Sarjana dalam Biologi Molekul di Portugal

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Biologi Molekul di Portugal

Biologi Molekul

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Program Sarjana Biologi Molekul akan menghasilkan pengetahuan yang luas dan pemahaman bidang biologi molekul. Graduan disediakan untuk kerjaya dalam beberapa aspek yang berkaitan dengan biologi molekul sel, penyelidikan bioperubatan dan bioteknologi.

Portugal adalah salah satu daripada negara-negara Eropah yang paling hangat. Program universiti yang sangat berpatutan. Malah Portugal mempunyai salah satu kos hidup yang terendah untuk pelajar. Nikmati pantai besar di Algarve atau sayap lama sejarah di ibu kota Lisbon.

Sarjana dalam Biologi Molekul di Portugal

Baca lebih lanjut

Sarjana dalam Biologi Molekul dan Mikroba

University of Algarve
Campus October 2019 Portugal Faro

Kursus induk menawarkan pemahaman yang komprehensif mengenai sistem biologi mikrob dan lain-lain, dari organisasi molekul dan selular individu atau komuniti kepada aplikasi bioteknologi dalam bidang yang berlainan (Persekitaran, Perindustrian dan Bioperubatan). [+]

Mengenai

Kursus induk menawarkan pemahaman yang komprehensif mengenai sistem biologi mikrob dan lain-lain, dari organisasi molekul dan selular individu atau komuniti kepada aplikasi bioteknologi dalam bidang yang berlainan (Persekitaran, Perindustrian dan Bioperubatan).

[-]