MASTERSTUDIES

Ijazah Sarjanav dalam Biologi Marin di Arab Saudi

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Selamat pekerjaan dalam bidang sains alam sekitar marin dengan mendapatkan ijazah Sarjana dalam Biologi Marin. Mengkaji tentang organisma dalam dunia marin dan sistem alam sekitar marin daripada mikrob kepada haiwan di Universiti Stockholm dan kolej atas yang lain dan universiti-universiti di United Kingdom.

Arab Saudi adalah salah satu daripada kedua-dua negara yang dinamakan untuk keluarga diraja mereka, bersama-sama dengan Hashimiah Kerajaan Jordan. Terdapat cukup beberapa pekerjaan untuk pegawai dagang di Arab Saudi. Ia 's disyorkan untuk belajar bagaimana untuk membaca Arab, tajweed asas, dan beberapa kemahiran bercakap asas sebelum anda datang.

Sarjana dalam Biologi Marin di Arab Saudi

1 Hasil dalam Biologi Marin, Arab Saudi Filter

Sarjana dalam Sains Marin (MarS)

King Abdullah University of Science and Technology
Sarjana
<
Sepenuh Masa
<
3 semester
English
Kampus

Program Sains Marin (MarS) memanfaatkan lokasi KAUST di Laut Merah, makmal hidup yang berpotensi besar untuk sains yang menarik. Program ini menangani biologi dan ekologi pelb ...

Baca lebih lanjut