Filter
Ijazah Sarjana
Switzerland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Biologi di Switzerland

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Kajian dalam biologi boleh membawa kepada kerjaya dalam penjagaan kesihatan, pengajaran, pemuliharaan alam sekitar, dan bioteknologi. Ia juga boleh membentuk asas untuk melanjutkan pengajian doktor falsafah dalam bidang kerja-kerja klinikal atau penyelidikan.

Switzerland (Bahasa Jerman: Schweiz, Perancis: Suisse, Itali: Svizzera, Romansch:. Svizra Switzerland mempunyai beberapa universites terkenal dunia seperti ETH Zurich, EPFL di Lausanne, IHEID di Geneva, Universiti Lausanne atau Universiti St Gallen. Perlu diingat, ia 's lebih baik untuk bercakap dalam bahasa tempatan, jadi jika anda boleh ' t berkata-kata sama ada Perancis, Jerman atau Itali, lebih baik pergi untuk kursus bahasa pertama.

Sarjana dalam Biologi di Switzerland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Biologi, Switzerland

University of Neuchâtel

Sarjana Sains dalam mata pelajaran Biologi menawarkan program yang membolehkan pelajar untuk memilih bidang pengkhususan dan memperoleh pelbagai jenis kemahiran yang bole ... [+]

Master dalam Biologi

gambaran keseluruhan kajian

Sarjana Sains dalam mata pelajaran Biologi menawarkan program yang membolehkan pelajar untuk memilih bidang pengkhususan dan memperoleh pelbagai jenis kemahiran yang boleh dipindahkan. Induk ini bermula dengan teras kursus yang meliputi topik-topik utama dalam biologi, dengan penekanan khusus kepada aspek metodologi dan kuantitatif. Program Master meluas ke kursus dalam tujuh bidang khusus mewakili topik penyelidikan yang mana Institut Biologi di UniNE amat terkenal. Pelajar memilih dua daripada pengkhususan, yang mana satu sepadan dengan topik tesis Master mereka.

Struktur program

Semester 1 program Master yang terdiri daripada teras biasa yang memberi tumpuan kepada konsep-konsep asas dan kaedah biologi. Penekanan khusus diberikan kepada kaedah makmal (molekul, kimia), alat kuantitatif (statistik, model, bioinformatik), penulisan saintifik, dan aspek-aspek etika. Pelajar juga berpeluang untuk mengambil bahagian dalam lawatan lapangan (alpine, marin, Mediterranean dan ekosistem tropika) atau melakukan latihan untuk mendapatkan pengalaman kerja.... [-]

Switzerland Neuchâtel
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu