Sarjana di Belgium

Terbaik Ijazah Sarjanav di Belgium 2019

Sarjana

Negara kecil Eropah Belgium adalah sebuah negara yang benar-benar antarabangsa. Selain menjadi tuan rumah kepada ibu pejabat EU, ia juga menjadi tuan rumah kepada ibu pejabat banyak organisasi antarabangsa yang lain. Dengan bahasa rasmi tiga, muzium yang menarik, seni bina lama yang indah, institusi politik yang penting, dan mempunyai pelbagai budaya, mengambil Ijazah Sarjana Belgium adalah pilihan yang sangat baik bagi mereka yang mencari lokasi yang dinamik untuk memajukan pendidikan. Penuh dengan kemajuan teknologi, Belgium adalah sebuah negara Eropah moden dengan sejarah yang lebih baru berbanding dengan negara-negara jiran. Bagi pelajar yang berminat untuk belajar di lokasi yang pelbagai, Belgium adalah sempurna. Belanda, Perancis dan Jerman adalah semua bahasa rasmi Kerajaan Belgium, dan pelajar akan berpeluang untuk tinggal dan bekerja di kalangan orang-orang dari semua bahagian dunia apabila mereka mengikuti latihan siswazah di negara ini.

Yang berbilang bahasa, berpendidikan tinggi, persekitaran antarabangsa di Belgium adalah tempat yang hebat untuk mengambil Ijazah Sarjana anda. Belgium mempunyai beberapa universiti yang sangat baik untuk pelajar-pelajar asing untuk dipertimbangkan. Negara ini sangat menghargai pendidikan, dengan kadar literasi dewasa tinggi dan yang ke-19 ranking dalam pendidikan daripada Program Penilaian Pelajar Antarabangsa. Penekanan terhadap pendidikan dengan mudah diterjemahkan ke peringkat pendidikan menengah, dan pelajar mendapat manfaat daripada beberapa profesor terkemuka di Eropah semasa belajar di Belgium.

Di Belgium, tahun akademik bermula pada hari pertama bulan Oktober dan berjalan melalui 30 September. Universiti paling membahagikan tahun ini kepada dua semester, yang dipecahkan kepada 13 minggu pengajian, dua minggu bercuti, seminggu kajian individu dan tiga minggu peperiksaan.

Belgium membahagikan darjah ke tiga kitaran. Ijazah Sarjana dianggap ijazah kitaran kedua.Ia boleh didapati kepada pelajar-pelajar yang telah memiliki ijazah Sarjana Muda. Mereka yang mempunyai pengalaman profesional yang luas boleh memohon kepada Panel Kemasukan untuk mempunyai pengalaman yang disahkan untuk berkhidmat sebagai ijazah. Mereka juga mesti memfailkan permintaan dengan sekolah yang mereka ingin belajar. Kebanyakan program Sarjana mengambil dua tahun pengajian, atau empat semester, untuk melengkapkan.

Selain Ijazah Sarjana standard, universiti Belgium menawarkan ijazah Sarjana Komplementari. Ini ditawarkan kepada orang-orang yang sudah mempunyai ijazah sarjana atau yang mempunyai 300 kredit. Ini berbeza daripada kitaran ketiga, dan adalah lebih selaras dengan ijazah Sarjana kedua daripada ijazah Doktor Falsafah.

Di Belgium, pelajar berpeluang untuk belajar di persekitaran pelbagai bahasa. Kelas Sarjana biasanya diajar di Perancis, Belanda dan Jerman. Pelajar akan dapat memilih daripada yang paling major kerana mereka mengejar Sarjana Belgium.Selain itu, mereka akan mendapat manfaat daripada yang tinggal di ibu pejabat Kesatuan Eropah dan beberapa pertubuhan antarabangsa yang lain. Ini bermakna bahawa pelajar akan sentiasa berada dalam hubungan dengan orang-orang dari seluruh dunia.

Selepas menamatkan pengajian dengan Ijazah Sarjana Belgium, pelajar boleh memilih untuk melanjutkan ijazah kitaran ketiga, yang bersamaan dengan ijazah doktor falsafah, atau mereka boleh mula mencari kedudukan yang profesional dalam bidang mereka. Mempunyai Ijazah Sarjana akan menjadikan mereka lebih berkelayakan untuk peluang pekerjaan di seluruh negara juga. Majikan utama di Belgium termasuk SAS, Torfs dan AE. Teknologi, perniagaan dan kewangan adalah semua industri penting di Belgium.

Jika anda sedang mempertimbangkan mengikuti program ijazah Sarjana di Belgium, anda akan perlu belajar tentang keperluan visa. Pelajar juga akan perlu untuk mencari tempat tinggal sebelum membuat perjalanan ke negara ini, dan kemudian membuat rancangan untuk perjalanan itu.Namun langkah pertama dalam proses ini adalah mencari sebuah sekolah dengan program ijazah yang betul, dan alat carian dalam talian kami yang boleh membantu. Layari senarai program atau digunakan dalam kajian untuk mencari satu yang paling sesuai dengan keperluan dan matlamat anda.

Baca lebih lanjut

Eit-KIC master dalam tenaga (leuven et al)

KU Leuven: Faculty of Engineering Science
Campus Sepenuh masa Sambilan September 2019 Belgium Leuven + 1 lagi

[+]

Apakah 'Master EIT-KIC Tenaga' semua kira-kira? Struktur

Pada tahun kedua, pelajar terus berusaha ke arah menulis tesis Sarjana dan menghadiri kursus elektif: umum, memperluas dan pilihan tertentu.

Projek bersepadu juga dimasukkan. Ini sekolah musim panas merangkumi soft skills seperti teambuilding, rangkaian, kepimpinan, keusahawanan dan komunikasi antara budaya, semua didorong oleh perbualan yang menarik dengan profesional dari industri tenaga, firma perundingan dan majlis perbandaran.

Pelajar-pelajar ini menemui pelbagai inovasi dan teknologi dalam sektor bandar pintar terkemuka di luar kurikulum tradisional.

Di sini pelajar belajar untuk mengintegrasikan dan mengaplikasikan pengetahuan dan kemahiran yang diperolehi dalam mereka tahun sebelumnya. penemuan projek akan disiasat dengan tujuan untuk mengoptimumkan nilai dan permohonan mereka dalam kedua-dua konteks tenaga semasa dan akan datang.... [-]


Sarjana Pengurusan Am

HEC Management School - University of Liège
Campus Sepenuh masa September 2019 Belgium Liège

Ijazah Sarjana dalam pengurusan, dengan pelbagai pengkhususan, memberikan latihan yang baik dengan tahap pengkhususan yang tinggi. Program ini terdiri daripada teras pengetahuan konsep (teori) yang kuat yang sedia untuk diubah dengan cepat ke dalam praktikal (operasi) kemahiran dalam pekerjaan pengurusan yang berbeza. Setiap pengkhususan menggabungkan pelbagai kursus khusus, magang (dalam syarikat, dalam organisasi awam, di pusat penyelidikan dan lain-lain) dan tesis akhir. [+]

Ijazah Sarjana dalam pengurusan, dengan pelbagai kepakaran, memberikan anda

latihan yang baik dengan tahap pengkhususan tinggi. Program ini terdiri daripada teras pengetahuan konsep (teori) yang kuat yang sedia untuk diubah dengan cepat ke dalam praktikal (operasi) kemahiran dalam pekerjaan pengurusan yang berbeza. Setiap pengkhususan menggabungkan pelbagai kursus khusus, magang (dalam syarikat, dalam organisasi awam, di pusat penyelidikan dan lain-lain) dan tesis akhir.Latihan ini menggabungkan kemahiran universiti yang transversal yang diperlukan untuk pembangunan kerjaya yang betul dalam dunia kewangan, sama ada di syarikat atau di organisasi profesional (kesesuaian, fleksibiliti, keingintahuan intelektual, keterbukaan kepada dunia, kreativiti, semangat keusahawanan, berakar di dunia nyata, pembelajaran berterusan) dengankajian terperinci tentang disiplin asas pengurusan di peringkat yang membenarkan graduan memulakan kerjaya profesional am, atau yang dikaitkan dengan lebih spesifik ke salah satu disiplin ini.penguasaan menyeluruh kemahiran atau bidang pengkhususan yang khusus, memberikan lulusan dengan profil khusus untuk tujuan mencari pekerjaan atau mengejar penyelidikan selanjutnya.kemahiran dalam dua bahasa asing: Bahasa Inggeris (ke tahap yang sepadan dengan standard antarabangsa C1) dan bahasa lain (kepada tahap minimum B2).memahami cara syarikat berfungsi dan isu-isu ekonomi kontemporari yang dipertaruhkan.keupayaan untuk melaksanakan pengetahuan yang diperoleh dalam konteks keadaan lapangan yang kompleks, untuk menganalisis keadaan yang diperhatikan dengan ketat dan untuk menyediakan penyelesaian yang sesuai.Pengkhususan dalam program ijazah Sarjana dalam pengurusan diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris, atau sebaliknya dalam bahasa Inggeris dan Perancis. Mereka membina bidang kecemerlangan Sekolah atau sektor profesional tertentu.... [-]

Tuan analisis pemasaran

Ghent University - Faculty of Economics and Business Administration
Campus Sepenuh masa Sambilan September 2019 Belgium Ghent + 1 lagi

Sarjana Analisis Marketing ialah pengajian sepenuh masa selama setahun (atau dua tahun kajian sambilan) mengenai Pengurusan Perhubungan analisis Pelanggan (CRM) / topik Risikan Perniagaan dalam bahasa Inggeris yang meliputi teknik perlombongan data. [+]

Sarjana Analisis Marketing

Sarjana Analisis Marketing ialah pengajian sepenuh masa selama setahun (atau dua tahun kajian sambilan) mengenai Pengurusan Perhubungan analisis Pelanggan (CRM) / topik Risikan Perniagaan dalam bahasa Inggeris yang meliputi teknik perlombongan data. Lebih khusus, kajian ini terutamanya memberi tumpuan kepada: Analisis Pelanggan perisikan Pengurusan Hubungan / pelanggan (iaitu menggunakan teknik perlombongan data untuk mendedahkan Pengetahuan dalam Pangkalan Data (KDD)), serta penyelidikan pasaran / pemasaran.

Ini tahap yang berkualiti tinggi ditawarkan dengan harga yang rendah daripada 541 EUR ≈ 735 USD (iaitu, normal bayaran masuk tahun penuh untuk semua pelajar untuk semua ijazah universiti 'normal' di Belgium) + lebih kurang. 250 EUR ≈ 340 USD (untuk buku, perisian, dan lain-lain). Ghent University telah menawarkan peringkat tinggi ijazah lanjutan-induk ini sejak Oktober 1999.... [-]


Master dalam pengurusan perniagaan - program ijazah triple (ichec - UCL -ulb).

ICHEC Brussels Management School
Campus Sepenuh masa September 2019 Belgium Brussels

Dianjurkan dalam tempoh dua tahun, ini 120 kredit program Ijazah Sarjana, terutamanya bukan khusus, membolehkan pelajar untuk meningkatkan kecekapan mereka dalam pelbagai mata pelajaran yang berkaitan dengan sains komersial. [+]

Dianjurkan dalam tempoh dua tahun, ini 120 kredit program Ijazah Sarjana, terutamanya bukan khusus, membolehkan pelajar untuk meningkatkan kecekapan mereka dalam pelbagai mata pelajaran yang berkaitan dengan sains komersial.

Di bawah perjanjian antara ICHEC, ULB dan UCL, pelajar perlu mengikuti 15 ECTS kredit di kampus ULB dan satu modul pilihan bernilai 15 ECTS kredit pada salah satu kampus UCL (Louvain-la-Neuve atau Mons) sebagai tambahan kepada program teras . Kedua-dua UCL dan ULB juga mengambil bahagian dalam penyeliaan MA Dissertations.

Satu tempoh latihan dianjurkan. Tesis juga diperlukan.

Seorang pelajar menamatkan pengajian program ini akan layak sebagai «Master dalam Pengurusan Perniagaan».... [-]


Master Eksekutif Antarabangsa dalam Perniagaan Bola Sepak

International Football Business Institute
Campus Sepenuh masa September 2019 Belgium Brussels

Semuanya bermula dengan hati untuk perniagaan dan semangat untuk bola sepak. IFBI menawarkan para peserta tuan eksekutif unik untuk mengkhususkan diri dalam perniagaan bola sepak. Semasa kursus, pelajar akan berpeluang untuk berhubung dengan pakar yang bekerja di kelab bola sepak, persekutuan, persatuan dan syarikat. [+]

Master Eksekutif Perniagaan Sepak Bola Antarabangsa

Ijazah pascasiswazah antarabangsa dari Universiti Brussels - Vrije Universiteit Brussel, yang dianjurkan dan diselaraskan oleh International Football Business Institute (IFBI).

Gambaran Keseluruhan ProgramKenapa ijazah dalam perniagaan bola sepak?

Semuanya bermula dengan hati untuk perniagaan dan semangat untuk bola sepak. IFBI menawarkan para peserta tuan eksekutif unik untuk mengkhususkan diri dalam perniagaan bola sepak. Semasa kursus, pelajar akan berpeluang untuk berhubung dengan pakar yang bekerja di kelab bola sepak, persekutuan, persatuan dan syarikat. Dalam tempoh satu tahun, mereka akan membina rangkaian global dalam industri bola sepak. Aset utama kursus ini ialah ia membolehkan pelajar merapatkan jurang antara pendekatan akademik dan persekitaran kerja kehidupan sebenar dalam industri bola sepak. Kami yakin bahawa kelas hidup di kampus kami, di mana anda boleh bertemu pensyarah anda, adalah penting untuk mencapai matlamat ini!... [-]


Master Eksekutif dalam Pengajian Kesatuan Eropah di Brussels

The Institute for European Studies
Campus Sepenuh masa Sambilan September 2019 Belgium Brussels + 1 lagi

IEE-ULB menganjurkan ijazah Sarjana Eksekutif, satu program latihan tersuai dalam bahasa Inggeris. Temui Eksekutif Eksekutif kami dalam Pengajian Kesatuan Eropah. [+]

IEE-ULB menganjurkan ijazah Sarjana Eksekutif, satu program latihan tersuai dalam bahasa Inggeris. Temui Eksekutif Eksekutif kami dalam Pengajian Kesatuan Eropah.

Master Eksekutif dalam Pengajian Kesatuan Eropah disesuaikan dan disahkan latihan. Diiktiraf dalam bahasa Inggeris, program ini menawarkan peserta kelebihan kelenturannya. Mereka boleh mengikuti program penuh atau menyesuaikannya dengan mengambil modul atau kursus tertentu.

Program ini menangani cabaran integrasi dan tema kajian baru - baru ini di tengah-tengah proses pembuatan keputusan Eropah.

Program Master Eksekutif

Master Eksekutif dalam Pengajian Kesatuan Eropah (MEUS) adalah program pascasarjana dengan jadual waktu yang berperingkat-peringkat pada waktu malam atau pada hari Sabtu.... [-]


Master dalam pengajian liberal

European College for Liberal Studies
Campus Sepenuh masa Sambilan 9 - 12  September 2019 Belgium Brussels Antwerp + 2 lagi

MLS - Master Pengajian Liberal (60 kredit) [+]

program siswazah kita, masing-masing dengan keperluan program yang berbeza, adalah berdasarkan dan serasi sepenuhnya dengan yang ditubuhkan sistem pendidikan Eropah dan Amerika Syarikat. Garis panduan Eropah bagi pengajian tinggi yang digariskan dalam perjanjian Bologna. Setelah nombor minimum kredit yang telah diperolehi, permintaan untuk tamat pengajian boleh dikemukakan. Tidak semua program yang ditawarkan di semua kampus. Rujuk jadual program untuk maklumat lanjut.

Kursus

Kursus lepasan dibahagikan kepada kursus teras dan kursus pengkhususan. Elektif boleh dipilih dari mana-mana kursus yang dirancang ditawarkan di peringkat siswazah. kursus Pengkhususan dijadualkan berdasarkan enrolmen dan mungkin tidak terdapat di semua kampus. Pengkhususan kursus berjadual disediakan untuk semua pelajar juga sebagai elektif. Rujuk jadual program untuk maklumat lanjut. Rujuk ke gambaran keseluruhan kursus untuk senarai kursus yang ditawarkan. Pelajar perlu bagi melengkapkan kursus dan mendapatkan kredit pada tahap yang paling tinggi.... [-]


Sarjana dalam Pengurusan Am

Vlerick Business School
Campus Sepenuh masa September 2019 Belgium Leuven Ghent + 1 lagi

Dengan program intensif ini, anda akan mendapat asas yang mantap dalam semua bidang pengurusan utama. Walau apa pun latar belakang pengajian anda, anda akan mengembangkan pengetahuan yang baik dan kemampuan untuk memaksimumkan peluang kerjaya anda. [+]

Mendapatkan asas yang mantap dalam semua bidang pengurusan utama . Walau apa pun latar belakang pengajian anda, anda akan mengembangkan pengetahuan yang baik dan kemampuan untuk memaksimumkan peluang kerjaya anda .

Membangunkan kepakaran dalam beberapa kawasan pakar melalui tawaran elektiviti dan kem latihan yang luas , dan dengan memilih projek dalam syarikat anda sendiri. Bagi pelajar, sangat berminat dengan Sumber Manusia, kami juga menawarkan pertukaran HRM pilihan Eropah .

Kedudukan oleh Financial TimesKedudukan nr. 1 di BelgiumTop 10 untuk Khidmat Kerjaya di seluruh duniaPeringkat ke-29 dalam Peringkat Universiti QS Dunia

Anda boleh menyertai program ini di ketiga-tiga kampus kami di Brussels, Ghent atau Leuven.... [-]


Sarjana dalam Inovasi

Antwerp Management School
Campus Sepenuh masa 10  August 2019 Belgium Antwerp

Program Master ini membiak para inovator korporat untuk mengambil tugas ini. Program ini merupakan campuran yang seimbang antara pengetahuan pembelajaran terkini tentang strategi dan pengurusan inovasi dan makmal tangan di mana anda akan menggunakan alat keusahawanan korporat dalam suasana kehidupan sebenar dengan permainan perniagaan dan kem boot keusahawanan. Anda akan mengalami bagaimana memulakan usaha korporat. Anda akan membangunkan minda kreatif dan keupayaan inovasi pemimpin keusahawanan. [+]

Sarjana Pengurusan Inovasi dan Keusahawanan

Pengenalan inovasi sistematik dalam syarikat dianggap sebagai salah satu cabaran yang paling penting di masa depan. Inovasi telah menjadi alat penting untuk mewujudkan kelebihan daya saing dalam skala global. Keusahawanan dan inovasi adalah penting untuk mewujudkan kelebihan daya saing pada skala global. Inovasi adalah proses membuka peluang kepada idea baru dan mengubah idea-idea ini ke dalam produk dan proses yang boleh dipasarkan. Program Master ini membiak para inovator korporat untuk mengambil tugas ini. Program ini merupakan campuran yang seimbang antara pengetahuan pembelajaran terkini tentang strategi dan pengurusan inovasi dan makmal tangan di mana anda akan menggunakan alat keusahawanan korporat dalam suasana kehidupan sebenar dengan permainan perniagaan dan kem boot keusahawanan. Anda akan mengalami bagaimana memulakan usaha korporat. Anda akan membangunkan minda kreatif dan keupayaan inovasi pemimpin keusahawanan.... [-]


Master Antarabangsa Di Fintech, Kewangan dan Inovasi Digital (Fintech)

MIP Politecnico di Milano School of Management
Campus Sepenuh masa 12  September 2019 Belgium Brussels

Sarjana Antarabangsa dalam Fintech, Kewangan dan Inovasi Digital (FINTECH) direka untuk menyediakan pelajar dengan semua kemahiran dan kecekapan untuk menghadapi revolusi Fintech. Program ini menyasarkan graduan muda yang ingin mengkhususkan diri di kawasan Fintech dengan memperdalam pengetahuan teknologi digital mereka dan aplikasi mereka di dunia kewangan, contohnya bank, syarikat insurans, pengurusan aset. [+]

Bekerjasama dengan Jabatan Matematik dan Jabatan Kejuruteraan Pengurusan Politecnico di Milano

Fakta UtamaTarikh mula: September 2019Format: Sepenuh Masa Tempoh: 12 bulan Yuran pengajian: € 16.000 Bahasa: Bahasa Inggeris Lokasi: MIP Politecnico di Milano Graduate School of Business (Milan, Itali)

Keperluan Kemasukan: Ijazah Sarjana Muda 3 tahun (minimum 180 ECTS) dalam bidang Kejuruteraan, Ekonomi, Kewangan atau disiplin saintifik

Kursus

Sarjana Antarabangsa dalam Fintech, Kewangan dan Inovasi Digital (FINTECH) direka untuk menyediakan pelajar dengan semua kemahiran dan kecekapan untuk menghadapi revolusi Fintech. Program ini menyasarkan graduan muda yang ingin mengkhususkan diri di kawasan Fintech dengan memperdalam pengetahuan teknologi digital mereka dan aplikasi mereka di dunia kewangan, contohnya bank, syarikat insurans, pengurusan aset.... [-]


Tuan seni bina dalaman

Hasselt University
Campus Sepenuh masa September 2019 Belgium Hasselt Diepenbeek + 1 lagi

Fakulti Seni Bina dan Kesenian mengalu-alukan aplikasi untuk program induk antarabangsa yang inovatif dalam seni bina dalaman dengan fokus yang kuat terhadap penggunaan semula penyesuaian. [+]

Penggunaan Semula Adaptif. Meneroka Potensi Spatial & Poetics yang Ada Sarjana Antarabangsa Seni Bina

Fakulti Seni Bina dan Kesenian mengalu-alukan aplikasi untuk program induk antarabangsa yang inovatif dalam seni bina dalaman dengan fokus yang kuat terhadap penggunaan semula penyesuaian.

Adalah selamat untuk menganggap bahawa (pedalaman) arkitek perlu menangani lebih banyak dengan transformasi dan adaptasi persekitaran yang dibina. Hari ini, peranan seni bina telah ditakrifkan semula ekoran cabaran demografi, ekonomi dan ekologi. Peralihan dan penggunaan semula mengambil tahap tengah dalam amalan dan teori profesion. Program tuan akademik ini adalah inovatif kerana ia menganggap pemeliharaan melalui tindakan penggunaan semula adaptif dan bukan pemuliharaan dan pemulihan semata-mata.... [-]


Sarjana - Moscow

Access Masters
Campus Sepenuh masa February 2019 Belgium Brussels

Lawatan Access Masters akan memperkenalkan anda kepada pelbagai program Sarjana dan akan menghubungkan anda dengan wakil dari beberapa sekolah perniagaan terbaik di dunia. Dengan mendaftar, anda akan mendapat akses kepada program penuh acara tersebut. [+]

A Master - pasport anda ke dunia perniagaan.

Lawatan Access Masters akan memperkenalkan anda kepada pelbagai program Sarjana dan akan menghubungkan anda dengan wakil dari beberapa sekolah perniagaan terbaik di dunia. Dengan mendaftar, anda akan mendapat akses kepada program penuh acara tersebut.

Buka Fair

Pesta Terbuka itu memberi prospek pelajar peluang untuk bertemu wakil sekolah di tempat mereka tanpa sebarang pelantikan sebelumnya, tetapi selepas pendaftaran untuk acara tersebut. Program sarjana yang dibentangkan semasa bahagian ini meliputi pelbagai bidang termasuk: Kejuruteraan, Kewangan dan Perakaunan, Kemanusiaan, Teknologi Maklumat, Hubungan Antarabangsa, Pengajian Undang-undang dan Perundangan, Pengurusan, Pemasaran, Matematik, Perubatan dan Kejururawatan, Sains, Sains Sosial .... [-]


Sarjana dalam Perancangan Bandar dan Pembangunan Wilayah

Isuru
Campus Sepenuh masa September 2019 Belgium Saint-Gilles

Latihan ini dianjurkan secara modular dan mengikut pendekatan berasaskan kecekapan. Pelajar melangkah ke unit pengajaran yang berbeza yang membentuk latihan mengikut irama yang sesuai dengannya, sehingga ujian terintegrasi di mana ia harus menunjukkan melalui kerja sintesis penguasaan transversal kemahiran yang diperolehnya. [+]

Latihan

Latihan ini dianjurkan secara modular dan mengikut pendekatan berasaskan kecekapan. Pelajar melangkah ke unit pengajaran yang berbeza yang membentuk latihan mengikut irama yang sesuai dengannya, sehingga ujian terintegrasi di mana ia harus menunjukkan melalui kerja sintesis penguasaan transversal kemahiran yang diperolehnya.

Persoalan "Bagaimana lelaki akan hidup di sini, esok? Adakah serbuk roti latihan itu. Ini adalah tujuan kursus perancangan bandar di mana pelajar ditujukan untuk merumuskan tindak balasnya dalam bentuk sintesis kreatif dalam pendekatan yang sama seperti yang akan dilaksanakannya dalam amalan profesionalnya.

Sekitar projek, menarik kursus yang berkaitan dengan sains, teknik, cara dan kaedah yang dirujuk oleh perancang dan yang berkaitan dengan pangkalan yang membingkai kegiatannya.... [-]


Sarjana dalam Penyelidikan Ekonomi

Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles
Campus Sepenuh masa September 2019 Belgium Brussels

Program ini terdiri daripada kursus wajib dalam bidang ekonomi, makroekonomi, dan mikroekonomi. [+]

Dunia saintifikKursus perbatasan, dengan penyelidik terkemuka dalam bidang merekaPenempatan cemerlang Ph.D kami graduan di seluruh dunia (Boston University, GSB Chicago, Bank Pembangunan Inter-Amerika, Suruhanjaya Eropah, dan lain-lain)

Tuan ini menawarkan Ph.D. berkualiti tinggi yang berdaya saing di peringkat antarabangsa. program dalam "Ekonomi Kuantitatif", yang membawa kepada Sekolah Doktor Falsafah ECARES. Kualiti cemerlangnya telah disahkan oleh kajian terbaru mengenai kualiti sekolah kedoktoran dalam bidang ekonomi. Salah satunya berdasarkan kejayaan graduan di pasaran kerja akademik. Ia mendapati bahawa Sekolah Doktor Falsafah ECARES adalah antara sepuluh besar di Eropah dan yang ketiga terbaik di Benua Eropah. Yang lain adalah berdasarkan pencapaian saintifik graduan. Ia menunjukkan bahawa salah seorang graduan kami, Domenico Giannone, adalah antara 65 penyelidik muda di seluruh dunia yang lulus kurang dari 15 tahun yang lalu.... [-]


Master Eksekutif dalam Pengajian EU

Centre international de formation européenne (CIFE)
Online & Campus Combined Sambilan October 2019 Belgium Brussels

Master Eksekutif dalam Pengajian EU adalah kurikulum dua tahun (60 ECTS) pelbagai disiplin, yang menawarkan jalur belajar yang fleksibel dan kaedah untuk profesional, siswazah dan pegawai yang mengejar kerjaya mereka pada masa yang sama. [+]

Master Eksekutif dalam Pengajian EU dianjurkan oleh pusat européenne pembentukan antarabangsa ( CIFE - www. CIFE .eu). CIFE adalah institusi pengajian tinggi dan penyelidikan swasta, yang ditubuhkan pada tahun 1954 dengan ibu pejabatnya di Nice dan pejabat cawangan di Berlin, Bruxelles dan Istanbul. Ia menerima pendanaan khas dalam rangka Program Jean Monnet dari Kesatuan Eropah. Kebanyakan graduan program CIFE bekerja untuk institusi Eropah, organisasi antarabangsa dan NGO.

Master Eksekutif kami - pelbagai disiplin dan fleksibel

Master Eksekutif CIFE dalam Kajian EU adalah kurikulum dua tahun (60 ECTS) pelbagai disiplin, yang menawarkan jalur belajar yang fleksibel dan kaedah untuk profesional, siswazah dan pegawai yang mengejar kerjaya mereka pada masa yang sama.... [-]