Filter
Ijazah Sarjana
Belanda Maastricht Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav in Maastricht, Belanda 2019

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

Pendapatan Master yang memerlukan dua tahun pendidikan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Ini ijazah lanjutan boleh membantu pelajar untuk mencapai matlamat pendidikan dan profesional mereka, kerana kekangan untuk pelajar kereta api program bantuan Sarjana dalam kemahiran dan pengetahuan yang perlu mendarat kerjaya impian mereka.

 

Rakyat, bahasa, dan budaya Belanda disebut sebagai "Belanda ". Sebuah negara Eropah moden hari ini, Belanda dipelihara watak sangat antarabangsanya dan terkenal kerana mentaliti liberal. Belanda mempunyai banyak universiti. Negara ini baru-baru ini telah ditukar tajuk mereka sendiri ke dalam sistem sarjana muda / sarjana.Terdapat dua jenis universiti: Akademik (memberi tumpuan lebih kepada pengetahuan teori, aka "Universiteit ") atau Sains Gunaan (memberi tumpuan lebih pada pengetahuan praktikal, aka "Hogeschool ")

Bandar yang indah di antara dua sungai, Maastricht terkenal kerana institusi pendidikannya seperti Universiti Maastricht. Selain itu Maastricht University dikenali untuk program ijazah yang inovatif dan berbeza.

Sambilan Sarjana in Maastricht di Belanda

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Zuyd University of Applied Sciences

Dalam program pengajian antarabangsa ini, anda akan belajar membuat visualisasi topik yang tepat dari domain klinikal, perubatan dan biologi. ... [+]

Ilustrasi Ilmiah Ilmiah

Dalam program pengajian antarabangsa ini, anda akan belajar membuat visualisasi topik yang tepat dari domain klinikal, perubatan dan biologi. Anda akan mendapat kemahiran untuk menggunakan pelbagai teknik visualisasi tradisional dan digital. Unik di Eropah!

Unik di Eropah!

Satu imej menceritakan lebih daripada seribu perkataan

Tidak menghairankan bahawa dalam biomedical alt = "sains tradisi ilustrasi dicipta untuk membolehkan komunikasi antara alt =" saintis dan pengarang, guru dan pelajar, atau doktor dan pesakit. Seni dan alt = "sains datang bersama dalam alt =" ilustrasi ilmiah.

Kepakaran masa depan anda

Apabila anda lulus, anda adalah pakar yang membuat visualisasi topik yang tepat dari domain klinikal, perubatan dan biologi. Anda mempunyai kemahiran untuk menggunakan pelbagai teknik visualisasi tradisional dan digital.... [-]

Belanda Maastricht
Sept. 2020
English
Sambilan
2 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu