Filter
Ijazah Sarjana
Itali Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Bahasa di Itali

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Pelajar yang mengambil Ijazah Sarjana Bahasa akan dapat menunjukkan konsep utama dalam pelbagai disiplin linguistik semasa membangunkan kepakaran dalam prosedur linguistik. Selain pembangunan bahasa, pelajar akan mengambil pendekatan antara disiplin yang memerlukan pemikiran kritis.

Itali, secara rasmi Republik Itali, ialah sebuah republik berparlimen kesatuan dalam Kesatuan Eropah, yang terletak di Eropah Selatan. Di utara, ia bersempadan dengan Perancis, Switzerland, Austria, dan Slovenia sepanjang Alps.

Sarjana dalam Bahasa di Itali

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Bahasa, Itali

University of Verona

Ijazah Sarjana dalam Bahasa dan Literatur Eropah dan Bahasa Non-Eropah dan Latar Belakang (LM 37) membolehkan para pelajar memperoleh pengetahuan mendalam tentang dua bah ... [+]

TINJAUAN

Ijazah Sarjana dalam Bahasa dan Literatur Eropah dan Non-Eropah Perbandingan (LM 37) bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan tahap pendidikan akademik yang tinggi - terutamanya dari perspektif perbandingan - dalam bahasa dan literatur Perancis, Inggeris, Rusia, Sepanyol dan Jerman . Lebih-lebih lagi, para pelajar akan berpeluang menumpukan perhatian kepada variasi bahasa dan budaya ini (di kawasan Euro-Mediterranean, Euro-Amerika, dan postkolonial). Oleh itu, program itu bertujuan untuk menjadi terbuka kepada dunia, menawarkan perspektif antarabangsa mengenai pendidikan, penyelidikan, dan keusahawanan budaya.

Dalam pandangan ini, bermula dari tahun akademik 2017/2018 program ini telah meningkatkan profil antarabangsa dengan menyediakan semua pengajaran dalam bahasa Inggeris, kecuali bahasa dan modul bahasa tertentu yang diajar dalam bahasa yang berkaitan. Memandangkan sifat antarabangsanya, program ini amat sesuai untuk pelajar bukan berbahasa Itali. Sebagai tambahan kepada bahasa asing dan modul literatur tertentu, program ini juga memberi tumpuan kepada pelbagai bidang humanistik, seperti filologi, linguistik, kesusasteraan, dan kajian perbandingan.... [-]

Itali Verona
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ca' Foscari University of Venice

Kursus ini memberikan kemahiran untuk memajukan anda dalam bidang bahasa, kesusasteraan, dan budaya di negara pasca-kolonial Eropah dan Amerika, dan dibahagikan kepada ku ... [+]

Program ijazah Sarjana ini memberikan pengetahuan lanjutan tentang bahasa, kesusasteraan dan budaya negara-negara Eropah, Amerika dan postkolonial, yang mempromosikan perspektif lintas budaya dalam latar belakang yang solid dalam kemanusiaan.

Bahasa yang tersedia: Albania, Anglo-Amerika, Czech, Inggeris, Perancis, Jerman, moden Yunani, Poland, Portugis dan Brazil, Romenia, Rusia, Serbo-Kroasia, Sepanyol.

Kurikulum tersedia:

Literatur dan Budaya. Sub-kurikulum yang disediakan adalah:Kajian Amerika;Pengajian Bahasa Inggeris;Pengajian Perancis;Pengajian Jerman;Kajian Iberian;Kajian Slavik dan Balkan.Pengajian Sastera dan Budaya Bahasa Inggeris dan Amerika. Sub-kurikulum yang disediakan adalah:Pengajian Sastera;Pengajian Budaya (ijazah Bersama).Estudios Ibéricos e Iberoamericanos (ijazah berganda).Master européen en Etudes Françaises et Francophones (dua gelaran).... [-]
Itali Venice
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu