Filter
Ijazah Sarjana
Rusia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Biologi Molekul di Rusia

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Biologi molekul ialah kajian makromolekul biologi dan proses di mana mereka terlibat. Sarjana Biologi Molekul menggabungkan konsep teras biologi molekul, biokimia dan bioteknologi.

Rusia atau, juga secara rasmi dikenali sebagai Persekutuan Rusia, adalah sebuah negara di utara Eurasia. Pendidikan di Rusia disediakan terutamanya oleh kerajaan dan dikawal selia oleh Kementerian Pendidikan dan Sains. Di Rusia, ia mengambil masa kira-kira 70% daripada masa latihan bagi pelajaran hubungan dengan seorang guru, selebihnya 30% daripada beban kerja yang mengabdikan diri untuk kajian bebas bahan.

Sarjana dalam Biologi Molekul di Rusia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Results in Biologi Molekul, Rusia

National Research Lobachevsky State University of Nizhni Novgorod

Program ini adalah program antara disiplin pengajian dan direka untuk memberikan pelajar peluang latihan yang luas dalam bidang neurobiologi. ... [+]

Lobachevsky University menawarkan program ijazah sarjana (diajar dalam bahasa Inggeris) dalam keutamaan disiplin saintifik Neurobiologi. Program Neurobiologi menjurus ke arah orang-orang yang berminat untuk belajar prinsip-prinsip fungsi otak.

Bidang ini adalah sangat relevan dan menawarkan perspektif yang luar biasa dalam ilmu pengetahuan moden. Ini adalah berkaitan dengan pertumbuhan aplikasi perubatan: pembangunan dalam bidang prostesis, penciptaan sistem untuk ujian farmakologi, pengembangan kemungkinan kelengkapan penyelidikan-instrumen.

Aplikasi teknikal termasuk: pembangunan sistem navigasi pintar dan kawalan peranti elektro-mekanikal. Program Neurobiologi termasuk pelbagai isu-isu asas dan gunaan tugas dalam bidang biologi, perubatan, fizik, dan robotik.... [-]

Rusia Nizhny Novgorod
October 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu