Sambilan Sarjana dalam Biologi dan Sains Hayat di Amerika Orange Australia

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Biologi dan Sains Hayat di Amerika Orange Australia 2018

Biologi dan Sains Hayat

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Biologi & Sains Hayat merangkumi semua aspek kajian organisma hidup, dari memahami gen untuk menguruskan ekosistem. Anda boleh belajar: Sains anatomi; Haiwan, Tumbuhan dan Sains Alam Sekitar; Biologi Molekul dan Sel; dan Fisiologi.

Australia mempunyai bilangan ketiga terbesar pelajar asing di dunia walaupun mempunyai masyarakat yang hanya 23 juta. Ini adalah pencapaian akademik yang kukuh, tetapi institusi Australia seperti yang disenaraikan sebagai bandar-bandar yang menempatkan mereka di sekitar tanah yang asli.

Orange penuh dengan profesional terbaik dalam perundingan dan pengambilan. Ini adalah kerana kemudahan pendidikan yang lebih tinggi boleh didapati di kawasan itu seperti Kampus Charles Stuart Universiti dan kampus TAFE.

Sambilan Sarjana dalam Biologi dan Sains Hayat di Amerika Orange di Australia

Baca lebih lanjut

Sarjana Pertanian Lestari

Charles Sturt University
Online Campus Sambilan 18 - 36  January 2019 Australia Orange + 1 lagi

Program Pertanian Mampan CSU adalah fleksibel dan direka untuk memenuhi keperluan pertanian dengan melengkapkan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk menyeimbangkan sumber semula jadi, faktor manusia dan ekonomi yang mempengaruhi kemampanan pertanian. [+]

Program Pertanian Mampan CSU adalah fleksibel dan direka untuk memenuhi keperluan pertanian dengan melengkapkan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk menyeimbangkan sumber semula jadi, faktor manusia dan ekonomi yang mempengaruhi kemampanan pertanian.

Mengapa belajar kursus ini?

Sarjana Pertanian Berkelanjutan CSU menyatukan kajian dalam tiga bidang utama kelestarian: sistem pertanian dan semula jadi, perniagaan pertanian, dan kemanusiaan. Melalui perkembangan perspektif kreatif dan kritikal mengenai kemampanan, kursus ini memberi tumpuan kepada cara inovatif untuk meningkatkan pertanian untuk jangka sederhana hingga panjang. Graduan dilengkapi untuk menyediakan kepimpinan dalam dasar, penyelidikan dan pengurusan strategik yang relevan dengan pelbagai konteks industri.... [-]