Sambilan Sarjana dalam Construction Engineering di India

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Construction Engineering di India 2018

Construction Engineering

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Yang ditemui di bahagian Selatan Asia, Republik India adalah kedua paling ramai penduduk di dunia dengan kira-kira 1.27 bilion orang. India mempunyai empat jenis universiti; Universiti Central, Universiti Negeri, Dianggap Universiti dan Universiti Swasta yang terdiri di lebih 550 institusi.

Sambilan Sarjana dalam Construction Engineering di India

Baca lebih lanjut

Sarjana Teknologi Kejuruteraan Pembinaan

CEPT University
Campus Sambilan September 2018 India Ahmedabad

Pengurus pembinaan memainkan peranan penting dalam pembangunan persekitaran dan infrastruktur yang dibina dengan memastikan pelaksanaan projek pembinaan yang cekap dan tepat pada masanya. CEPT University menawarkan program pascasiswazah sepenuh masa dua tahun yang membawa kepada Master of Technology (M. Tech) dalam Kejuruteraan dan Pengurusan Pembinaan. Program ini bertujuan untuk melatih jurutera dan arkitek untuk menjadi profesional yang kompeten dalam bidang kejuruteraan pembinaan dan pengurusan projek. [+]

Sarjana Teknologi Kejuruteraan Pembinaan

Fakulti Teknologi - CEPT University

APAKAH (CEM)?/>

CEM - Kejuruteraan dan Pengurusan Pembinaan di CEPT adalah program yang sangat dicari yang memberi tumpuan kepada amalan pengurusan profesional yang digunakan untuk projek pembinaan dan portfolio. Ia melibatkan pelbagai perkhidmatan semasa fasa perancangan, reka bentuk, pembinaan dan pasca pembinaan dengan tujuan mencapai matlamat projek seperti pengurusan kualiti, kos, masa dan ruang lingkup.

MENGENAI KAJIAN (CEM)?/>

Pengurus pembinaan memainkan peranan penting dalam pembangunan persekitaran dan infrastruktur yang dibina dengan memastikan pelaksanaan projek pembinaan yang cekap dan tepat pada masanya. CEPT University menawarkan program pascasiswazah sepenuh masa dua tahun yang membawa kepada Master of Technology (M. Tech) dalam Kejuruteraan dan Pengurusan Pembinaan. Program ini bertujuan untuk melatih jurutera dan arkitek untuk menjadi profesional yang kompeten dalam bidang kejuruteraan pembinaan dan pengurusan projek.... [-]