Filter
Ijazah Sarjana
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Biologi Manusia 2019/2020

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Individu yang berminat dalam anatomi dan fungsi badan manusia boleh mendapat manfaat daripada kajian biologi manusia. Ia biasanya melihat pemahaman badan pada tahap fizikal dan molekul. Program dalam biologi manusia mungkin paling sesuai untuk mereka yang berminat dalam sains perubatan atau fisiologi.

Sarjana dalam Biologi Manusia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Biologi Manusia

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació

Kajian tentang tingkah laku primata adalah salah satu sains asas untuk pemahaman tentang evolusi dan genesis tingkah laku manusia, serta untuk pemuliharaan spesies ini da ... [+]

Sebab untuk mengambil tuan

Hanya latihan Pascasiswazah dan Sarjana dalam bidang primatologi di Sepanyol.

Pasukan pengajaran yang dibentuk oleh pakar kebangsaan dan antarabangsa profesional khusus di setiap kawasan.

Pemantauan peribadi pasukan penyelarasan dan pengurusan.

Amalan dan kerja penyelidikan etika sebenar di Fundació Mona dan pusat primata lain di peringkat kebangsaan dan antarabangsa.

persembahan

Kajian tentang tingkah laku primata adalah salah satu sains asas untuk pemahaman tentang evolusi dan genesis tingkah laku manusia, serta untuk pemuliharaan spesies ini dalam kebebasan dan penjagaan mereka dalam penangkapan dalam keadaan optimum kesejahteraan. Pendekatannya semakin interdisipliner baik dari sains biologi dan dari sains sosial dan manusia. Unit Penyelidikan pusat pemulihan Yayasan Mona menawarkan latihan profesional dan interdisipliner yang membolehkan para peserta menjalankan amalan teori dan kaedah etoprimatologi, di bawah bimbingan orang yang khusus dalam tingkah laku haiwan, kognisi, evolusi dan kebajikan antara lain.... [-]

Sepanyol,English
Sepenuh masa
19 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu