Filter
Ijazah Sarjana
Austria Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Bioteknologi di Austria

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Bioteknologi merupakan kawasan yang mencabar yang menggabungkan sains dan kejuruteraan konsep. Pelajar yang mengikuti laluan pendidikan ini mungkin akan mendapat pengetahuan dalam bidang mikrobiologi, kimia, genetik, biologi sel, bioetika, pengklonan gen, bioinstrumentation, bioinformatik, genomik, dan biometrik.

Austria, secara rasmi Republik Austria, adalah sebuah republik persekutuan dan negara daratan daripada kira-kira 8470000 orang di Eropah Tengah.

Sarjana dalam Bioteknologi di Austria

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Bioteknologi, Austria

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
BAs
IMC University of Applied Sciences Krems

Program Sarjana Bioteknologi Perubatan dan Farmaseutikal menyediakan kepakaran pemecahan masalah untuk pembangunan rawatan inovatif. ... [+]

Kemahiran metodologi dan penyelesaian masalah

Membangunkan kepakaran peringkat tinggi dalam mengenalpasti, mencirikan dan mengeluarkan biofarmaseutikal adalah aspek penting dalam program Master ini. Biofarmaseutikal pembuatan juga memerlukan pengetahuan yang luas mengenai rangka kerja perundangan dan prosedur jaminan kualiti yang memainkan peranan penting dalam penentuan antara disiplin. Untuk mempersiapkan para pelajar kami untuk trend yang akan datang, kami juga menawarkan latihan pelengkap dalam kaedah pembangunan, aplikasi dan pengeluaran untuk tisu dan penggantian organ yang berkualiti.

Kumpulan sasaran

Graduan sarjana yang bertujuan untuk memperoleh pengetahuan mendalam dan kemahiran dan kepakaran yang diperlukan untuk pembangunan dan pembuatan produk bioteknologi. Kebanyakan graduan bekerja di syarikat-syarikat farmaseutikal dan bioteknologi dan pusat penyelidikan perubatan.... [-]

Austria Krems an der Donau
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu