Filter
Ijazah Sarjana
Belanda Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav di Belanda 2019

Pendidikan tinggi di Belanda adalah sistem pendidikan binari yang terdiri daripada darjah penyelidikan berorientasikan dipanggil Wetenschappelijk Onderwijs (WO) dan HBOS (Hoger Beroepsonderwijs), yang memberikan ijazah profesional untuk pelajar yang berminat dalam bidang kerjaya yang tidak terutamanya melibatkan penyelidikan. Adalah menjadi WO program yang membolehkan pelajar untuk mendapatkan ijazah Sarjana 's di Belanda, dengan pilihan untuk melakukan penyelidikan mengenai beberapa disiplin: sosiologi, linguistik, kesihatan dan sains perubatan, biologi, pertanian, kejuruteraan dan antropologi, hanya untuk menamakan beberapa.

Banyak kursus peringkat siswazah yang ditawarkan di universiti-universiti Belanda disediakan dalam Bahasa Inggeris. Sebagai contoh, Universiti Amsterdam mempunyai lebih 130 program ijazah sarjana 's dalam Bahasa Inggeris dan Universiti Leiden menawarkan 80 yang diajar dalam bahasa Inggeris.Sebab di sebalik Belanda menjadi begitu bermotivasi dalam menawarkan beratus-ratus kursus dalam bahasa Inggeris adalah ikrar institusinya untuk melakukan untuk pengantarabangsaan dan meningkatkan lagi, masyarakat sudah pelbagai budaya berfikiran terbuka.

Nota Tentang Ijazah Sarjana 's di Belanda:

  • Kebanyakan pelajar melengkapkan ijazah sarjana 's dalam masa dua tahun. Selepas itu, mereka layak untuk memasuki program doktor jika dikehendaki
  • Universiti Belanda tidak menawarkan di kampus penginapan jadi pelajar membuat perancangan awal untuk menyewa tempat untuk hidup.
  • Tahun akademik di Belanda berjalan dari bulan September hingga bulan Jun, dengan cuti musim panas yang berpanjangan dari Julai hingga 1 September
  • Permit kediaman dikeluarkan selagi pelajar yang mempunyai pasport yang sah, berdaftar sepenuh masa, mempunyai insurans perubatan dan wang yang cukup untuk membeli tiket pergi balik.
  • Sistem penggredan yang digunakan oleh universiti terdiri daripada "10 " untuk cemerlang (uitmuntend); "7 " untuk sangat memuaskan (ruim voldoende); dan "2 " untuk miskin (slecht). Universiti Belanda juga mengintegrasikan lulus / gagal (voldoende / onvoldoende) sistem bagi kursus-kursus tertentu.

 

Pendapatan ijazah Master 's di Belanda juga berpatutan, dengan yuran pengajian purata pelajar siswazah antarabangsa kurang daripada $ 14,000 setahun (€ 10.500). Bagi pelajar Kesatuan Eropah menghadiri kursus induk 's tahap di Belanda, kos biasanya sekitar 2250 €.

Belanda WO Master 's program memerlukan pelajar memperoleh sarjana muda ijazah s sebelum memohon untuk ijazah ' s induk serta menyiapkan sekurang-kurangnya 60 dan tidak lebih daripada 120 kredit. Bagi pelajar yang berhasrat sarjana 's ijazah dalam matematik, sains semula jadi atau pertanian, penuh 120 kredit adalah perlu sebelum memulakan sekolah siswazah. Pelajar akan dijangka untuk menulis tesis sarjana 's untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Sains atau Ijazah Sarjana Muda Sastera.

Pelajar dari luar Kesatuan Eropah akan perlu memperoleh permit kediaman untuk menghadiri sebuah universiti Belanda.Belanda juga meminta para pelajar yang datang dari daerah-daerah tertentu untuk memohon dan menerima permit kediaman sementara, atau MVV, sebelum mereka boleh masuk ke negara ini. Universiti pelajar yang memilih akan mengemukakan permohonan bagi pihak pelajar yang 's selagi mereka mempunyai dokumen yang betul. Di samping itu, pelajar-pelajar siswazah antarabangsa perlu menunjukkan bukti mereka mempunyai sumber kewangan untuk menyokong diri mereka semasa hidup di Belanda. Pada masa ini, jumlah tersebut hendaklah sekurang-kurangnya $ 1000 sebulan atau 750 €. Pelajar Cina perlu memohon secara dalam talian bagi Sijil Nuffic, yang tidak sukar dan hanya satu protokol proses kemasukan.

Mengambil Ijazah Sarjana Belanda adalah pilihan utama bagi kebanyakan pelajar. Di bawah anda akan menemui pautan yang akan membawa anda untuk maklumat lebih lanjut mengenai peluang belajar di Belanda.Klik pada "Baca lebih" untuk mendapat gambaran universiti tertentu dan untuk mendapatkan maklumat percuma yang melibatkan program-program tertentu. Mulakan carian untuk ijazah masa depan anda dengan segera! 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Hotelschool The Hague

Yang Program Sarjana Hotelschool The Hague mendidik generasi akan datang pemimpin hospitaliti dan tumpuan pada layanan mesra inovasi konsep, pembangunan perniagaan dan pe ... [+]

Yang Program Sarjana Hotelschool The Hague mendidik generasi akan datang pemimpin hospitaliti dan tumpuan pada layanan mesra inovasi konsep, pembangunan perniagaan dan perubahan.

Program, yang berpusat di Amsterdam, bermula pada bulan September 2015 dan berlangsung selama 13 bulan. Pada masa ini anda akan meningkatkan pengetahuan dan kecekapan kepimpinan anda, menyediakan anda dengan peralatan dan perspektif yang perlu untuk membentuk strategi dan pelaksanaan senario anda sendiri untuk kerjaya masa depan anda.

Setelah selesai program ini, Hotelschool The Hague akan menganugerahkan anda tajuk diploma dan ijazah 'Sarjana Pentadbiran Perniagaan Hospitaliti Antarabangsa.

... [-]
Belanda Amsterdam
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
13 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Fontys University of Applied Sciences

Sarjana Muzik di Fontys School of Fine and Performing Arts di Tilburg, Belanda, adalah program ijazah lanjutan untuk pemuzik yang sangat berbakat yang mencari kerjaya seb ... [+]

Program secara ringkas

Sarjana Muzik di Fontys School of Fine and Performing Arts di Tilburg, Belanda, adalah program ijazah lanjutan untuk pemuzik yang sangat berbakat yang mencari kerjaya sebagai pemain profesional di peringkat konsert antarabangsa. Dimensi unik Master of Music di Fontys adalah komponen peribadi: pelajar menerima biasiswa dua tahun dan dapat menyesuaikan program sesuai dengan keperluan karir mereka yang baru muncul. Pelajar boleh menggunakan biasiswa mereka untuk mengambil kursus dengan profesor di Fontys dan juga dengan profesor luar dan artis.

Kandungan program

Tuan menawarkan program dua tahun yang intensif. Program teras terdiri daripada kelas induk antarabangsa, pelajaran individu, dan kuliah mengenai kemahiran penyelidikan, keusahawanan budaya, falsafah muzik dan pemasaran muzik. Pengkhususan: • Muzik klasik (instrumental / vokal) • Pop (instrumental / vokal) • Jazz (instrumental / vokal) • Teater Muzikal • Teori Muzik • Komposisi / mengatur (klasik / jazz / pop) • Mengendalikan... [-]

Belanda Tilburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Maastricht School of Management

Program MSM Master in Management (MM) adalah program tuan penuh sepenuh masa untuk graduan baru dan profesional muda dengan cita-cita untuk menguruskan orang dan proses d ... [+]

Akreditasi Program Sarjana dalam Pengurusan diakreditasi oleh AMBA, ACBSP dan IACBE. Maastricht School of Management adalah institusi yang diiktiraf oleh ATHEA.

Adakah anda seorang graduan yang berminat atau profesional muda yang bertujuan untuk mendapatkan kerjaya yang berjaya dalam pengurusan atasan?

MM kami memberikan anda langkah pertama yang diperlukan untuk mempercepatkan kerjaya anda ke peringkat yang lebih tinggi dengan memberikan anda asas yang kukuh dalam amalan dan teori pengurusan dalam dunia global yang pantas berubah. Semasa kursus ini, anda akan diberi peluang untuk memahami cara memacu organisasi anda ke prestasi tinggi dalam konteks perniagaan antarabangsa yang pelbagai dan pelbagai budaya. Anda akan belajar dari fakulti yang berpengalaman, syarikat antarabangsa dan rakan-rakan dari latar belakang budaya, perniagaan dan pelajaran yang berbeza.... [-]

Belanda Maastricht
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
NHL Stenden University of Applied Sciences

Sekiranya anda berfikiran kritikal, kritikal, dan ingin tahu, dan sentiasa mempunyai kepentingan pelanggan anda, ijazah sarjana ini sesuai untuk anda. Ia adalah batu lonc ... [+]

Kursus ini menyediakan anda untuk kedudukan pengurusan utama dalam industri yang menarik dan kompleks. Dengan peningkatan 30% pekerjaan menjelang 2022, ia adalah salah satu industri yang paling pesat berkembang di seluruh dunia. Kerana ini, terdapat banyak keperluan untuk profesional pengurusan strategik.

Anda akan mempunyai pelbagai peluang kerjaya, mulai dari pengurus umum, ketua penyelidikan

Dengan program pengajian ini, anda akan mendapat dua gelaran sarjana tertinggi dan sangat dihormati dalam 14 bulan: Master of Arts (MA) Belanda dan Master of Science (MSc) dari Inggeris.

Ijazah induk Belanda memperoleh gelaran 'top-rated master' dalam Hospitaliti di Belanda '(Keuzegids Masters, 2016 dan 2017). Ia juga menerima penarafan tiga 'baik' oleh Pertubuhan Akreditasi Belanda dan Flanders, antara lain anugerah dan akreditasi.... [-]

Belanda Leeuwarden
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
14 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HAN University of Applied Sciences

Walaupun pergerakan sangat penting untuk ekonomi global, ia juga menyumbang kepada peningkatan pengeluaran CO2. Kami memerlukan penyelesaian kreatif yang menggabungkan ke ... [+]

Sarjana Sistem Automotif

Walaupun pergerakan sangat penting untuk ekonomi global, ia juga menyumbang kepada peningkatan pengeluaran CO2. Kami memerlukan penyelesaian kreatif yang menggabungkan keperluan mobiliti dengan perkembangan mampan, sosial dan teknikal. Mencari penyelesaian ini memerlukan profesional yang terlatih dan inovatif. Kajian Sistem Automotif di HAN University of Applied Sciences dan menjadi kuasa pada kenderaan yang lebih bersih, selamat dan bijak.

Lokasi: Arnhem Tempoh: 1.5 tahun (sepenuh masa) Ijazah: Sarjana Sains Permulaan kursus: September

Profesionya secara ringkasnya

Sebagai jurutera automotif, anda terlibat dalam reka bentuk, pembangunan, pengeluaran, dan penilaian sistem dan komponen kenderaan. Dengan kelayakan lanjutan Ijazah Sarjana, anda juga mempunyai kemahiran yang berharga dalam penyelidikan, komunikasi, dan pengurusan yang digunakan. Ini membolehkan anda untuk memimpin projek sambil mengimbangi kepentingan kejuruteraan, ekonomi dan komersil. Selain itu, anda mempunyai kepakaran teknikal untuk menilai dan merealisasikan strategi kawalan asas dan sistem elektronik tertanam. Gabungan kemahiran ini menjadikan anda sangat berpengalaman dalam industri ini.... [-]

Belanda Arnhem
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Program Pengurusan dan Dasar Awam Antarabangsa ini memberi tumpuan kepada sifat pengurusan awam dan pembuatan dasar awam yang semakin antarabangsa. ... [+]

Program pengajian

Program Pengurusan dan Dasar Awam Antarabangsa memberi tumpuan kepada sifat pengurusan awam dan pembuatan dasar awam yang semakin antarabangsa.

Banyak masalah kolektif zaman kita, seperti perubahan iklim, keganasan, rasuah, kemiskinan dan ketidaksamaan, mempunyai watak antarabangsa. Untuk menangani dengan berkesan masalah-masalah ini dan yang serupa, negara-negara perlu meningkatkan kapasiti mereka sendiri melalui reformasi pengawalseliaan dan pentadbiran. Di samping itu, mereka perlu belajar dari satu sama lain dan bekerjasama dalam organisasi antarabangsa seperti Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu dan Kesatuan Eropah.

Bagaimana masalah global seperti kemiskinan dan perubahan iklim ditangani?... [-]

Belanda Rotterdam
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Program Sarjana Penyelidikan dalam Sains Kesihatan bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan pemahaman yang menyeluruh tentang kaedah dalam sama ada klinikal atau penyel ... [+]

Gambaran keseluruhan

Program Sarjana Penyelidikan dalam Sains Kesihatan bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan pemahaman yang menyeluruh tentang kaedah dalam sama ada klinikal atau penyelidikan kesihatan awam. Pengkhususan termasuk epidemiologi klinikal, epidemiologi, epidemiologi kesihatan awam, epidemiologi genetik dan molekul, dan analisis ekonomi kesihatan. Setelah selesai, calon akan mempunyai pengetahuan, pemahaman, dan kemahiran untuk mencadangkan kajian terkini, menulis protokol kajian yang cemerlang, melakukan penyelidikan, menganalisa data menggunakan teknik statistik moden, membuat kesimpulan kausal yang dapat dipertahankan, sampai kesimpulan yang wajar , dan menulis kertas penyelidikan yang luar biasa. Bergantung pada pilihan pengkhususan, calon akan memberi tumpuan kepada contohnya ujian klinikal, kajian penduduk, campur tangan kesihatan awam, atau kajian pemodelan.... [-]

Belanda Rotterdam
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Melatih profesional kewangan untuk menguasai dan mendalami pengetahuan mereka mengenai teori dan alat yang diperlukan untuk evolusi fungsi mereka. ... [+]

XFM: Sarjana Eksekutif dalam Pengurusan Kewangan

Kurikulum khusus dalam Kewangan sasaran: Pemegang ijazah universiti pengalaman Minimum: 3 tahun Bahasa: English

objektif

Melatih profesional kewangan untuk menguasai dan mendalami pengetahuan mereka mengenai teori dan alat yang diperlukan untuk evolusi fungsi mereka.

Diploma antarabangsa

Sarjana Eksekutif Pengurusan Kewangan adalah program bersama oleh Business School ESA dan SBA Bocconi, School of Management.

struktur kursus

Jangka masa: 16 bulan Pertubuhan kursus: sebulan sekali - Khamis, Jumaat dan Sabtu Jadual: 9:00-06:00

yuran

Yuran Pengajian: 19500 USD

[-]
Belanda Rotterdam
Oktober 2019
Perancis
Sepenuh masa
16 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Zuyd University of Applied Sciences

Jika anda telah melengkapkan ijazah Sarjana Muda Muzik, anda boleh mengambil peperiksaan masuk untuk program Master of Music (Muzik Klasik atau Jazz), yang akan membolehk ... [+]

Muzik Klasik atau Jazz

Program ijazah sarjana antarabangsa yang berorientasikan dan menuntut dua tahun itu berpusat pada perkembangan peribadi dan pakar anda. Di samping kajian mata pelajaran utama yang menuntut, komponen penyelidikan dan keusahawanan menawarkan sokongan dan cabaran, yang membolehkan para pelajar menubuhkan diri di dunia muzik dengan kualiti individu tertentu mereka.

Selepas tamat pengajian dari program sarjana ini, anda akan dianugerahkan sijil Master of Music. Program ini telah diakreditasi dengan kelayakan 'baik' oleh Pertubuhan Akreditasi Belanda dan Flanders (NVAO).

Adalt = "misi

Sebelum anda boleh mengambil pintu masuk = "pengembaraan untuk dua tahun penuh-tialt =" saya Master Muzik dalam Muzik Klasik atau Jazz (120 ECs), anda perlu menyemak sama ada anda mempunyai pendidikan terdahulu yang betul. Anda perlu sekurang-kurangnya:... [-]

Belanda Maastricht
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Groningen - Campus Fryslan

Pernah dianggap sebagai kerjaya dalam kemampanan dan pengurusan? Program Sarjana ini akan mengajar anda semua yang anda perlu ketahui tentang Keusahawanan Mapan. Ekonomi ... [+]

Pernah dianggap sebagai kerjaya dalam kemampanan dan pengurusan? Program Sarjana ini akan mengajar anda semua yang anda perlu ketahui tentang Keusahawanan Mapan.

Ekonomi global sedang menjalani transformasi ke arah masyarakat yang mampan di mana kepentingan orang, planet dan keuntungan bersama adalah penggerak, bukan sistem ekonomi perindustrian neoklasik. Transformasi ini memerlukan para profesional akademik yang dapat menunjukkan bahawa keusahawanan mampan adalah kunci. Program kami melatih para profesional ini.

Adakah awak berminat dengan:

membangun perspektif baru?model perniagaan pekeliling?belajar dari usahawan sebenar?membangunkan kepimpinan dan kemahiran pengurusan anda dan pengetahuan akademik tentang kemampanan?... [-]
Belanda Groningen
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The Hague University of Applied Sciences

Kami mendapatkan profesional lelaki dan wanita yang kami percaya mempunyai apa yang diperlukan untuk berjaya menyelesaikan MICM dan yang akan menyumbang kepada kekayaan b ... [+]

MICM ini menarik pelajar dari seluruh dunia yang mempunyai spektrum luas kepentingan profesional dan pengalaman. Ramai pelajar kami sudah bekerja dalam bidang komunikasi korporat dan perhubungan awam, manakala yang lain datang kepada kami dari bidang yang berkaitan seperti pemasaran, pengurusan jenama, kewartawanan, televisyen, radio, dan media sosial. Pada masa yang sama, kami juga mengalu-alukan profesional dari pelbagai bidang yang mencari perubahan kerjaya.

Kami mencari lelaki profesional dan wanita yang kami percaya mempunyai apa yang diperlukan untuk berjaya menyelesaikan MICM dan yang akan menyumbang kepada kekayaan pengalaman bilik darjah.

FALSAFAH KAMI

Kami percaya bahawa komunikasi profesional esok mesti lebih bersedia untuk menangani spektrum luas isu dan cabaran berbanding sebelum ini. Selain itu, fungsi komunikasi semakin dilihat sebagai salah satu kepentingan strategik kepada kebanyakan organisasi besar. Misi kami adalah untuk membawa fokus praktikal kepada teori yang berkaitan dan canggih supaya graduan kita akan bersedia untuk mengambil alih laluan kepada kecemerlangan kepimpinan dalam bidang komunikasi pilihan mereka.... [-]

Belanda The Hague
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
European Master in Renewable Energy and European Master in Sustainable Energy System Management

SESyM memfokuskan kepada aspek disiplin sistem tenaga. Ia menyediakan pengurusan dan komunikasi kemahiran, serta pengetahuan teknikal yang diperlukan untuk menangani caba ... [+]

Objektif

Tujuan Master Eropah di Energy Management System mampan adalah untuk menyediakan pelajar pasca siswazah dengan kemahiran yang diperlukan untuk pekerjaan dalam industri Tenaga Lestari. Pelajar akan pakar dalam analisis kes perniagaan, model, reka bentuk dan pelaksanaan projek. Hasil daripada hubungan asing kursus memerlukan, pelajar-pelajar kita akan mempunyai prospek penting antarabangsa untuk keperluan industri HR.

Dengan membina kursus dalam tiga bahagian, pelajar yang dijamin untuk menghabiskan masa sekurang-kurangnya dua negara-negara EU yang berbeza dan membuat hubungan dengan pelbagai institusi Eropah dan syarikat yang terlibat dalam sektor tenaga boleh diperbaharui. Universiti-universiti yang mengambil bahagian semua mantap dalam latihan dan sektor pendidikan dan juga diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk kerja-kerja mereka dalam bidang pengurusan sistem tenaga yang mapan.... [-]

Belanda Groningen
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Erasmus School of History, Culture and Communication - Erasmus University Rotterdam

Dalam program top-kedudukan ini, anda akan memperoleh latar belakang yang kukuh dalam bidang ekonomi budaya dan kaedah penyelidikan. Anda akan belajar tentang perkembanga ... [+]

Sarjana Seni dan Pengajian Kebudayaan dengan pengkhususan dalam bidang Ekonomi Kebudayaan dan Keusahawanan

Mengapa memilih Ekonomi Kebudayaan dan Entrepeneurship di Rotterdam?

Dalam sektor budaya hari ini, kreativiti, inovasi dan keusahawanan adalah kunci. Hal ini berlaku untuk pencipta dan juga untuk mereka yang terlibat dengan seni dan budaya di belakang tabir. Jangan anda mahu untuk membangunkan idea-idea baru dan berasas tentang bagaimana untuk menghasilkan, mengekalkan dan menyebarkan karya kreatif? Adakah anda ingin untuk membezakan diri anda sebagai seorang ahli fikir terkemuka di persimpangan antara seni dan ekonomi? Adakah anda ingin untuk membuat keputusan yang lebih baik untuk kerjaya anda sendiri dalam seni dan budaya? Kemudian program Sarjana Ekonomi Kebudayaan dan Keusahawanan adalah sempurna untuk anda.... [-]

Belanda Rotterdam
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
International Business School the Hague

Program Teknologi Informasi Master of Business dari International Business School, The Hague Netherlands bertujuan para pelajar yang bercita-cita untuk mengurus posisi se ... [+]

Program Teknologi Informasi Master of Business dari International Business School, The Hague Netherlands bertujuan para pelajar yang bercita-cita untuk mengurus posisi senior, seperti pengarah regional dan pemimpin praktik bisnis di Bank, perusahaan manajemen aset, perusahaan asuransi dan perusahaan akuntan.

[-]
Belanda The Hague
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Johan Cruyff Institute

Program pengajian Sarjana dalam Coaching adalah berdasarkan kepada visi Johan Cruyff seperti kejurulatihan adalah mengenai pengurusan diri, pemain & kakitangan, pasuk ... [+]

Program kajian daripada Master Kejurulatihan adalah berdasarkan kepada visi Johan Cruyff di mana latihan adalah lebih daripada penggunaan pengetahuan taktikal dan teknikal.

Ia adalah mengenai pengurusan diri, pemain & kakitangan, pasukan itu dan alam sekitar. Latar belakang peribadi setiap peserta adalah tempat untuk pembangunan dan lebih memahami diri sendiri sebagai jurulatih dan / atau pengurus. Prinsip kejurulatihan anda adalah anda menggunakan pengetahuan wawasan ini dalam kaunseling orang lain.

Program ini adalah menarik bagi mereka yang merupakan jurulatih atau pengurus dalam bidang sukan, tetapi ia juga adalah sesuai untuk (pasukan) pengurus, memeber kakitangan, pemimpin, kaunselor dan HRM-perunding daripada sektor perniagaan. Sebagai contoh, pelajar datang dari, Jabatan Polis, syarikat insurans, pembekal tenaga dan pusat kongres besar.... [-]

Belanda Amsterdam
Sept. 2019
Belanda
Sepenuh masa
8 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu