Filter
Ijazah Sarjana
Mexico Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Bahasa di Mexico

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Dengan Sarjana Bahasa, pelajar akan mengalami struktur yang unik dan fleksibel serta pelbagai bidang tumpuan. Pelajar akan belajar untuk mengenal pasti isu-isu untuk penyelidikan linguistik, dan membiasakan diri dengan perkembangan penting dalam bidang ini.

Mexico, secara rasmi Amerika Syarikat Mexico, adalah sebuah republik berperlembagaan persekutuan di Amerika Utara. Kerja mungkin memerlukan visa kerja, yang sukar untuk mendapatkan jika anda hanya mahu untuk bebas untuk masa yang singkat. Kebanyakan universiti dibiayai kerajaan di bandar-bandar Datuk Bandar (ibu negeri) mempunyai kursus jangka pendek mengenai sejarah, budaya dan gastronomi mata pelajaran, kebanyakan mereka adalah hampir percuma.

Sarjana dalam Bahasa di Mexico

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Bahasa, Mexico

ICONOS (Research Institute for Communication and Culture)

Sarjana Komunikasi dan Bahasa Visual bertujuan untuk melatih guru-guru untuk mengekalkan projek profesional komunikasi dengan bahasa visual, melalui teori yang dipohon .. ... [+]

Tinjauan Program

&nbsp

Sarjana Komunikasi dan Bahasa Visual bertujuan untuk melatih guru-guru untuk mengekalkan projek profesional komunikasi dengan bahasa visual, melalui teori yang dipohon dan penyelidikan pada model makna dan tafsiran, untuk pembangunan media digital, pengiklanan, reka bentuk editorial dan seni digital atau menjalankan pengajaran.

Pelan induk ini dikaji dalam kurikulum 18 mata pelajaran setiap tahun dan boleh selesai dalam dua tahun dan dikehendaki menghadiri satu hari kelas minggu, kerana kita mengambil berat tentang pelajar-pelajar kita terus berusaha untuk mengamalkan pengetahuan yang diperolehi dalam ijazah ini.

&nbsp

&nbsp... [-]

Mexico Buenavista
Julai 2019
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu