Filter
Ijazah Sarjana
Finland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Bioteknologi di Finland

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Pelajar yang menikmati sains dan teknologi mungkin ingin mengambil pendidikan dalam bidang bioteknologi. Pengetahuan dalam bidang ini boleh membawa kepada inovasi dalam bidang bioperubatan, pertanian dan farmasi. Arahan sering termasuk kedua-dua kursus dan makmal gunaan eksperimen.

Finland, secara rasmi Republik Finland, adalah sebuah negara Nordic terletak di rantau Fennoscandian di Eropah Utara.

Sarjana dalam Bioteknologi di Finland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Bioteknologi, Finland

University of Oulu

Program ijazah MSc memenuhi keperluan jelas dalam akademik dan industri dalam jawatan era genom. ijazah ini secara khusus bertujuan untuk memberi pelajar pemahaman yang m ... [+]

Sarjana dalam Sains Protein dan Bioteknologi

Menonton video program Master International dalam protein Sains dan Bioteknologi , di mana pelajar-pelajar kita memberitahu mengenai program ini, dan belajar dan tinggal di Oulu.

Program ijazah MSc memenuhi keperluan jelas dalam akademik dan industri dalam jawatan era genom. ijazah ini secara khusus bertujuan untuk memberi pelajar pemahaman yang mendalam mengenai hubungan struktur-fungsi protein dan teknik yang digunakan untuk menghasilkan dan ciri-ciri mereka.

Pelajar-pelajar yang dipilih untuk ijazah akan melaksanakan 120 ECTS mata pengajian (bersamaan dua tahun) pengajian. Kajian-kajian ini memaksimumkan tangan untuk latihan individu dalam negara moden teknik seni dan metodologi sambil menyediakan asas yang kukuh dalam aspek teori di padang. Sekitar separuh daripada ijazah itu melibatkan integrasi pelajar ke dalam kumpulan kajian, akhirnya cumulating dalam projek penyelidikan 6 bulan.... [-]

Finland Oulu
Og 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu