Sarjana dalam Construction

Terbaik 24 Ijazah Sarjanav dalam Construction 2019

Satu program 's master adalah satu langkah yang biasa diambil untuk membina kajian sarjana muda sebelumnya. Bagi mereka yang pulang ke sekolah, kemahiran dan pengetahuan yang diperolehi dalam program-program ini mungkin memajukan kerjaya yang sedia ada.

Apa yang Sarjana Construction? Kursus-kursus ini adalah yang paling sering tertumpu kepada alam tertentu di dalam kategori am kejuruteraan awam. Satu program dalam pengurusan pembinaan selalunya mengandungi kelas dalam topik-topik seperti pengurusan projek, perancangan dan penjadualan, undang-undang kontrak, kos menganggarkan dan prosedur keselamatan. Sesi-sesi ini biasanya digabungkan dengan tujuan untuk melengkapkan graduan untuk mengendalikan pengagihan sumber dan pengurusan buruh yang diperlukan untuk melaksanakan projek-projek pembinaan yang besar, seperti jalan raya, bangunan dan jalan air.

Pelajar program ini selalunya mengembangkan pemahaman tentang sumber yang diperlukan untuk membangunkan dan mengekalkan infrastruktur.Ini boleh membawa kepada penghargaan yang lebih besar kejuruteraan awam, serta keupayaan untuk melihat peluang untuk penambahbaikan. kemahiran penyelidikan yang bertambah baik dan amalan organisasi juga mungkin berguna dalam apa-apa bilangan tugas-tugas peribadi atau profesional.

Program dalam bidang ini berbeza-beza secara meluas dalam kos berdasarkan faktor-faktor sebagai berbeza sebagai lokasi sekolah dan tempoh kelas. Bertanya terus dengan institusi untuk angka yang tepat.

Industri pembinaan sering sumber banyak pekerjaan di pelbagai peringkat kemahiran dan pendidikan. Lulusan program ijazah pengurusan pembinaan jangkakan untuk mencari pekerjaan sebagai pengurus tapak. Jawatan-jawatan ini boleh melibatkan tugas-tugas yang berkaitan dengan syarikat-syarikat bekalan dan logistik, membangunkan jadual, dan mengarahkan kakitangan pengurusan. Seseorang juga mungkin mencari kedudukan di sebuah firma perundingan, memberikan perkhidmatan yang diperlukan kepada pelabur dan kerajaan, seperti penilaian kos, pengurusan rantaian bekalan atau kajian semula kontrak.

Pembinaan sering bidang rumit, jadi merancang pendidikan anda dengan teliti untuk peluang terbaik untuk kejayaan. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut

Master of Engineering in Energy-efficient Building Construction and Reconstruction

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences
Campus Sepenuh masa October 2019 Jerman Magdeburg

[+]

Objektif program Master dalam Pembinaan Tenaga Cekap adalah untuk menyampaikan pengetahuan asas yang meliputi kawasan yang berpotensi untuk penjimatan tenaga, penebat haba untuk pembinaan, bekalan haba regeneratif dan keberkesanan kos. Pelajar dilengkapi dengan kemahiran untuk merancang dan membina bangunan yang cekap tenaga dan pasif serta menjalankan pengubahsuaian struktur sedia ada ke tahap kecekapan tenaga tertinggi.

Objektif utama program Master ini adalah untuk dilengkapi untuk memohon kaedah saintifik dan secara bebas menguasai permintaan pelbagai peranan profesional dalam amalan, penyelidikan atau pengajaran yang digunakan.

Kandungan kursus Ijazah Pembinaan bangunan yang cekap tenaga dan keterangan terperinci Lanjutan kebisingan dan keselamatan kebakaran Membina kerosakan dan pengubahsuaian bangunan Projek praktikal Penggunaan teknologi pengukuran dalam analisis bangunan [-]

Sarjana Pengurusan Pembinaan

University of Texas Arlington
Online Campus Sepenuh masa Sambilan 2 - 3  January 2019 Amerika Syarikat Arlington + 2 lagi

Ijazah Sarjana Pengurusan Pembinaan adalah program interdisipliner yang memberi tumpuan kepada pengurusan projek pembinaan. Ia termasuk kursus elektif dalam seni bina, perniagaan, dan pengurusan. Ijazah sarjana ini direka terutamanya untuk pemohon dengan ijazah sarjana dalam bidang kejuruteraan awam, tetapi pelajar yang mempunyai disiplin sarjana yang berlainan boleh memasuki program ini dengan mengambil kursus meratakan yang ditetapkan. [+]

Ijazah Sarjana Pengurusan Pembinaan adalah program interdisipliner yang memberi tumpuan kepada pengurusan projek pembinaan. Ia termasuk kursus elektif dalam seni bina, perniagaan, dan pengurusan. Ijazah sarjana ini direka terutamanya untuk pemohon dengan ijazah sarjana dalam bidang kejuruteraan awam, tetapi pelajar yang mempunyai disiplin sarjana yang berlainan boleh memasuki program ini dengan mengambil kursus meratakan yang ditetapkan.

Pengurusan pembinaan

Kemajuan dalam teknologi, pembiayaan, dan kaedah pembinaan menggariskan keperluan untuk pengurusan projek pembinaan yang kukuh dan sistematik. Struktur organisasi, model perniagaan, dan keupayaan melaksanakan teknologi baru dalam amalan memerlukan kajian lanjutan dalam pengurusan pembinaan. Ijazah Sarjana Pengurusan Pembinaan menyediakan kajian interdisipliner dalam aplikasi komersil, kediaman, berat / lebuh raya, dan industri untuk menangani pelbagai cabaran yang dihadapi oleh bidang pengurusan pembinaan.... [-]


Master dalam talian pengurusan pembinaan

NewSchool of Architecture and Design
Online Sepenuh masa October 2019 Amerika Syarikat San Diego

Projek-projek pembinaan berkembang semakin kompleks, begitu juga permintaan untuk kakitangan peringkat pengurusan khusus. Master dalam talian sepenuhnya NewSchool Pengurusan Pembinaan menyediakan pelajar untuk berkembang maju dalam peranan ini dan cemerlang dalam pelbagai profesion yang berkisar alam bina. Bersama-sama dengan arahan asas sekitar semua pihak dalam industri pembinaan, program ini memberi penekanan khusus kepada pembangunan kemahiran sebagai pengurus perniagaan bersedia untuk cabaran semasa dan masa depan perdagangan pembinaan itu. [+]

Projek-projek pembinaan berkembang semakin kompleks, begitu juga permintaan untuk kakitangan peringkat pengurusan khusus. Master dalam talian sepenuhnya NewSchool Pengurusan Pembinaan menyediakan pelajar untuk berkembang maju dalam peranan ini dan cemerlang dalam pelbagai profesion yang berkisar alam bina. Bersama-sama dengan arahan asas sekitar semua pihak dalam industri pembinaan, program ini memberi penekanan khusus kepada pembangunan kemahiran sebagai pengurus perniagaan bersedia untuk cabaran semasa dan masa depan perdagangan pembinaan itu.

[-]

Kecekapan Tenaga Master Bangunan Kemudahan Teknik

Technical University of Civil Engineering Bucharest
Campus Sepenuh masa September 2019 Romania Bucharest

Selepas kitaran pertama (lesen), Ijazah Sarjana "Kecekapan Tenaga Membina Kemudahan Teknikal", EEITB menambah kepada kemahiran jurutera, pengetahuan yang mendalam dalam bidang penyelidikan utama yang dibangunkan di Fakulti kami: tenaga bangunan, keselesaan dalam persekitaran tertutup, tingkah laku sistem teknikal bangunan (pengudaraan, pemanasan, penyejukan, penghawa dingin, pemasangan elektrik, pencahayaan, pemasangan kebersihan, pengurusan automatik, akustik, pencemaran udara dan sistem penapisan, sumber tenaga boleh diperbaharui). [+]

Selepas kitaran pertama (lesen), Ijazah Sarjana "Kecekapan Tenaga Membina Kemudahan Teknikal", EEITB menambah kepada kemahiran jurutera, pengetahuan yang mendalam dalam bidang penyelidikan utama yang dibangunkan di Fakulti kami: tenaga bangunan, keselesaan dalam persekitaran tertutup, tingkah laku sistem teknikal bangunan (pengudaraan, pemanasan, penyejukan, penghawa dingin, pemasangan elektrik, pencahayaan, pemasangan kebersihan, pengurusan automatik, akustik, pencemaran udara dan sistem penapisan, sumber tenaga boleh diperbaharui). Kelas didasarkan pada topik seperti:

termodinamik teknikal termaju (dinamik gas boleh mampat, termodinamik tak dapat dipulihkan dengan halaju terhingga, sistem tenaga tidak konvensional),mekanik bendalir (lapisan sempadan, pergolakan, CFD),kejuruteraan elektrik canggih (electrotechnics teori, rangkaian elektrik sementara dan bukan sinusoidal)pemodelan berangka dan simulasi kelakuan peralatan dan sistem pemasangan,kaedah eksperimen untuk memantau operasi sistem loji,sistem kompleks pengurusan teknikal,sumber tenaga boleh diperbaharui dan cekap,bahan, peralatan dan sistem "pintar" yang digunakan di bangunan dengan penggunaan tenaga yang sangat rendah,kaedah untuk menilai prestasi tenaga sistem pemasangan (pengauditan dan pensijilan tenaga bangunan).... [-]

Sarjana Persekitaran Bina dalam Bidang Perumahan (Perumahan MBE)

University of the Witwatersrand
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  February 2019 Afrika Selatan Johannesburg + 1 lagi

Ijazah Perumahan MBE melibatkan isu perumahan dari perspektif multi-disiplin, antarabangsa. Kursusnya meneroka aspek teori, konseptual, sosial, teknikal, pengurusan, undang-undang, kewangan dan perancangan perumahan dalam dasar dan amalan. Melalui komponen penyelidikan yang substansial, para pelajar diberi peluang untuk secara kritis meneroka aspek tertentu minat mereka dalam perumahan. [+]

Ijazah Perumahan MBE melibatkan isu perumahan dari perspektif multi-disiplin, antarabangsa. Kursusnya meneroka aspek teori, konseptual, sosial, teknikal, pengurusan, undang-undang, kewangan dan perancangan perumahan dalam dasar dan amalan. Melalui komponen penyelidikan yang substansial, para pelajar diberi peluang untuk secara kritis meneroka aspek tertentu minat mereka dalam perumahan.

Faedah program ini

Perumahan MBE membangunkan kemahiran praktikal, pengurusan, analitis, dan spatial serta sensitiviti sosial dan budaya untuk memenuhi cabaran perumahan di dunia yang tidak merata.

Garis Kurikulum / Modul yang diajar

Konsep dan Dasar Teori Perumahan (20 mata)Kewangan dan Undang-undang Perumahan (20 mata)Kemapanan Sosial dan Teknikal di Perumahan (20 mata)Pengurusan Seminar Perumahan atau Semula Perumahan Sedia Ada Menaiktaraf Penyelesaian Tidak Bermaklumat (20 mata)Kaedah Penyelidikan (10 mata)Laporan Penyelidikan (90 mata)... [-]

Master bangunan ukur

Bond University
Campus Sepenuh masa 72  January 2019 Australia Robina

The Master Ukur Bangunan menawarkan peluang untuk meningkatkan pengetahuan anda dalam bidang bangunan ukur anda. Anda akan belajar dengan ahli akademik bertaraf dunia dan pengamal berpengalaman dalam salah satu bangunan yang paling mesra alam di Australia. [+]

SYARAT KEMASUKAN

Selesainya Kelayakan Australia Tahap Rangka Kerja 7 Ijazah Sarjana Muda dalam bidang seasalnya tahap yang dicadangkan (termasuk tetapi tidak terhad kepada bangunan ukur, pembinaan / bangunan, ukur bahan, seni bina, kejuruteraan awam / struktur); atau Siap Universiti Bond Siswazah Diploma Ukur Bangunan; atau Gabungan kelayakan disifatkan sebagai bersamaan dengan mana-mana kelayakan yang disenaraikan dalam Skim AIBS untuk Penolong Juruukur Bangunan campur dua tahun untuk membina pengukuran pengalaman atau pengalaman enam tahun dalam bangunan umum.

PROGRAM PENERANGAN

The Master Ukur Bangunan menawarkan peluang untuk meningkatkan pengetahuan anda dalam bidang bangunan ukur anda. Anda akan belajar dengan ahli akademik bertaraf dunia dan pengamal berpengalaman dalam salah satu bangunan yang paling mesra alam di Australia. Program ini terdiri daripada dua mata pelajaran khusus ditambah enam mata pelajaran teras dikongsi. Siap lagi empat mata pelajaran elektif siswazah, dipilih daripada suite program yang ditawarkan oleh Fakulti Society & Design akan membolehkan anda untuk lulus dengan Sarjana Ukur Bangunan.... [-]


Pembinaan Pengurusan Projek

SRH University Heidelberg
Campus 20  October 2019 Jerman Heidelberg

Secara profesional menemani harta dari pembangunan projek melalui realisasi projek kepada pengurusan kemudahan - ini memerlukan kepakaran teknikal dan ekonomi serta kemahiran pengurusan yang komprehensif. Dan ini adalah apa yang semakin diperlukan eksekutif dalam industri pembinaan dan hartanah serta pengurusan pembinaan dan bangunan. [+]

Ijazah Sarjanav dalam Construction. Perspektif yang pelbagai Anda menyelesaikan pengajian dengan "Sarjana Sains". Ini bukan sahaja memberi anda akses kepada perkhidmatan yang lebih tinggi. Mereka juga membuka pintu kepada kualiti profesional yang berorientasikan pada masa depan.Kerja disiplin Sebagai pengurus projek dalam pembinaan, anda bekerja dengan orang ramai dari pelbagai disiplin. Sudah semasa pengajian anda, anda bekerja dalam pasukan interdisipliner. Jadi anda bersedia untuk amalan ini!Pembelajaran yang disasarkan Mereka belajar dan bekerja dalam kumpulan kecil, menerima pengawasan intensif, mempunyai jadual padat dan melepaskan rehat semester mereka. Anda boleh menamatkan pengajian anda dalam masa 20 bulan! Dan yang terbaik: Dengan sedikit kelonggaran, anda boleh belajar lebih banyak pekerjaan.Pembelajaran berorientasikan amalan Profesor kami akan menyediakan anda untuk aktiviti masa depan anda dengan relevan praktikal yang rapat. Di samping itu, kami telah mengarahkan pengamal yang didactically berpengalaman seperti arkitek, jurutera dan pengurus dari kedudukan teratas dan kepimpinan untuk anda. [-]

Pengurusan BIM Sarjana

INESEM Business School
Online Sambilan 600  Pendaftaran Terbuka Sepanyol Spain Online

Tokoh pengurus BIM muncul dalam projek bangunan baru, memaksa profesional pembinaan untuk mendapatkan pengkhususan dalam pengurusan semua alat BIM. Menjadi pengurus BIM adalah sinonim dengan sebutan mengenai profesional sektor lain. Dengan Master BIM Management anda mempunyai peluang untuk mendapatkan latihan dalam ledakan dan semakin banyak dituntut di seluruh dunia. [+]

Tokoh pengurus BIM muncul dalam projek bangunan baru, memaksa profesional pembinaan untuk mendapatkan pengkhususan dalam pengurusan semua alat BIM . Menjadi pengurus BIM adalah sinonim dengan sebutan mengenai profesional sektor lain. Dengan Master BIM Management anda mempunyai peluang untuk mendapatkan latihan dalam ledakan dan semakin banyak dituntut di seluruh dunia.Mengapa ia menyediakan anda?

Para pelajar yang mempelajari Master BIM Management mempersiapkan pengurusan peralatan teknologi dan manusia dengan alat BIM, mempunyai visi global mengenai projek bangunan yang membolehkan untuk memahami dua bahagian yang berlainan, seperti teknisi dan pengurus. Sebagai Pengurus BIM akan membolehkan anda mengoptimumkan projek bangunan dengan meningkatkan produktiviti dan mengurangkan masa penghantaran dan kesan alam sekitar pembinaan.... [-]


Ijazah Sarjana dalam Kejuruteraan Proses dan Sistem Bangunan (Pembaharuan Bangunan Bersejarah Kurikulum)

University of Bologna
Campus Sepenuh masa

Kurikulum antarabangsa HBR (Pemulihan Bangunan Bersejarah) Sarjana dalam Kejuruteraan Proses dan Sistem Bangunan dibina untuk memenuhi keperluan profesional baru ini, dapat mengintegrasikan fungsi-fungsi yang secara tradisional dijumpai dalam proses ini, dengan memberi tumpuan kepada analisis kritikal warisan sejarah , diagnosis keadaan pemuliharaan, definisi prosedur dan teknik untuk penyatuan dan pemulihan artifak, dengan menggunakan kaedah dan penyelesaian yang berkesan, sesuai dengan perlindungan watak-watak warisan. [+]

Inovasi dalam kedua-dua struktur teknikal dan organisasi meningkatkan kerumitan proses pembinaan. Kemunculan keperluan yang lebih ketat dan penembusan sengit bahan dan teknologi baru mengambil kaitan yang khusus dalam penyatuan, pemulihan dan pemulihan bangunan bersejarah, yang merupakan segmen pasaran dalam pengembangan yang mantap.

Nilai kebudayaan yang semakin meningkat disebabkan oleh bangunan yang sedia ada dan faedah ekonomi dan persekitaran yang berkaitan dengan pemuliharaannya memperluaskan pasaran ini, yang perkembangannya selanjutnya menuntut permintaan untuk kemahiran berprofil tinggi, dapat memenuhi ciri dan kekangan yang spesifiknya.

Kurikulum antarabangsa HBR (Pemulihan Bangunan Bersejarah) Sarjana dalam Kejuruteraan Proses dan Sistem Bangunan dibina untuk memenuhi keperluan profesional baru ini, dapat mengintegrasikan fungsi-fungsi yang secara tradisional dijumpai dalam proses ini, dengan memberi tumpuan kepada analisis kritikal warisan sejarah , diagnosis keadaan pemuliharaan, definisi prosedur dan teknik untuk penyatuan dan pemulihan artifak, dengan menggunakan kaedah dan penyelesaian yang berkesan, sesuai dengan perlindungan watak-watak warisan.... [-]


MTECH dalam pengurusan pembinaan (penyelidikan - berdasarkan)

University of Johannesburg
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  February 2019 Afrika Selatan Johannesburg + 1 lagi

Kelayakan ini adalah bertujuan untuk membolehkan graduan mengaplikasi bersepadu teknikal pengetahuan / kemahiran dan analisis maju dan menyelesaikan masalah untuk pengkhususan tertentu dalam pengurusan pembinaan, hartanah dan bidang-bidang yang berkaitan, melalui penglibatan dalam projek penyelidikan yang digunakan. [+]

Kelayakan ini adalah bertujuan untuk membolehkan graduan mengaplikasi bersepadu teknikal pengetahuan / kemahiran dan analisis maju dan menyelesaikan masalah untuk pengkhususan tertentu dalam pengurusan pembinaan, hartanah dan bidang-bidang yang berkaitan, melalui penglibatan dalam projek penyelidikan yang digunakan.

hasil kelayakan

Menjalankan penyelidikan dan pembangunan dalam bidang yang khusus dan melibatkan diri dalam pemindahan teknologi dalam bidang pengurusan pembinaan dan pembangunan hartanah.

Syarat kemasukan dan kriteria pemilihan

A BTECH: Construction Management, ATAU kelayakan yang setaraf daripada standard bersamaan ATAU A National Diploma Tinggi: Ukur Bangunan atau Penyeliaan Pembinaan, plus pengalaman kerja yang diluluskan dan pengajian lepasan diploma lain. Murid-murid dipilih berdasarkan merit akademik dan bidang pengajian yang diluluskan.... [-]


Sarjana Kejuruteraan Kepimpinan dalam Bangunan Prestasi Tinggi

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Campus Sepenuh masa January 2019 Kanada Vancouver

Master of Engineering Leadership (MEL) dalam Bangunan Prestasi Tinggi adalah program ijazah satu tahun intensif untuk para jurutera dan arkitek yang ingin membuat perubahan dalam sektor bangunan. [+]

Master of Engineering Leadership (MEL) dalam Bangunan Prestasi Tinggi adalah program ijazah satu tahun intensif untuk para jurutera dan arkitek yang ingin membuat perubahan dalam sektor bangunan. Graduan program ini akan mempunyai kemahiran teknikal dan kepimpinan untuk meningkatkan prestasi tenaga bangunan sedia ada dan reka bentuk sistem tenaga berprestasi tinggi bersepadu untuk bangunan baru.

Kedua-dua industri kerajaan dan swasta menimbulkan permintaan untuk pakar bangunan berprestasi tinggi dengan kemahiran kreatif dan berwawasan untuk membangunkan proses dan sistem baru yang mendorong perubahan positif dan proaktif. Graduan boleh mengharapkan kerjaya dalam reka bentuk bangunan bersepadu hijau tempatan, di peringkat kebangsaan dan antarabangsa.... [-]


Menguasai bidang hartanah dan pengurusan pembinaan

KTH Royal Institute of Technology
Campus Sepenuh masa August 2019 Sweden Stockholm

Program ini menyediakan graduan untuk pekerjaan yang berlainan yang berkaitan dengan sektor hartanah, kerajaan dan pengurusan pembinaan. Pada tahun 2015, program ini telah dianugerahkan akreditasi RICS, yang bermaksud program itu memberi jawapan kepada piawaian tertinggi dalam pendidikan hartanah. [+]

Program ini menyediakan graduan untuk pekerjaan yang berlainan yang berkaitan dengan sektor hartanah, kerajaan dan pengurusan pembinaan. Pada tahun 2015, program ini telah dianugerahkan akreditasi RICS, yang bermaksud program itu memberi jawapan kepada piawaian tertinggi dalam pendidikan hartanah.

Pengurusan Harta dan Pembinaan di KTH

Kurikulum program ini merangkumi empat syarat pengajian sepenuh masa. Di dalam program ini, adalah mungkin untuk menjadi pakar dalam: Pengurusan Projek Pembinaan, Pembangunan Harta Tanah dan Undang-undang Tanah atau Bangunan dan Ekonomi Harta Tanah. Beberapa kursus pilihan elektif dalam bidang Pengembangan Harta Tanah dan Pengkhususan Undang-Undang Tanah diajar dalam bahasa Sweden.... [-]


Ijazah Sarjana dalam Pengurusan dan Inovasi Teknologi dalam Pembinaan

Universidad de La Laguna
Online & Campus Combined Sambilan September 2019 Sepanyol Santa Cruz de Tenerife

Ijazah sarjana ini mencadangkan latihan profesional dalam metodologi baru ini, yang berkaitan dengan topik dan ditunjukkan sebagai salah satu sektor inovasi dalam bidang pengurusan pembinaan pada tahun-tahun mendatang: model maklumat dalam pembinaan - BIM (Bangunan Pemodelan Maklumat), sistem pengurusan bersepadu, sistem pengurusan alam sekitar, sistem pengurusan kualiti, pengenalpastian dan penilaian risiko, tanggungjawab sosial-persekitaran syarikat pembinaan, kawalan pengurusan pembinaan terma, masa dan kos, analisis dan diagnosis dalam pemulihan bangunan, teknologi bangunan yang inovatif dalam pemulihan bangunan, pemeriksaan teknikal dan audit tenaga dan pensijilan bangunan, serta proses inovasi dan trend baru dalam sektor daripada pembinaan. [+]

Sektor pembinaan bergerak ke arah rangka kerja konsep baru yang menuntut keperluan dan keupayaan teknologi, sosial, ekonomi dan alam sekitar yang baru. Pembinaan dikaitkan dengan konsep baru seperti inovasi, kemampanan, pemulihan dan penyelenggaraan, dan teknologi baru yang digunakan untuk reka bentuk dan pembinaan seni bina dan bandar, perindustrian dan kecekapan dalam pengurusan keseluruhan proses.

Ijazah sarjana ini mencadangkan latihan profesional dalam metodologi baru ini, yang berkaitan dengan topik dan ditunjukkan sebagai salah satu sektor inovasi dalam bidang pengurusan pembinaan pada tahun-tahun mendatang: model maklumat dalam pembinaan - BIM (Bangunan Pemodelan Maklumat), sistem pengurusan bersepadu, sistem pengurusan alam sekitar, sistem pengurusan kualiti, pengenalpastian dan penilaian risiko, tanggungjawab sosial-persekitaran syarikat pembinaan, kawalan pengurusan pembinaan terma, masa dan kos, analisis dan diagnosis dalam pemulihan bangunan, teknologi bangunan yang inovatif dalam pemulihan bangunan, pemeriksaan teknikal dan audit tenaga dan pensijilan bangunan, serta proses inovasi dan trend baru dalam sektor daripada pembinaan.... [-]


Ijazah Sarjana dalam Bangunan Mapan

Universidade da Coruña
Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol A Coruña

Ijazah Sarjana dalam Bangunan Mampan (MUES) adalah kitaran pengajian selama satu tahun yang bertujuan untuk melatih para profesional dalam bidang kemapanan. [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana dalam Bangunan Mampan (MUES) adalah kitaran pengajian selama satu tahun yang bertujuan untuk melatih para profesional dalam bidang kemapanan.

Tema yang akan dibangunkan pada masa ini mempunyai minat yang besar kerana kemasukan pelbagai peraturan kebangsaan dan Eropah, seperti rangka kerja Horizon 2020 , yang membina masa depan bangunan baru.

Dari tahun 2020 ia akan menjadi wajib untuk semua bangunan baru menjadi hampir penggunaan sifar tenaga , jadi objektif Master adalah latihan profesional yang berkelayakan dan khusus untuk memenuhi keperluan ini.

Isi latihan, dengan beban praktikal yang signifikan , bertujuan untuk memberikan kemahiran profesional kepada pelajar untuk memenuhi permintaan terkini dan masa depan bagi pakar kemapanan .... [-]


Master kejuruteraan di conrem - pembinaan dan pengurusan hartanah (dengan kerjasama fhtw berlin)

Metropolia University of Applied Sciences
Campus Sepenuh masa August 2019 Finland Helsinki

HTW Berlin dan Metropolia Universiti Sains Gunaan bersama menjalankan program induk antarabangsa ConREM - Pembinaan dan Pengurusan Harta Tanah. Ia direka untuk profesional yang ingin menguruskan projek-projek antarabangsa bagi pembinaan dan hartanah bangunan di masa akan datang. Oleh itu ia adalah terutamanya ditujukan kepada golongan profesional dalam bidang seni bina dan kejuruteraan awam. [+]

HTW Berlin dan Metropolia Universiti Sains Gunaan bersama menjalankan program induk antarabangsa ConREM - Pembinaan dan Pengurusan Harta Tanah.

Ia direka untuk profesional yang ingin menguruskan projek-projek antarabangsa bagi pembinaan dan hartanah bangunan di masa akan datang. Oleh itu ia adalah terutamanya ditujukan kepada golongan profesional dalam bidang seni bina dan kejuruteraan awam.

pengajian tahun pertama ConREM (60 ECTS semasa semester 1 dan 2) akan dianjurkan oleh Metropolia (Helsinki). pengajian tahun kedua (semester 3 dan 4) akan berada di HTW Berlin.

Kandungan

ConREM menyediakan anda gabungan kejuruteraan, ekonomi, pengurusan dan komunikasi. kandungan tertentu, seperti projek pembangunan dan pengurusan projek serta pengurusan kitaran hayat, dan mata pelajaran umum, seperti kemahiran insaniah dan kepimpinan, diajar - semua dalam konteks perniagaan antarabangsa. Oleh itu program ini diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris.... [-]