Filter
Ijazah Sarjana
Rusia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Bioinformatik di Rusia

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Bioinformatik berkenaan dengan penggunaan pendekatan berasaskan komputer kepada pemahaman proses-proses biologi. Teknologi hari ini memberi kita analisis berkapasiti tinggi gen dan protein yang menjadikan perlu untuk mengintegrasikan informatik apabila menyelesaikan masalah biologi.

Rusia atau, juga secara rasmi dikenali sebagai Persekutuan Rusia, adalah sebuah negara di utara Eurasia. Pendidikan di Rusia disediakan terutamanya oleh kerajaan dan dikawal selia oleh Kementerian Pendidikan dan Sains. Di Rusia, ia mengambil masa kira-kira 70% daripada masa latihan bagi pelajaran hubungan dengan seorang guru, selebihnya 30% daripada beban kerja yang mengabdikan diri untuk kajian bebas bahan.

Sarjana dalam Bioinformatik di Rusia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Bioinformatik, Rusia

St. Petersburg Academic University of the Russian Academy Of Sciences

Di Makmal Biologi Algoritma, diketuai oleh seorang profesor di University of California, Paul Pevzner, program tuan khusus mengenai bioinformatik algoritmik ... [+]

Master - Bioinformatika Algoritma

Bahasa arahan: Rusia

Di Makmal Biologi Algoritma, yang diketuai oleh seorang profesor di University of California, Paul Pevzner, program tuan khusus mengenai bioinformatika algorithm telah dibuka. Latihan ini meliputi kursus mendalam mengenai algoritma dan struktur data yang digunakan untuk menganalisis set data yang besar, yang diperoleh dengan bantuan kaedah bioteknologi moden. Selain itu, latihan termasuk pengaturcaraan, matematik diskret, asas-asas biologi molekul, statistik, pembelajaran mesin dan mata pelajaran lain yang lebih khusus. Program latihan terperinci tersedia pada halaman yang sesuai. Sebagai kerja saintifik, pelajar di bawah bimbingan kakitangan makmal mengambil bahagian dalam menyelesaikan masalah sebenar bioinformatik. Ini adalah perkembangan algoritma dan sistem perisian untuk pemasangan urutan genom (pemasangan jujukan genom de novo), serta masalah teori dan praktikal dalam bidang proteomik komputasi dan spektrometri massa. Program ini direka bentuk untuk menghasilkan pakar-pakar berkualiti tinggi mengenai isu-isu algoritma bioinformatik, dalam permintaan kedua-dua sains dan dalam industri.... [-]

Rusia Saint Petersburg
Sept. 2019
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu