Sarjana dalam Bahasa di Mexico

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Bahasa di Mexico

Bahasa

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Pelajar yang mengambil Ijazah Sarjana Bahasa akan dapat menunjukkan konsep utama dalam pelbagai disiplin linguistik semasa membangunkan kepakaran dalam prosedur linguistik. Selain pembangunan bahasa, pelajar akan mengambil pendekatan antara disiplin yang memerlukan pemikiran kritis.

Mexico adalah salah satu daripada negara-negara pelancongan yang paling popular di planet ini. Negara ini mempunyai kedua-dua zon tropika dan sederhana memberi pelajar masa yang terbaik di sini. Jika anda ingin belajar untuk kursus anda dalam Autonomi Universiti Kebangsaan Mexico, ia akan menjadi kehidupan yang cemerlang dengan banyak hiburan di negara ini juga.

Sarjana dalam Bahasa di Mexico

Baca lebih lanjut

master dalam komunikasi dan bahasa visual

ICONOS (Research Institute for Communication and Culture)
Campus Sambilan July 2019 Mexico Buenavista

Sarjana Komunikasi dan Bahasa Visual bertujuan untuk melatih guru-guru untuk mengekalkan projek profesional komunikasi dengan bahasa visual, melalui teori yang dipohon ... [+]

Tinjauan Program

&nbsp

Sarjana Komunikasi dan Bahasa Visual bertujuan untuk melatih guru-guru untuk mengekalkan projek profesional komunikasi dengan bahasa visual, melalui teori yang dipohon dan penyelidikan pada model makna dan tafsiran, untuk pembangunan media digital, pengiklanan, reka bentuk editorial dan seni digital atau menjalankan pengajaran.

Pelan induk ini dikaji dalam kurikulum 18 mata pelajaran setiap tahun dan boleh selesai dalam dua tahun dan dikehendaki menghadiri satu hari kelas minggu, kerana kita mengambil berat tentang pelajar-pelajar kita terus berusaha untuk mengamalkan pengetahuan yang diperolehi dalam ijazah ini.

&nbsp

&nbsp... [-]