Sambilan Sarjana di Belarus

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav di Belarus

Sarjana

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Selepas memperoleh ijazah sarjana muda, ramai pelajar membuat keputusan untuk meningkatkan pengalaman dan pendidikan mereka dengan mengejar seorang Master. Sarjana boleh mengambil kira-kira dua tahun untuk mendapatkan, dan terdapat program yang ditawarkan dalam pelbagai bidang supaya pelajar dapat mencari penekanan yang bekerja untuk mereka dan matlamat mereka.

 

Republik Belarus terletak di bahagian Timur Eropah. Belarus menyediakan satu platform yang terbaik untuk pendidikan. Belajar di Belarus adalah cara yang optimum untuk belajar bahasa Rusia dan Belarus.

Sambilan Sarjana di Belarus

Baca lebih lanjut

Sarjana Ekonomi

International University
Campus Sambilan September 2019 Belarus Minsk

Fakulti Hubungan Ekonomi dan Pengurusan Antarabangsa sangat popular di kalangan graduan sekolah dari Belarus dan dari negara-negara yang berdekatan. [+]

Sarjana Ekonomi

Fakulti Hubungan Ekonomi dan Pengurusan Antarabangsa telah diwujudkan pada 2006. Pada masa ini, terdapat 759 pelajar kursus sepenuh masa dan 2,400 pelajar kursus koresponden di fakulti.

Fakulti mempunyai tiga jabatan:

Jabatan LogistikJabatan Ekonomi dan PengurusanJabatan Ekonomi dan Kewangan Antarabangsa

Fakulti Hubungan Ekonomi dan Pengurusan Antarabangsa sangat popular di kalangan graduan sekolah dari Belarus dan dari negara-negara yang berdekatan. Proses pengajaran, kurikulum dan kursus yang diselaraskan oleh kakitangan akademik yang berkelayakan sangat baik untuk menambah imej positif Universiti.Jurusan yang ditawarkan pada program kursus sepenuh masa dan paruh waktu ialah:... [-]