Sambilan Sarjana dalam Biologi dan Sains Hayat di Amerika Wagga Wagga Australia

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Biologi dan Sains Hayat di Amerika Wagga Wagga Australia 2018

Biologi dan Sains Hayat

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Biologi & Sains Hayat merangkumi semua aspek kajian organisma hidup, dari memahami gen untuk menguruskan ekosistem. Anda boleh belajar: Sains anatomi; Haiwan, Tumbuhan dan Sains Alam Sekitar; Biologi Molekul dan Sel; dan Fisiologi.

Australia adalah sebuah negara pulau dan benua hemisfera selatan, di SW Pasifik, sebuah negara anggota Komanwel.

Pembekal tunggal latihan lanjutan dalam bidang ini adalah kampus Charles Sturt University. Walau bagaimanapun, institusi-institusi lain yang baru muncul manakala walaupun Universiti yang popular berminat untuk menetapkan pusat di sini.

Sambilan Sarjana dalam Biologi dan Sains Hayat di Amerika Wagga Wagga di Australia

Baca lebih lanjut

Sarjana Sains Haiwan

Charles Sturt University
Online Campus Sambilan 18 - 36  January 2019 Australia Wagga Wagga + 1 lagi

Sarjana Sains Haiwan CSU bertujuan untuk menggalakkan refleksi kritikal lanjutan mengenai amalan profesional dalam industri haiwan, menyediakan graduan untuk kedudukan kepimpinan. [+]

Sarjana Sains Haiwan CSU bertujuan untuk menggalakkan refleksi kritikal lanjutan mengenai amalan profesional dalam industri haiwan, menyediakan graduan untuk kedudukan kepimpinan.

Mengapa belajar kursus ini?

Sarjana Sains Haiwan bertujuan untuk:

memberi peluang untuk meneruskan pembelajaran seumur hidup sejajar dengan pernyataan misi Universiti;memenuhi keperluan pendidikan profesional yang bekerja dalam industri haiwan yang sentiasa berubah;menggalakkan pemerolehan kemahiran analitik, kemahiran penyelesaian masalah dan konsep konseptual yang akan membolehkan para pelajar untuk memegang jawatan kepimpinan dalam industri haiwan;menggalakkan kecemerlangan dalam biasiswa dan / atau penyelidikan terfokus dalam bidang disiplin calon.... [-]