MASTERSTUDIES

6 Ijazah Sarjanav dalam Reka Bentuk Barang Kemas 2020

Ramai pelajar mengikuti ijazah sarjana selepas mereka menamatkan pengajian dengan ijazah sarjana muda mereka. Ini ijazah lanjutan adalah pilihan yang hebat untuk mendapatkan pengetahuan khusus yang boleh mempercepatkan kemahiran anda untuk tempat kerja. Terdapat program-program sarjana didapati di seluruh dunia.

Apakah Sarjana Barang Kemas? Program ijazah lanjutan merangkumi semua yang anda perlu tahu untuk mengalami kejayaan dalam perniagaan barang kemas. Anda akan belajar tentang manik kerja, clasping dan menjalin teknik, tips gaya, bagaimana untuk mereka bentuk talian anda sendiri, dan banyak lagi. Terdapat universiti yang berbeza di seluruh dunia yang menawarkan pendidikan ini, dan kebanyakan mereka adalah berdasarkan di kampus. Beberapa program juga mengajar reka bentuk aksesori, iaitu pengetahuan yang berharga untuk kerjaya masa depan anda. Mungkin ada keperluan khusus untuk memohon, seperti portfolio. Walau bagaimanapun, kebanyakan aplikasi mudah dan cepat.

Terdapat beberapa faedah untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Barang Kemas.Ijazah lanjutan adalah cara yang baik untuk meningkatkan kemahiran peribadi dan profesional anda. Ia membantu banyak orang mengalami lebih berjaya dalam kerjaya masa depan mereka. Di samping itu, jenis ini program adalah sangat terperinci berorientasikan.

Kos memperolehi ijazah sarjana berbeza-beza bergantung pada sekolah yang anda pilih untuk hadir. Terdapat universiti di seluruh dunia yang menawarkan jenis ini program, dan mereka masing-masing mengenakan harga yang berbeza. Anda boleh menyelidik kos yang tepat dengan pejabat kemasukan mereka.

Graduan yang mempunyai Ijazah Sarjana Barang Kemas langkah untuk bekerja dalam pelbagai pekerjaan yang berbeza. Ramai orang memulakan talian mereka sendiri. Lain bekerja untuk peruncit atau pereka. Ada juga orang yang bekerja untuk pengeluar. Sesetengah orang lebih suka bekerja dengan perhiasan sementara yang lain lebih suka bekerja dengan kepingan kostum.

Anda boleh memohon untuk program sarjana dalam talian. Apabila anda mencari di padang-padang, pastikan untuk mencari satu yang tepat yang memenuhi keperluan anda.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

6 Hasil dalam Reka Bentuk Barang Kemas Filter

Master Akademik dalam Barang Kemas Fesyen

Accademia Costume & Moda
Sarjana
Feb 2021
<
Sepenuh Masa
English
Itali
Kampus

Pereka Barang Kemas Fesyen bekerja untuk Industri Mewah, untuk dunia tukang emas, dan untuk Sistem Fesyen, mencipta dan mereka bentuk Aksesori eksklusif. Pereka bentuk menukar ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Seni Halus dalam Logam & Reka Bentuk Perhiasan

Rochester Institute of Technology (RIT)
Sarjana
24 Ogo 2020
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
English
Kampus

Mencabar cara pemikiran tradisional semasa anda membuat kerja yang meninggalkan kesan yang berkekalan.

Baca lebih lanjut

Sarjana dalam Reka Bentuk Perhiasan

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Sarjana
Jan 2021
<
Sepenuh Masa
<
11 bulan
14 Dis 2020
English
Kampus

Matlamat Master dalam Reka Bentuk Perhiasan adalah untuk melatih para profesional untuk memasuki dan berjaya dalam dunia perhiasan yang kompleks, bidang yang telah sentiasa be ...

Baca lebih lanjut

Barang Kemas & Logam MA

Royal College of Art
MA
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
English
Kampus

Jewellery & Metal (J & M) berusaha memahami dunia melalui bahan-bahan.

Baca lebih lanjut

Program MFA dalam Barang Kemas dan Hiasan Kontemporari

ALCHIMIA Contemporary Jewellery School
Sarjana
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
English
Kampus

Program MFA Alchimia berkembang selama dua tahun dengan tujuan untuk memperluas dan memperdalam pengetahuan dan kemahiran pelajar dalam reka bentuk perhiasan berasaskan studio ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Seni dalam Aksesori

Accademia Costume & Moda
MA
Feb 2021
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
English
Itali
Kampus

Sarjana Seni dalam Aksesori dan Reka Bentuk Perhiasan melatih pengurus projek dan pereka dengan kepekaan fesyen yang kuat dan latar belakang budaya yang kuat dapat menafsirkan ...

Baca lebih lanjut