Filter
Ijazah Sarjana
Belgium Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Biologi di Belgium

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Belajar lebih lanjut mengenai aspek-aspek biologi tubuh manusia boleh menjadi asas untuk kajian lebih lanjut dalam farmakologi atau di sekolah perubatan. Bagi mereka yang ingin mengajar sains, pendidikan biologi boleh digabungkan dengan latihan untuk mendapatkan tauliah mengajar.

Belgium, secara rasmi Kerajaan Belgium, adalah sebuah negeri persekutuan di Eropah Barat. Ia adalah ahli pengasas Kesatuan Eropah dan menjadi tuan rumah kepada ibu pejabat EU 's dan juga mereka beberapa pertubuhan antarabangsa utama yang lain seperti NATO.

Sarjana dalam Biologi di Belgium

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Biologi, Belgium

University of Mons

Ijazah Sarjana Biologi Organisma dan Ekologi menawarkan latihan yang khusus untuk memahami isu-isu semasa dalam biologi dan alam sekitar. ... [+]

Program ini mengajar di Perancis.

Ijazah Sarjana Biologi Organisma dan Ekologi menawarkan latihan yang khusus untuk memahami isu-isu semasa dalam biologi dan alam sekitar. Program ini meliputi pelbagai besar bidang penyelidikan termasuk pengurusan ruang semula jadi, oseanografi, biologi marin, antropologi, entomologi, ilmu burung ... Penekanan diberikan terhadap asas-asas yang ketat dalam bidang sains kedua-dua di dalam makmal dan di lapangan.

Pelajar boleh memilih antara tiga kelompok kajian khusus dibangunkan dan disokong oleh kerja-kerja saintifik makmal penyelidikan kami.

Rangka program

Ijazah Sarjana Biologi Organisma dan Ekologi menawarkan state-of-the-art latihan disokong oleh aplikasi berterusan belajar melalui latihan dalam syarikat-syarikat dan / atau makmal di Belgium dan di luar negara. Institut Biologi di UMONS terlibat dalam projek-projek penyelidikan antarabangsa dalam bidang-bidang seperti biologi marin dan entomologi (pollining serangga), sebagai contoh.... [-]

Belgium Mons
Sept. 2019
Perancis
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Mons

The Biokimia, Ijazah Biologi Molekul dan Sel Sarjana menawarkan latihan crossdisciplinary yang khusus dalam sebilangan besar bidang dalam Sains Hayat, dari biokimia ke se ... [+]

Program ini mengajar di Perancis.

The Biokimia, Ijazah Biologi Molekul dan Sel Sarjana menawarkan latihan crossdisciplinary yang khusus dalam sebilangan besar bidang dalam Sains Hayat, dari biokimia ke sel biologi melalui genetik dan biologi molekul.

Pelajar boleh memilih antara empat kelompok khusus yang telah dibangunkan dan disokong oleh kerja-kerja saintifik makmal penyelidikan kami. Salah seorang daripada mereka ditawarkan dengan kerjasama ULB di kampus di Gosselies.

Profil program

Ijazah Sarjana dalam Biokimia, Biologi Molekul dan Sel menyediakan state-of-the-art pendidikan berdasarkan latar belakang saintifik yang kukuh. Apa yang pelajar belajar di sini dimasukkan ke dalam amalan melalui latihan dalam syarikat-syarikat dan / atau di makmal penyelidikan di Belgium atau di luar negara. Institut Biologi di UMONS terlibat dalam projek-projek penyelidikan antarabangsa dalam bidang-bidang seperti mikrobiologi, biologi sel dan proteomik. Dengan kerjasama Fakulti Perubatan dan Farmasi, pelajar program Sarjana mempunyai akses kepada beberapa makmal yang terkenal dunia dalam apa-apa bidang yang amat maju sebagai neurobiologi, pengimejan magnetik, biologi molekul, untuk menamakan beberapa.... [-]

Belgium Mons
Sept. 2019
Perancis
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu