MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Belanda 2019

Pendidikan tinggi di Belanda adalah sistem pendidikan binari yang terdiri daripada darjah penyelidikan berorientasikan dipanggil Wetenschappelijk Onderwijs (WO) dan HBOS (Hoger Beroepsonderwijs), yang memberikan ijazah profesional untuk pelajar yang berminat dalam bidang kerjaya yang tidak terutamanya melibatkan penyelidikan. Adalah menjadi WO program yang membolehkan pelajar untuk mendapatkan ijazah Sarjana 's di Belanda, dengan pilihan untuk melakukan penyelidikan mengenai beberapa disiplin: sosiologi, linguistik, kesihatan dan sains perubatan, biologi, pertanian, kejuruteraan dan antropologi, hanya untuk menamakan beberapa.

Banyak kursus peringkat siswazah yang ditawarkan di universiti-universiti Belanda disediakan dalam Bahasa Inggeris. Sebagai contoh, Universiti Amsterdam mempunyai lebih 130 program ijazah sarjana 's dalam Bahasa Inggeris dan Universiti Leiden menawarkan 80 yang diajar dalam bahasa Inggeris.Sebab di sebalik Belanda menjadi begitu bermotivasi dalam menawarkan beratus-ratus kursus dalam bahasa Inggeris adalah ikrar institusinya untuk melakukan untuk pengantarabangsaan dan meningkatkan lagi, masyarakat sudah pelbagai budaya berfikiran terbuka.

Nota Tentang Ijazah Sarjana 's di Belanda:

  • Kebanyakan pelajar melengkapkan ijazah sarjana 's dalam masa dua tahun. Selepas itu, mereka layak untuk memasuki program doktor jika dikehendaki
  • Universiti Belanda tidak menawarkan di kampus penginapan jadi pelajar membuat perancangan awal untuk menyewa tempat untuk hidup.
  • Tahun akademik di Belanda berjalan dari bulan September hingga bulan Jun, dengan cuti musim panas yang berpanjangan dari Julai hingga 1 September
  • Permit kediaman dikeluarkan selagi pelajar yang mempunyai pasport yang sah, berdaftar sepenuh masa, mempunyai insurans perubatan dan wang yang cukup untuk membeli tiket pergi balik.
  • Sistem penggredan yang digunakan oleh universiti terdiri daripada "10 " untuk cemerlang (uitmuntend); "7 " untuk sangat memuaskan (ruim voldoende); dan "2 " untuk miskin (slecht). Universiti Belanda juga mengintegrasikan lulus / gagal (voldoende / onvoldoende) sistem bagi kursus-kursus tertentu.

 

Pendapatan ijazah Master 's di Belanda juga berpatutan, dengan yuran pengajian purata pelajar siswazah antarabangsa kurang daripada $ 14,000 setahun (€ 10.500). Bagi pelajar Kesatuan Eropah menghadiri kursus induk 's tahap di Belanda, kos biasanya sekitar 2250 €.

Belanda WO Master 's program memerlukan pelajar memperoleh sarjana muda ijazah s sebelum memohon untuk ijazah ' s induk serta menyiapkan sekurang-kurangnya 60 dan tidak lebih daripada 120 kredit. Bagi pelajar yang berhasrat sarjana 's ijazah dalam matematik, sains semula jadi atau pertanian, penuh 120 kredit adalah perlu sebelum memulakan sekolah siswazah. Pelajar akan dijangka untuk menulis tesis sarjana 's untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Sains atau Ijazah Sarjana Muda Sastera.

Pelajar dari luar Kesatuan Eropah akan perlu memperoleh permit kediaman untuk menghadiri sebuah universiti Belanda.Belanda juga meminta para pelajar yang datang dari daerah-daerah tertentu untuk memohon dan menerima permit kediaman sementara, atau MVV, sebelum mereka boleh masuk ke negara ini. Universiti pelajar yang memilih akan mengemukakan permohonan bagi pihak pelajar yang 's selagi mereka mempunyai dokumen yang betul. Di samping itu, pelajar-pelajar siswazah antarabangsa perlu menunjukkan bukti mereka mempunyai sumber kewangan untuk menyokong diri mereka semasa hidup di Belanda. Pada masa ini, jumlah tersebut hendaklah sekurang-kurangnya $ 1000 sebulan atau 750 €. Pelajar Cina perlu memohon secara dalam talian bagi Sijil Nuffic, yang tidak sukar dan hanya satu protokol proses kemasukan.

Mengambil Ijazah Sarjana Belanda adalah pilihan utama bagi kebanyakan pelajar. Di bawah anda akan menemui pautan yang akan membawa anda untuk maklumat lebih lanjut mengenai peluang belajar di Belanda.Klik pada "Baca lebih" untuk mendapat gambaran universiti tertentu dan untuk mendapatkan maklumat percuma yang melibatkan program-program tertentu. Mulakan carian untuk ijazah masa depan anda dengan segera! 

Hasil Filter

Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam bidang hospitaliti antarabangsa (mba)

Hotelschool The Hague
Kampus Sepenuh masa 13 bulan Sept. 2019 Belanda Amsterdam

Yang Program Sarjana Hotelschool The Hague mendidik generasi akan datang pemimpin hospitaliti dan tumpuan pada layanan mesra inovasi konsep, pembangunan perniagaan dan perubahan.

Sarjana Muzik

Fontys University of Applied Sciences
Kampus Sepenuh masa 24 bulan Sept. 2019 Belanda Tilburg

Sarjana Muzik di Fontys School of Fine and Performing Arts di Tilburg, Belanda, adalah program ijazah lanjutan untuk pemuzik yang sangat berbakat yang mencari kerjaya sebagai pemain profesional di peringkat konsert antarabangsa. Dimensi unik Master of Music di Fontys adalah komponen peribadi: pelajar menerima biasiswa dua tahun dan dapat menyesuaikan program sesuai dengan keperluan karir mereka yang baru muncul. Pelajar boleh menggunakan biasiswa mereka untuk mengambil kursus dengan profesor di Fontys dan juga dengan profesor luar dan artis.

Sarjana Sains dalam Sistem Kejuruteraan: Sarjana Sistem Automotif

HAN University of Applied Sciences
Kampus Sepenuh masa Sambilan 18 bulan Permintaan Maklumat Belanda Arnhem + 1 lagi

Walaupun pergerakan sangat penting untuk ekonomi global, ia juga menyumbang kepada peningkatan pengeluaran CO2. Kami memerlukan penyelesaian kreatif yang menggabungkan keperluan mobiliti dengan perkembangan mampan, sosial dan teknikal.

Sarjana dalam Pengurusan dan Dasar Awam Antarabangsa

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Sept. 2019 Belanda Rotterdam

Program Pengurusan dan Dasar Awam Antarabangsa ini memberi tumpuan kepada sifat pengurusan awam dan pembuatan dasar awam yang semakin antarabangsa.

Penyelidikan Sarjana Sains Kesihatan - Pengkhususan dalam Analisis Ekonomi Kesihatan

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Og 2019 Belanda Rotterdam

Program Sarjana Penyelidikan dalam Sains Kesihatan bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan pemahaman yang menyeluruh tentang kaedah dalam sama ada klinikal atau penyelidikan kesihatan awam. Pengkhususan termasuk epidemiologi klinikal, epidemiologi, epidemiologi kesihatan awam, epidemiologi genetik dan molekul, dan analisis ekonomi kesihatan.

Ijazah sarjana dalam kemudahan dan pengurusan hartanah

Zuyd University of Applied Sciences
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Belanda Maastricht

Sarjana Pengurusan

Maastricht School of Management
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Sept. 2019 Belanda Maastricht

Program MSM Master in Management (MM) adalah program tuan penuh sepenuh masa untuk graduan baru dan profesional muda dengan cita-cita untuk menguruskan orang dan proses dengan sukses di mana-mana organisasi, negara atau konteks.

Master eksekutif dalam pengurusan kewangan

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Kampus Sepenuh masa 16 bulan Oktober 2019 Lubnan Beirut Belanda Rotterdam + 2 lagi

Melatih profesional kewangan untuk menguasai dan mendalami pengetahuan mereka mengenai teori dan alat yang diperlukan untuk evolusi fungsi mereka.

Sarjana dalam Pengurusan Hospitaliti dan Perkhidmatan Antarabangsa

NHL Stenden University of Applied Sciences
Kampus Sepenuh masa Sambilan 14 bulan Permintaan Maklumat Belanda Leeuwarden + 1 lagi

Sekiranya anda berfikiran kritikal, kritikal, dan ingin tahu, dan sentiasa mempunyai kepentingan pelanggan anda, ijazah sarjana ini sesuai untuk anda. Ia adalah batu loncatan untuk kerjaya yang berjaya dan dinamik dalam industri perhotelan yang sentiasa berubah.

Sarjana dalam Keusahawanan Mapan

University of Groningen - Campus Fryslan
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Belanda Groningen

Pernah dianggap sebagai kerjaya dalam kemampanan dan pengurusan? Program Sarjana ini akan mengajar anda semua yang anda perlu ketahui tentang Keusahawanan Mapan. Ekonomi global sedang menjalani transformasi ke arah masyarakat yang mampan di mana kepentingan orang, planet dan keuntungan bersama adalah penggerak, bukan sistem ekonomi perindustrian neoklasik.

Sarjana dalam Teknologi Maklumat Perniagaan

International Business School the Hague
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Belanda The Hague

Program Teknologi Informasi Master of Business dari International Business School, The Hague Netherlands bertujuan para pelajar yang bercita-cita untuk mengurus posisi senior, seperti pengarah regional dan pemimpin praktik bisnis di Bank, perusahaan manajemen aset, perusahaan asuransi dan perusahaan akuntan.

Master dalam pengurusan antarabangsa komunikasi (micm) - sepenuh masa

The Hague University of Applied Sciences
Kampus Sepenuh masa 12 bulan Permintaan Maklumat Belanda The Hague

MICM ini menarik pelajar dari seluruh dunia yang mempunyai spektrum luas kepentingan profesional dan pengalaman. Ramai pelajar kami sudah bekerja di

Menguasai bidang seni dan budaya dengan pengkhususan di tempat, budaya dan pelancongan

Erasmus School of History, Culture and Communication - Erasmus University Rotterdam
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Permintaan Maklumat Belanda Rotterdam + 1 lagi

Dalam program ini, anda mengkaji interaksi kompleks antara tempat, budaya dan pelancongan. Anda akan belajar untuk mencari penyelesaian yang kreatif dan kritikal bagi cabaran dalam industri pelancongan.

Master Eropah dalam pengurusan sistem tenaga lestari

European Master in Renewable Energy and European Master in Sustainable Energy System Management
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Belanda Groningen Sepanyol Zaragoza + 1 lagi

SESyM memfokuskan kepada aspek disiplin sistem tenaga. Ia menyediakan pengurusan dan komunikasi kemahiran, serta pengetahuan teknikal yang diperlukan untuk menangani cabaran peralihan sistem tenaga.

Sarjana Sains Komputer dalam Sains Data

European Leadership University
Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan 12 - 15 bulan Permintaan Maklumat Belanda Amsterdam

Program Sarjana Sains Data terdiri daripada 60 kredit kursus ECTS dengan projek akhir. Anda boleh melengkapkan 9 modul dalam 12 hingga 15 bulan dan mendapat ijazah sarjana dalam Sains Data.