Filter
Ijazah Sarjana
Kanada Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Sains Hayat di Kanada

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

sains biologi & kehidupan adalah satu bidang sains yang mengkaji bagaimana proses yang berbeza, seperti kimia, fizikal, dan geologi, bentuk bagaimana organisma hidup berinteraksi di bumi bersama-sama. Kelas boleh termasuk ekologi, fisiologi, dan evolusi.

Kanada kepentingan yang besar untuk belajar, dan telah membangunkan satu sistem pendidikan kelas pertama dengan standard yang tinggi. Bukan sahaja Kanada menyediakan persekitaran yang selamat, bersih, tetapi ia telah konsisten disenaraikan sebagai salah satu tempat yang terbaik di dunia untuk hidup dari segi kualiti hidup oleh PBB.

Sarjana dalam Sains Hayat di Kanada

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Sains Hayat, Kanada

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
University of Windsor, Graduate

Sarjana Bioteknologi Perubatan merupakan program profesional yang ditawarkan oleh Jabatan Kimia dan Biokimia dan menyediakan pelajar dengan asas yang kukuh terhadap konse ... [+]

Sarjana Bioteknologi Perubatan merupakan program profesional yang ditawarkan oleh Jabatan Kimia dan Biokimia dan menyediakan pelajar dengan asas yang kukuh terhadap konsep-konsep teori dan praktikal perindustrian-undang pengalaman teknik makmal yang digunakan dalam industri bioteknologi perubatan. Selain itu, pelajar juga akan menerima latihan dalam pembangunan pelan perniagaan dan pengkomersilan produk.

Kemahiran dan pengetahuan yang diajar dalam program ini akan membolehkan anda untuk membangunkan kerjaya yang berjaya dalam bidang keusahawanan bioteknologi, bahan-bahan perubatan dan farmaseutikal pencirian, diagnostik perubatan atau produk bioteknologi pembangunan / pemantauan. Di samping itu, program Sarjana Bioteknologi Perubatan boleh menjadi laluan bagi kemajuan kerjaya jika anda sedang bekerja dalam bidang bioteknologi dan / atau industri perubatan dan farmaseutikal yang berkaitan.... [-]

Kanada Windsor
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
16 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu