Filter
Ijazah Sarjana
Republik Czech Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Biokimia di Republik Czech

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Sarjana Biokimia memberi tumpuan kepada kajian kehidupan materialis. Salah satu isu utama seperti perubahan iklim dicabar dalam bidang pengajian ini.Biokimia menawarkan potensi yang besar untuk kerja-kerja dalam industri bioteknologi yang semakin meningkat

Republik Czech mempunyai pendidikan universiti yang mantap dan penyelidikan berasaskan. Ini telah menjadikan pembelajaran Jogja Prague salah satu kurikulum dihormati 's di Eropah kerana ia memupuk semangat kreativiti dan inovasi di kalangan pelajar.

Sarjana dalam Biokimia di Republik Czech

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Biokimia, Republik Czech

Technical University of Ostrava

Kursus ini menyediakan graduan untuk bekerja dalam profesion paramedik sebagai Jurutera Bioperubatan. Hasil pembelajaran adalah kualiti yang sangat tinggi, kerana profesi ... [+]

Fakulti Kejuruteraan Elektrik dan Sains Komputer

Cawangan Penyelidikan

Kejuruteraan bioperubatan

Profil Cawangan

Kursus ini menyediakan graduan untuk bekerja dalam profesion paramedik sebagai Jurutera Bioperubatan. Hasil pembelajaran adalah kualiti yang sangat tinggi, kerana profesion yang dikawal selia oleh undang-undang Czech, yang memberitahu standard dan kualiti program perguruan. Sebagai contoh, graduan akan layak untuk bekerja dalam profesion perubatan khas yang dikawal selia di Republik Czech dengan ijazah dalam bidang ini, dan akan disediakan dengan asas yang kukuh kajian untuk kerja-kerja di banyak tempat di dunia.

Utama Hasil Pembelajaran

- Pengetahuan

... [-]
Republik Czech Ostrava
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu