Filter
Ijazah Sarjana
Itali Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Biologi Marin di Itali

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

biologi marin merujuk kepada kajian akademik persekitaran marin dan kehidupan yang terkandung di dalamnya, termasuk tumbuh-tumbuhan, haiwan, dan mikroorganisma. Dengan belajar tentang dan memahami spesies marin, individu membantu meningkatkan kesihatan planet ini.

Itali, secara rasmi Republik Itali, ialah sebuah republik berparlimen kesatuan dalam Kesatuan Eropah, yang terletak di Eropah Selatan. Di utara, ia bersempadan dengan Perancis, Switzerland, Austria, dan Slovenia sepanjang Alps.

Sarjana dalam Biologi Marin di Itali

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Biologi Marin, Itali

University of Cagliari

Program Ijazah Sarjana (CLM) dalam Marine Bio-Ecology bertujuan untuk menyelesaikan pengetahuan asas yang diperoleh melalui Ijazah Sarjana Muda dalam Biologi. CLM dalam M ... [+]

Program Ijazah Sarjana (CLM) dalam Marine Bio-Ecology bertujuan untuk menyelesaikan pengetahuan asas yang diperoleh melalui Ijazah Sarjana Muda dalam Biologi. CLM dalam Marine Bio-Ecology, menurut prinsip-prinsip harmonisasi Eropah, mematuhi inisiatif penalaan kebangsaan kursus pengajian dalam Biologi kepunyaan Kolej Biologi Universiti-Universiti Itali (CBUI). Khususnya, CLM bertujuan untuk melatih siswazah yang dapat menjalankan aktiviti profesional mereka dalam alam sekitar dalam kerumitannya, dengan perhatian khusus terhadap persekitaran laut, pantai dan lagun, dengan kesadaran peranan dan keupayaan untuk mentafsirkan dan menggalakkan pembangunan sosial, saintifik, dan teknologi dalam sektor ini. Graduan di Marine Bio-Ecology boleh mendaftar, setelah lulus peperiksaan Negeri, di Daftar Biologi Kebangsaan, Bahagian A.... [-]

Itali Cagliari
Oktober 2019
Itali
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu