Sarjana dalam Barang Kemas di Amerika Ile-de-France Perancis

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Barang Kemas di Amerika Ile-de-France Perancis

Barang Kemas

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

 

Program dalam perhiasan boleh mengajar pelajar bagaimana untuk mengenal pasti, reka bentuk, membuat, menjual dan memaparkan bahagian yang berbeza, seperti cincin, rantai, anting-anting dan gelang. Dalam program, mungkin ada kursus-kursus yang mengajar pelajar seni sejarah, barangan, pengenalan dan pembuatan.

Perancis menawarkan sistem pendidikan tinggi yang luar biasa bukan sahaja rakyat tetapi juga warga asing. Budaya dinamik negara 's menarik pelajar asing dan mereka yang berminat untuk mengikuti kursus antarabangsa. Perancis mempunyai tradisi inovasi sains dan teknologi. Ini memastikan bahawa ulama menggunakan sepenuhnya kreativiti mereka.

Terbaik Sarjana dalam Barang Kemas di Amerika Ile-de-France di Perancis

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah Sarjana Barang Kemas Perancis Ile-de-France. Cuba kategori kami Sarjana Perancis.

Search for similar programs here