yang berkisar alam bina. Bersama-sama dengan arahan asas sekitar semua pihak dalam industri pembinaan, program ini memberi penekanan khusus kepada pembangunan kemahiran sebagai pengurus perniagaan bersedia untuk cabaran semasa dan masa depan perdagangan pembinaan itu. [+]

Projek-projek pembinaan berkembang semakin kompleks, begitu juga permintaan untuk kakitangan peringkat pengurusan khusus. Master dalam talian sepenuhnya NewSchool Pengurusan Pembinaan menyediakan pelajar untuk berkembang maju dalam peranan ini dan cemerlang dalam pelbagai profesion yang berkisar alam bina. Bersama-sama dengan arahan asas sekitar semua pihak dalam industri pembinaan, program ini memberi penekanan khusus kepada pembangunan kemahiran sebagai pengurus perniagaan bersedia untuk cabaran semasa dan masa depan perdagangan pembinaan itu.

[-]

Kecekapan Tenaga Master Bangunan Kemudahan Teknik

Technical University of Civil Engineering Bucharest
Campus Sepenuh masa September 2019 Romania Bucharest

Selepas kitaran pertama (lesen), Ijazah Sarjana "Kecekapan Tenaga Membina Kemudahan Teknikal", EEITB menambah kepada kemahiran jurutera, pengetahuan yang mendalam dalam bidang penyelidikan utama yang dibangunkan di Fakulti kami: tenaga bangunan, keselesaan dalam persekitaran tertutup, tingkah laku sistem teknikal bangunan (pengudaraan, pemanasan, penyejukan, penghawa dingin, pemasangan elektrik, pencahayaan, pemasangan kebersihan, pengurusan automatik, akustik, pencemaran udara dan sistem penapisan, sumber tenaga boleh diperbaharui). [+]

Selepas kitaran pertama (lesen), Ijazah Sarjana "Kecekapan Tenaga Membina Kemudahan Teknikal", EEITB menambah kepada kemahiran jurutera, pengetahuan yang mendalam dalam bidang penyelidikan utama yang dibangunkan di Fakulti kami: tenaga bangunan, keselesaan dalam persekitaran tertutup, tingkah laku sistem teknikal bangunan (pengudaraan, pemanasan, penyejukan, penghawa dingin, pemasangan elektrik, pencahayaan, pemasangan kebersihan, pengurusan automatik, akustik, pencemaran udara dan sistem penapisan, sumber tenaga boleh diperbaharui). Kelas didasarkan pada topik seperti:

termodinamik teknikal termaju (dinamik gas boleh mampat, termodinamik tak dapat dipulihkan dengan halaju terhingga, sistem tenaga tidak konvensional),mekanik bendalir (lapisan sempadan, pergolakan, CFD),kejuruteraan elektrik canggih (electrotechnics teori, rangkaian elektrik sementara dan bukan sinusoidal)pemodelan berangka dan simulasi kelakuan peralatan dan sistem pemasangan,kaedah eksperimen untuk memantau operasi sistem loji,sistem kompleks pengurusan teknikal,sumber tenaga boleh diperbaharui dan cekap,bahan, peralatan dan sistem "pintar" yang digunakan di bangunan dengan penggunaan tenaga yang sangat rendah,kaedah untuk menilai prestasi tenaga sistem pemasangan (pengauditan dan pensijilan tenaga bangunan).... [-]

Master amalan pembinaan

Bond University
Campus Sepenuh masa 72  January 2019 Australia Robina

Program ini meliputi pelbagai jenis mata pelajaran dalam bidang amalan pembinaan, memberi tumpuan kepada pengurusan dan pelaksanaan projek-projek pembinaan kompleks. [+]

SYARAT KEMASUKAN

Selesainya Australia Tahap Kerangka Kelayakan 7 Ijazah Sarjana Muda dari institusi yang diluluskan.

PROGRAM PENERANGAN

Program ini meliputi pelbagai jenis mata pelajaran dalam bidang amalan pembinaan, memberi tumpuan kepada pengurusan dan pelaksanaan projek-projek pembinaan kompleks. Ia juga mengandungi tema kemampanan yang kuat yang melengkapkan anda dengan kemahiran yang tersendiri yang sangat dicari di alam bina.

STRUKTUR PROGRAM

Program ini membolehkan anda untuk keluar selepas empat mata pelajaran dengan sijil siswazah, selepas lapan mata pelajaran dengan diploma lanjutan atau lengkap 12 mata pelajaran untuk ijazah sarjana.

Sijil Siswazah dalam Amalan pembinaan (4) Anda mesti melengkapkan kedua-dua mata pelajaran berikut:... [-]


Sarjana Kejuruteraan dalam Pembinaan Pengurusan Projek

SRH University Heidelberg
Campus Sepenuh masa Sambilan 18  October 2019 Jerman Heidelberg + 1 lagi

Dengan projek pengurusan projek utama kami, anda layak untuk menuntut tugas pengurusan dan kedudukan kepimpinan dalam industri pembinaan dan hartanah. Sebagai tambahan kepada pengetahuan pakar, mereka belajar terutamanya keupayaan untuk merancang secara sistematik dan berfikir rangkaian dari pembangunan projek melalui pengurusan projek kepada pengurusan bangunan. [+]

Sekolah Kejuruteraan dan Senibina

Dengan projek pengurusan projek utama kami, anda layak untuk menuntut tugas pengurusan dan kedudukan kepimpinan dalam industri pembinaan dan hartanah. Sebagai tambahan kepada pengetahuan pakar, mereka belajar terutamanya keupayaan untuk merancang secara sistematik dan berfikir rangkaian dari pembangunan projek melalui pengurusan projek kepada pengurusan bangunan.

perspektif

Program induk ini bertujuan untuk melayakkan graduan kejuruteraan atau pentadbiran perniagaan program sarjana muda untuk mengambil tugas pengurusan dan kedudukan pengurusan, dari pembangunan projek ke realisasi projek dan pengurusan kemudahan.

data utamaBahasa: Bahasa JermanPenyelidikan bersepadu di luar negara mungkinkerjasama perniagaanFleksibel belajar (sepenuh masa / separuh masa)kandungan kursuspembangunan projekpengurusan hartanahPerancangan dan kesedaranPengurusan Kemudahanpengurusan antarabangsasyarat kemasukanSarjana muda atau sarjana dalam seni bina, kejuruteraan awam, kejuruteraan perindustrian, perancangan bandar dan program ijazah setandingPemohon dari kursus lain boleh diterima tertakluk kepada syarat-syaratPemohon dengan kelayakan profesional pertama dengan hanya 180 CP boleh mengambil pilihan tambahan bernilai 30 kreditproses pemilihan yang berjayaKemahiran bahasa Jerman Tahap C.1Mula belajar, tempoh1 Oktober1.5 tahun, 90 ECTS atau 120 ECTS (pilihan untuk pemohon dengan 180 ECTS)yuran pengajian690, - Euro sebulanPlus bayaran enrolmen sekali sebanyak 750, - Euro atau 1000, -Euro untuk visa yang terikat dengan St [-]

Sarjana dalam Kejuruteraan Haba dan Kuasa

South Ural State University
Campus Sepenuh masa September 2019 Rusia Chelyabinsk

Objek aktiviti profesional: stesen kuasa terma dan nuklear, sistem bekalan tenaga perusahaan, objek kuasa kecil, pemasangan, sistem dan kompleks suhu tinggi dan teknologi suhu rendah; dandang stim dan air panas untuk tujuan yang berlainan; reaktor dan penjana stim loji tenaga nuklear; stim dan unit kuasa turbin gas, pemasangan kitaran gabungan dan gas-turbin. [+]

Objek aktiviti profesional: stesen kuasa terma dan nuklear, sistem bekalan tenaga perusahaan, objek kuasa kecil, pemasangan, sistem dan kompleks suhu tinggi dan teknologi suhu rendah; dandang stim dan air panas untuk tujuan yang berlainan; reaktor dan penjana stim loji tenaga nuklear; stim dan unit kuasa turbin gas, pemasangan kitaran gabungan dan gas-turbin; pemasangan untuk pengeluaran gas mampat dan cecair, pemampat, sistem penyejukan; pemasangan sistem penghawa dingin; pam haba; reaktor kimia, sel bahan api, unit kuasa elektrokimia; pemasangan tenaga hidrogen; kelengkapan kejuruteraan haba bantu; haba dan peranti pemindahan massa untuk tujuan yang berbeza; rangkaian haba dan kuasa; kejuruteraan haba dan peralatan elektrik untuk loji perindustrian; pemasangan penyejuk penghawa dingin dan cecair kerja; proses cecair, gas dan wap, cair, badan yang padat dan longgar sebagai penyejuk dan tenaga kerja tenaga kerja dan pemasangan kejuruteraan haba; bahan api dan minyak; dokumentasi normatif dan teknikal dan sistem penyeragaman; diagnosis sistem dan kawalan automatik proses teknologi dalam kejuruteraan tenaga haba dan kejuruteraan haba.... [-]


Sarjana Kejuruteraan Kepimpinan dalam Bangunan Prestasi Tinggi

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Campus Sepenuh masa 12  January 2020 Kanada Vancouver

Master of Engineering Leadership (MEL) dalam Bangunan Prestasi Tinggi direka untuk jurutera dan arkitek yang ingin membuat perubahan dalam sektor bangunan. [+]

* Sistem permohonan dibuka pada 2 Januari 2019.

Master of Engineering Leadership (MEL) dalam Bangunan Prestasi Tinggi direka untuk jurutera dan arkitek yang ingin membuat perubahan dalam sektor bangunan. Graduan program ini akan mempunyai kemahiran teknikal dan kepimpinan untuk meningkatkan prestasi tenaga bangunan sedia ada dan reka bentuk sistem tenaga berprestasi tinggi bersepadu untuk bangunan baru.

Penggunaan tenaga dalam bangunan merupakan penyumbang utama kepada pelepasan gas rumah kaca, menjadikannya sebagai prioritas utama untuk mereka bentuk bangunan yang lebih cekap tenaga dan mengubah bangunan sedia ada. Ini adalah sektor yang berkembang, dengan peluang dalam perundingan, pembinaan, pembuatan dan kerajaan. Dengan kerajaan di semua peringkat yang meningkatkan piawaian untuk pemuliharaan tenaga, terdapat keperluan profesional yang boleh mengambil kepimpinan dalam merekabentuk sistem tenaga berprestasi tinggi bersepadu dalam persekitaran yang dibina.... [-]


MTECH dalam pengurusan pembinaan (penyelidikan - berdasarkan)

University of Johannesburg
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  February 2019 Afrika Selatan Johannesburg + 1 lagi

Kelayakan ini adalah bertujuan untuk membolehkan graduan mengaplikasi bersepadu teknikal pengetahuan / kemahiran dan analisis maju dan menyelesaikan masalah untuk pengkhususan tertentu dalam pengurusan pembinaan, hartanah dan bidang-bidang yang berkaitan, melalui penglibatan dalam projek penyelidikan yang digunakan. [+]

Kelayakan ini adalah bertujuan untuk membolehkan graduan mengaplikasi bersepadu teknikal pengetahuan / kemahiran dan analisis maju dan menyelesaikan masalah untuk pengkhususan tertentu dalam pengurusan pembinaan, hartanah dan bidang-bidang yang berkaitan, melalui penglibatan dalam projek penyelidikan yang digunakan.

hasil kelayakan

Menjalankan penyelidikan dan pembangunan dalam bidang yang khusus dan melibatkan diri dalam pemindahan teknologi dalam bidang pengurusan pembinaan dan pembangunan hartanah.

Syarat kemasukan dan kriteria pemilihan

A BTECH: Construction Management, ATAU kelayakan yang setaraf daripada standard bersamaan ATAU A National Diploma Tinggi: Ukur Bangunan atau Penyeliaan Pembinaan, plus pengalaman kerja yang diluluskan dan pengajian lepasan diploma lain. Murid-murid dipilih berdasarkan merit akademik dan bidang pengajian yang diluluskan.... [-]


Sarjana Pembangunan Harta dan Pengurusan Projek

University of Technology Sydney
Campus Sepenuh masa Sambilan 2 - 4  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Kursus ini direka untuk kedua-dua pengamal pengurusan hartanah dan projek, dan graduan dalam bidang berkaitan yang ingin melanjutkan kelayakan dan kepakaran mereka dalam pembangunan hartanah dan pengurusan projek. Graduan mempunyai komitmen terhadap profesionalisme dalam sektor harta benda dan pengurusan projek. [+]

Kursus ini adalah untuk profesional hartanah dan pengurusan projek yang ingin meningkatkan kelayakan atau kepakaran mereka atau bagi mereka yang ingin memasuki industri hartanah atau pengurusan projek. Pada tahun pertama pelajar mereka membangun pemahaman tentang bagaimana untuk menyeimbangkan kepentingan peribadi dan masyarakat dalam pembangunan bandar, bagaimana menerapkan prinsip pengurusan projek, dan bagaimana menilai kebolehlaksanaan pembangunan.

Opsyen kerjaya termasuk kedudukan dalam pembangunan hartanah di sektor awam dan swasta, dan pengurusan projek.

[-]

Ijazah Sarjana dalam Pengurusan dan Inovasi Teknologi dalam Pembinaan

Universidad de La Laguna
Online & Campus Combined Sambilan September 2019 Sepanyol Santa Cruz de Tenerife

Ijazah sarjana ini mencadangkan latihan profesional dalam metodologi baru ini, yang berkaitan dengan topik dan ditunjukkan sebagai salah satu sektor inovasi dalam bidang pengurusan pembinaan pada tahun-tahun mendatang: model maklumat dalam pembinaan - BIM (Bangunan Pemodelan Maklumat), sistem pengurusan bersepadu, sistem pengurusan alam sekitar, sistem pengurusan kualiti, pengenalpastian dan penilaian risiko, tanggungjawab sosial-persekitaran syarikat pembinaan, kawalan pengurusan pembinaan terma, masa dan kos, analisis dan diagnosis dalam pemulihan bangunan, teknologi bangunan yang inovatif dalam pemulihan bangunan, pemeriksaan teknikal dan audit tenaga dan pensijilan bangunan, serta proses inovasi dan trend baru dalam sektor daripada pembinaan. [+]

Sektor pembinaan bergerak ke arah rangka kerja konsep baru yang menuntut keperluan dan keupayaan teknologi, sosial, ekonomi dan alam sekitar yang baru. Pembinaan dikaitkan dengan konsep baru seperti inovasi, kemampanan, pemulihan dan penyelenggaraan, dan teknologi baru yang digunakan untuk reka bentuk dan pembinaan seni bina dan bandar, perindustrian dan kecekapan dalam pengurusan keseluruhan proses.

Ijazah sarjana ini mencadangkan latihan profesional dalam metodologi baru ini, yang berkaitan dengan topik dan ditunjukkan sebagai salah satu sektor inovasi dalam bidang pengurusan pembinaan pada tahun-tahun mendatang: model maklumat dalam pembinaan - BIM (Bangunan Pemodelan Maklumat), sistem pengurusan bersepadu, sistem pengurusan alam sekitar, sistem pengurusan kualiti, pengenalpastian dan penilaian risiko, tanggungjawab sosial-persekitaran syarikat pembinaan, kawalan pengurusan pembinaan terma, masa dan kos, analisis dan diagnosis dalam pemulihan bangunan, teknologi bangunan yang inovatif dalam pemulihan bangunan, pemeriksaan teknikal dan audit tenaga dan pensijilan bangunan, serta proses inovasi dan trend baru dalam sektor daripada pembinaan.... [-]


Menguasai bidang hartanah dan pengurusan pembinaan

KTH Royal Institute of Technology
Campus Sepenuh masa August 2019 Sweden Stockholm

Program ini menyediakan graduan untuk pekerjaan yang berlainan yang berkaitan dengan sektor hartanah, kerajaan dan pengurusan pembinaan. Pada tahun 2015, program ini telah dianugerahkan akreditasi RICS, yang bermaksud program itu memberi jawapan kepada piawaian tertinggi dalam pendidikan hartanah. [+]

Program ini menyediakan graduan untuk pekerjaan yang berlainan yang berkaitan dengan sektor hartanah, kerajaan dan pengurusan pembinaan. Pada tahun 2015, program ini telah dianugerahkan akreditasi RICS, yang bermaksud program itu memberi jawapan kepada piawaian tertinggi dalam pendidikan hartanah.

Pengurusan Harta dan Pembinaan di KTH

Kurikulum program ini merangkumi empat syarat pengajian sepenuh masa. Di dalam program ini, adalah mungkin untuk menjadi pakar dalam: Pengurusan Projek Pembinaan, Pembangunan Harta Tanah dan Undang-undang Tanah atau Bangunan dan Ekonomi Harta Tanah. Beberapa kursus pilihan elektif dalam bidang Pengembangan Harta Tanah dan Pengkhususan Undang-Undang Tanah diajar dalam bahasa Sweden.... [-]


Ijazah Sarjana dalam Bangunan Mapan

Universidade da Coruña
Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol A Coruña

Ijazah Sarjana dalam Bangunan Mampan (MUES) adalah kitaran pengajian selama satu tahun yang bertujuan untuk melatih para profesional dalam bidang kemapanan. [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana dalam Bangunan Mampan (MUES) adalah kitaran pengajian selama satu tahun yang bertujuan untuk melatih para profesional dalam bidang kemapanan.

Tema yang akan dibangunkan pada masa ini mempunyai minat yang besar kerana kemasukan pelbagai peraturan kebangsaan dan Eropah, seperti rangka kerja Horizon 2020 , yang membina masa depan bangunan baru.

Dari tahun 2020 ia akan menjadi wajib untuk semua bangunan baru menjadi hampir penggunaan sifar tenaga , jadi objektif Master adalah latihan profesional yang berkelayakan dan khusus untuk memenuhi keperluan ini.

Isi latihan, dengan beban praktikal yang signifikan , bertujuan untuk memberikan kemahiran profesional kepada pelajar untuk memenuhi permintaan terkini dan masa depan bagi pakar kemapanan .... [-]


Master pengurusan pembinaan

Neapolis University Pafos
Campus Sepenuh masa September 2019 Cyprus Paphos Cyprus Online + 1 lagi

Sarjana Pengurusan Pembinaan adalah unik dalam kedua-dua Cyprus dan Greece. Sektor pembinaan adalah selama bertahun-tahun lokomotif ekonomi, dan keperluan untuk ahli-ahli sains yang berkelayakan adalah tinggi. Sarjana Pengurusan Pembinaan menawarkan manfaat yang besar kepada para eksekutif pengurusan, jurutera projek, kakitangan pengawasan yang relevan dan profesional lain yang terlibat dalam pembinaan dan pembangunan tanah, yang berminat untuk mengembangkan pengetahuan mereka dalam pengurusan projek-projek pembinaan [+]

Sarjana Pengurusan Pembinaan adalah unik dalam kedua-dua Cyprus dan Greece. Sektor pembinaan adalah selama bertahun-tahun lokomotif ekonomi, dan keperluan untuk ahli-ahli sains yang berkelayakan adalah tinggi. Sarjana Pengurusan Pembinaan menawarkan manfaat yang besar kepada para eksekutif pengurusan, jurutera projek, kakitangan pengawasan yang relevan dan profesional lain yang terlibat dalam pembinaan dan pembangunan tanah, yang berminat untuk mengembangkan pengetahuan mereka dalam pengurusan projek-projek pembinaan, meningkatkan kemahiran pengurusan mereka dan bersedia untuk kemajuan dan peluang untuk menjadi peneraju dalam industri pembinaan. Ijazah Pengurusan Pembinaan bertujuan untuk menyediakan pendidikan berkualiti dalam semua aspek yang berhubungan dengan kejayaan pengurusan projek pembinaan.... [-]