Sambilan Sarjana dalam Construction Engineering di Amerika Syarikat

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Construction Engineering di Amerika Syarikat 2018

Construction Engineering

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

Amerika Syarikat kekal destinasi di dunia yang paling popular untuk pelajar antarabangsa. Universiti di Amerika Syarikat menguasai ranking dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi kajian yang menarik. Sistem universiti negeri sebahagiannya subsidi oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus merebak di seluruh negeri ini, dengan ratusan ribu pelajar.

Sambilan Sarjana dalam Construction Engineering di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut

Saya Dalam Bidang Kejuruteraan Awam Dan Alam Sekitar (kepekatan Binaan Pengurusan Kejuruteraan)

Clarkson University Graduate School
Online Campus Sambilan 2 - 3  September 2018 Amerika Syarikat Potsdam + 1 lagi

Sarjana Kejuruteraan (ME) dalam bidang Kejuruteraan Awam dan Alam Sekitar dengan kepekatan dalam Pengurusan Kejuruteraan Pembinaan (CEM) disediakan untuk pelajar yang mempunyai BS dalam Kejuruteraan Awam atau dari lain disiplin kejuruteraan. [+]

PROGRAM KAMI

Sarjana Kejuruteraan (ME) dalam bidang Kejuruteraan Awam dan Alam Sekitar dengan kepekatan dalam Pengurusan Kejuruteraan Pembinaan (CEM) disediakan untuk pelajar yang mempunyai BS dalam Kejuruteraan Awam atau dari lain disiplin kejuruteraan.

Memiliki ijazah adalah

Sejumlah 30 kredit siswazah Tiga Kursus Teras CEM (9 kredit) Tiga Awam dan Alam Sekitar Kejuruteraan (CEE) kursus yang diambil dari senarai elektif kami (9 kredit) Tiga Kursus Pengurusan Perniagaan (9 kredit) ME Projek (3 kredit).

Trek CEM direka untuk fleksibiliti memberi peluang untuk memilih kursus yang memenuhi keperluan dan jadual mereka pelajar. Penasihat Program CEM adalah Pengarah CEM (Erik Backus). The CEM penasihat projek akan dipilih melalui persetujuan bersama antara Pengarah CEM, pelajar, dan penasihat projek. Pada selesai kerja projek ini, pelajar akan menyediakan satu laporan rasmi dan menyerahkannya kepada penasihat projek. Apabila laporan itu diluluskan oleh penasihat, kredit projek akan diberikan secara rasmi. kredit Projek boleh diambil pada musim panas.... [-]